Şimdi Ara

Babamdan nefret ediyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
5.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Annenin babanla barışmak için yaptığı şeyi dene.
  • dünde babamlar pazara gitmiş bnden habersiz annemle diyoki bana

-annen arayalım dedi bnde yürüyerek arıyalım dedi sanmışım o yüzden olmaz dedim dedi

ne salakça ya bn salağım ya hiç bişi anlamıom akşam ezanına kadar kapıda bekledm
  • Hayattamısın kardeş ?
  • Konu hortlamış bende merak ettim şimdi aranız nasıl ? Gerçi adam banlanmış.
  • ayıp gençler ayıp , bu konuyu açan vatandaşın yaptığı zaten ayıp,saçma sapan cevap verenlerin yaptığı hepsinden ayıp,çok ararsınız babanızı.Bu durumda söyleyeceğim tek şey "Rabbim sanada öyle bir evlat versin ki O'da senin için aynı şeyleri bir forumda yazsın"
  • Yalniz iyi laf sokmuşsun ya ben burdan hissettim valla:d
    o derece biçak atmakta haklı
  • Beni 7-15 yaş arası tekme tokatla döverdi sopayla döverdi şimdi elindeki nesneyi fırlatıyor yada küfrediyor.Ben de zor dayanıyorum , ben de ileride acısını çıkarıcağım bunların.
  • Başlığı Hortlattım ama inanın babamdan nefret etmeye başladım. İçinizde psikolog filan yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 8 Şubat 2012; 22:31:50 >
  •  Babamdan nefret ediyorum
  • Bizimki de mal.Kendini efsane sanıyor.Kendi kendine ben bir efsaneyim diyor.Nette msnden chat yapıyor.Sonra chat yaptıktan sonra tum yazılanları kalem ile teker teker kağıta gün-saat-tarihe bakarak yazıyor.Sayfalar oldu.Sorsan neden böyle yapıyon diye.Der sonra senle konusmadım demesin,derse aha elimde kanıt var diye.Ulan sanki bankadan dekont aldında kanıt olsun diye fotokopi cekiyorsun.En sevmedigim insan tipleriyle aynı evde yasıyorum.Tek cözüm burdan kurtulmak,ondan sonra her sey bitecek zaten.Ölse ablaları bile cenazesine gelmez,adam diyor ki ben ölünce dünya cok sey kaybedecek.Ben bir efsaneyim diyor.Artık tepki bile vermiyorum o derece bu laflara.
  • Kimse benim kadar nefret edemez sakat bırakmak için Türkiyeye gelmesini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

Babamdan nefret ediyorum

Bunu koymak için geldim ve gidiyorum
  • Babamla aynı ortamda en fazla 15 dk. durabiliyorum.

Ama seninkindende iyi bıçak atmak nedir arkadaş
  • Bıçak fırlattı ha? Evlatlık mısın? Araştır bence.
  • Konuşmayı dene olmazsa patronun kim olduğunu göster ona
  • bende mi gariplik var anlamıyorum ya ...

burs çıkmıştı (260 tl) dün 2. kez paramı alacaktım babama bankamatik kartımı verdim sende dursun dedim o aldı parayı ve parayıda istemedim geçen ayınkinide istememiştim...

bu zamana kadar birşey istediğimde hiç bir zaman geri çevirmedi ... konuda yazılanları okudum halime şükrediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rørø

keşke babam yaşasaydı da bana elindeki bıçağı atsaydı...

O zamanda sen yaşamazdın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelfree -- 9 Şubat 2012; 13:03:40 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.