Şimdi Ara

Babamdan Nefret Ediyorum [Ciddi Konu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlık açık ve net biliyorum çok yanlış ama bana davranışları gerçekten normal değil ilk olarak evlatlık olduğumu düşündüm ama anneme benziyorum hafif , ben babamı ciddi ciddi öldürmek istiyorum ve tek korkum hapis , vicdan azabı değil ahiret. Biraz önce yaşadığımız olayı anlatıyım, gece internet koptu ve ethernet kablosunu taktım sadece modeme salona götürdüm laptop'u sonra unutmuşun orada babam dedi çıkar ben çıkardım sonra kabloları dağınık gördü bana suç atmaya başladı halbuki hiç bir suçum yok sadece ethernet kablosunu taktım diğer kablolarda elleme yapmadım sonra babam kabloları düzelttiriyor bana gevelenmeye başladı 'başımım belasısın , bir halta yaradığın yok' düzelttim kabloları gerçekten kusur yok ama babam yine fırça atmaya başladı sonra şalter attı ve bana bela okumaya başladı ben sadece susuyorum sonra internet kopuk dedi sen yaptığın elin nereye deyse kuruyor uğursuzsun dedi elektrik geldi sonra internet koptu babam yüzünden sürekli kabloları çekiyordu sonra onuda yaptım ve odama gittim. Pek anlatamadım biliyorum ama babam benden nefret ediyor bende ondan 15 yıldır sevmeye çalışıyorum ama hep ters tepiyor daha önce bana içi dolu kapağı açık su şişesi fırlattı ve sanki benim suçum gibi temizletti nedeni ise yemeği tavada ısıtmamam tencerede ısıtmam , bu günki başka bir olay beni haksız yere yalanla suçlayıp cevap verdim diye el kaldırması ellerini tutmasam dövücekti oda şaşırdı güçsüz olduğunu anlamıştır umarım. Beyler sizden azıcık tavsiye istiyorum takmıyım diyorum ama gelip bulaşıyor evde sesini duymaktan bile nefret ediyorum sevemiyorum hayatımda en nefret ettiğim kişi en yakınım babam çok acı ama şu an ölse ağlamam mezarına gitmem lise 2 ye geçicem Kuşadasın'da yaşıyorum ve 3 sene sonra iyi bir puan yapıp İstanbul'a Üniversite okumayı planlıyorum ancak bu 3 sene benim için çok nasıl atlatırım yardımcı olun lütfen.
  • Bana Guvenin Okumayin

Okudum Pismanim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış yapıyorsun aslan. ne olursa olsun babanla iyi geçin , he de geç boşver.
    durumunu anlıyorum ancak baban sonuçta.

he çok mu şikayetcisin ? git polise sikayet et , evde bana iskence ediyor dışlıyor falan vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 3 Ağustos 2012; 1:40:24 >
  • Okudum bende.Birazdan o babandırcı tayfa gelir palavraları sıralar.Her baba mükemmel değil kimse kimseyi yemesin.Konuya gelicek olursak o sert yapınca sende biraz tavır koy bence.Yoksa sonsuza kadar konuşur tırıldar falan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper_town -- 3 Ağustos 2012; 1:45:39 >
  • Bir yerde kıstır eter ile bayılt.Boş bir depoya götür.Içini dök.Sonra döve döve öldür.Kanıtları temizle.Sorgu da aranızın iyi olmadigini belli etme ağla falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim babamda bana herşeyi alıyor ben onu BAZEN sevmesemde o beni çok seviyor arasıra kızıyor ama olsun yemez içmez para lazımsa verir o derece kıskanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HurinThalion -- 3 Ağustos 2012; 1:47:53 >
  • Git arkadaşına 2 hafta kal sonra bak noluyo sende biraz tavır koycan ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okuldan nefret ediyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zonbiler

Beyler başlık açık ve net biliyorum çok yanlış ama bana davranışları gerçekten normal değil ilk olarak evlatlık olduğumu düşündüm ama anneme benziyorum hafif , ben babamı ciddi ciddi öldürmek istiyorum ve tek korkum hapis , vicdan azabı değil ahiret. Biraz önce yaşadığımız olayı anlatıyım, gece internet koptu ve ethernet kablosunu taktım sadece modeme salona götürdüm laptop'u sonra unutmuşun orada babam dedi çıkar ben çıkardım sonra kabloları dağınık gördü bana suç atmaya başladı halbuki hiç bir suçum yok sadece ethernet kablosunu taktım diğer kablolarda elleme yapmadım sonra babam kabloları düzelttiriyor bana evelenmeye başladı 'başımım belasısın , bir halta yaradığın yok' düzelttim kabloları gerçekten kusur yok ama babam yine fırça atmaya başladı sonra şalter attı ve bana bela okumaya başladı ben sadece susuyorum sonra internet kopuk dedi sen yaptığın elin nereye deyse kuruyor uğursuzsun dedi elektrik geldi sonra internet koptu babam yüzünden sürekli kabloları çekiyordu sonra onuda yaptım ve odama gittim. Pek anlatamadım biliyorum ama babam benden nefret ediyor bende ondan 15 yıldır sevmeye çalışıyorum ama hep ters tepiyor daha önce bana içi dolu kapağı açık su şişesi fırlattı ve sanki benim suçum gibi temizletti nedeni ise yemeği tavada ısıtmamam tencerede ısıtmam , bu günki başka bir olay beni haksız yere yalanla suçlayıp cevap verdim diye el kaldırması ellerini tutmasam dövücekti oda şaşırdı güçsüz olduğunu anlamıştır umarım. Beyler sizden azıcık tavsiye istiyorum takmıyım diyorum ama gelip bulaşıyor evde sesini duymaktan bile nefret ediyorum sevemiyorum hayatımda en nefret ettiğim kişi en yakınım babam çok acı ama şu an ölse ağlamam mezarına gitmem lise 2 ye geçicem Kuşadasın'da yaşıyorum ve 3 sene sonra iyi bir puan yapıp İstanbul'a Üniversite okumayı planlıyorum ancak bu 3 sene benim için çok nasıl atlatırım yardımcı olun lütfen.

