Şimdi Ara

Babamdan nefret ediyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
5.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabır millet para kazanalım hele düzelir herşey
  • Bu söylediklerim yalan değildir hiç edwir gibi bi taraflik şeyi yoktur hep böyle
  • hayırlı evleta bak sen 30yaşından sonra ne arıyacak ne soracakmışş....

lan o adam senin baban saygısız çocuk.. döverde severde seni bugüne yetiştirmiş başına bir bela gelse en çok üzülen insan belki o olacak senin yaptığın işe bak... siz baba disiplini görmemişsiniz hey gidi, yüzsüz bide utanmadan buraya nefretini kusuyor...

inanılmaz ya ne yapsada o senin baban, demek sende bir salaklık var ki konuşuyor, zaten tescili ailevi konulara buraya açman..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDeathRain

Her yerde beni kötülemeye laf sokmaya calişiyor ama işi düştügünde melek gibi 2dk once kahvaltidayiz tişörtümü ters giymişim bana dediği laf şu

-Tişörtünü ters giymişssin
    -Evt uyku sersemiyken farketmemişim kahvaltidan sonra değiştiririm
    -Nekadar salak oldugunu bil
    Bende :sen hiç ters giymedinmi dedim
    oda giymedim dedi
    bende iyi aferim ozmn dememle elindeki bıcagi ffirlatti

+ cok küfür etti

evet ekonomik özgürlüğünü kazanana kadar devam ya milletin ağzının kokusunu çekeceksin ya da babanın bu 30 yaşından sonra aramıyacağım sormayacağım diyen arkadaşlar galiba gençliğin formulunu bulmuşlar ya da çocuk sahibi olmayı düşünmüyorlar

• babadır ne yapsa hakkıdır
  • toplanalım dövelim lan
  • quote:

Her yerde beni kötülemeye laf sokmaya calişiyor ama işi düştügünde melek gibi 2dk once kahvaltidayiz tişörtümü ters giymişim bana dediği laf şu

oda giymedim dedi

+ cok küfür etti

intihar et arkadaş denedi babası melek gibi oldu.çocuğa bişey olmadı zaten ilaç içti midesi yıkandı o kadar
  • BEnim de oluyor annemle babamla sorunlarım.
    Annem sürekli hoşnutsuz davranıyor,abartıyor.
    Hiç umursamıyorum,iyice delleniyor.Daha da umursamadığımı farkedince dönüş yapan o oluyor.
  • DHde yeni bir sloganmı doğuyor.
    Bıçağı Fırlat
  • quote:

Orjinalden alıntı: Boidae

DHde yeni bir sloganmı doğuyor.
    Bıçağı Fırlat

doğdu bile, pilot kalemi beline saplama modası geçti artık, yeni trend bıçağı fırlat!

edit:Bu arada boidae, boa yılanlarının familyasının adı biyolojiyle ilgi var heralde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 24 Mayıs 2009; 13:13:59 >

• Gülenlere Söylüyorum

Yaş Kaç ??
  • hiç alttan alma o ne söylerse karsılık ver alttan alırsan ezer seni sonra kardeşinde ezmeye çalışır kavga çıkcak olsa bile alttan alma...
  • quote:

oda giymedim dedi

+ cok küfür etti

aslında iyi aferim ozmn diyeceğine eee kimin oğlu deseydin.Sonra baban bıcağı hızlı bir şekilde atınca sende sapından tutup kafasına fırlatsaydın sonra görgü tanığı olan annenide delik deşip edecektin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 24 Mayıs 2009; 13:35:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hasturk

hayırlı evleta bak sen 30yaşından sonra ne arıyacak ne soracakmışş....

lan o adam senin baban saygısız çocuk.. döverde severde seni bugüne yetiştirmiş başına bir bela gelse en çok üzülen insan belki o olacak senin yaptığın işe bak... siz baba disiplini görmemişsiniz hey gidi, yüzsüz bide utanmadan buraya nefretini kusuyor...

inanılmaz ya ne yapsada o senin baban, demek sende bir salaklık var ki konuşuyor, zaten tescili ailevi konulara buraya açman..

sende bi babasin demekki sende oğluna böyle davraniyon seni kınım kınım kınıyorum
  • benim babamda haftalığımı kesmeye başlamıştı dün dışarı çıkarken bişey istiyomusun demişti ben de haftalığımı tam ver yeter bana filan demiştim yapma ya demişti deidm herşeye para var ama filan sonra laptopunu düşürdüm
  • Iyi Bazuka felan firlatmamis.
  • bıçak fırlatmak ne demek ya silah olsa kafana mı sıkacaktı yuh artık daha neler...

Bende çok tartıştım babamla zamanında ama o kadar da değil lütfen , şakası olmayan birşey ile sinir gösterisi yapabileceğini sanmıyorum hele ki anne baba ayrı değilse...

Fazla sallamayın birşey yazarken ya
  • Az bile demiş.

Tişörtü ters giymiş
  • Bıçak fırlattı alnına saplansa napardı acaba
  • bıcağı fırlattı hala gülüyorum ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.