eğer işin içinde bi trollük yoksa gerçekten durumuna üzüldüm eminim evinizde hep gergin bi ortam vardır,babanı gülerken gördüğünde,yüzüne bakıp sende gülersin.tek iyi sözüyle için huzur dolar.istediğin tek şey evde huzurlu ve sakin bi ortamdır ama bu babanın o günkü moral durumuna bağlıdır hep.çoğu zaman baban eve gergin gelmesin diye dua edersin,dışarıda babasıyla arkadaş gibi konuşabilen,tartışabilen insanlara bakarak imrenirsin hep.bir süre sonra zihnindekiler,evde yaşadıkların seni rahat bırakmaz,unuttun gibi gelir ama aslında hiç unutmazsın.sosyal hayattaki davranışların bile buna göre şekillenir.durumunu çok iyi anlıyorum.yapacağın tek ve en doğru şey hiç bir şekilde babanın ağzına düşücek yanlışlarda bulunmamak örnek:sınıfta kalmak,zayıf getirmek vs vs.her zaman sert ol babandan çok fazla güleryüz bekleme aranızdaki ilişkiyi komutan-er ilişkisi gibi düşün.ve üç yıl sonra üniversiteyi kazansan da bu olayları başından savabileceğini düşünme.sonuçta ardında huzursuz bi aile bırakcaksın.yapacağın en iyi şey alışmak ve katlanmak olucaktır.bu süreçte babana benzeyen kötü davranışlarını değiştirmeye çalış.üzülme yalnız değilsin

edit:baban konusunda biraz katı yazmışım galiba,belli mi olur belki de zaman içinde istediğin gibi biri olur,bu ihtimali de göz ardı etmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 3 Ağustos 2012; 1:51:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

quote:

Orijinalden alıntı: Zonbiler

Beyler başlık açık ve net biliyorum çok yanlış ama bana davranışları gerçekten normal değil ilk olarak evlatlık olduğumu düşündüm ama anneme benziyorum hafif , ben babamı ciddi ciddi öldürmek istiyorum ve tek korkum hapis , vicdan azabı değil ahiret. Biraz önce yaşadığımız olayı anlatıyım, gece internet koptu ve ethernet kablosunu taktım sadece modeme salona götürdüm laptop'u sonra unutmuşun orada babam dedi çıkar ben çıkardım sonra kabloları dağınık gördü bana suç atmaya başladı halbuki hiç bir suçum yok sadece ethernet kablosunu taktım diğer kablolarda elleme yapmadım sonra babam kabloları düzelttiriyor bana evelenmeye başladı 'başımım belasısın , bir halta yaradığın yok' düzelttim kabloları gerçekten kusur yok ama babam yine fırça atmaya başladı sonra şalter attı ve bana bela okumaya başladı ben sadece susuyorum sonra internet kopuk dedi sen yaptığın elin nereye deyse kuruyor uğursuzsun dedi elektrik geldi sonra internet koptu babam yüzünden sürekli kabloları çekiyordu sonra onuda yaptım ve odama gittim. Pek anlatamadım biliyorum ama babam benden nefret ediyor bende ondan 15 yıldır sevmeye çalışıyorum ama hep ters tepiyor daha önce bana içi dolu kapağı açık su şişesi fırlattı ve sanki benim suçum gibi temizletti nedeni ise yemeği tavada ısıtmamam tencerede ısıtmam , bu günki başka bir olay beni haksız yere yalanla suçlayıp cevap verdim diye el kaldırması ellerini tutmasam dövücekti oda şaşırdı güçsüz olduğunu anlamıştır umarım. Beyler sizden azıcık tavsiye istiyorum takmıyım diyorum ama gelip bulaşıyor evde sesini duymaktan bile nefret ediyorum sevemiyorum hayatımda en nefret ettiğim kişi en yakınım babam çok acı ama şu an ölse ağlamam mezarına gitmem lise 2 ye geçicem Kuşadasın'da yaşıyorum ve 3 sene sonra iyi bir puan yapıp İstanbul'a Üniversite okumayı planlıyorum ancak bu 3 sene benim için çok nasıl atlatırım yardımcı olun lütfen.

eğer işin içinde bi trollük yoksa gerçekten durumuna üzüldüm eminim evinizde hep gergin bi ortam vardır,babanı gülerken gördüğünde,yüzüne bakıp sende gülersin.tek iyi sözüyle için huzur dolar.istediğin tek şey evde huzurlu ve sakin bi ortamdır ama bu babanın o günkü moral durumuna bağlıdır hep.çoğu zaman baban eve gergin gelmesin diye dua edersin,dışarıda babasıyla arkadaş gibi konuşabilen,tartışabilen insanlara bakarak imrenirsin hep.bir süre sonra zihnindekiler,evde yaşadıkların seni rahat bırakmaz,unuttun gibi gelir ama aslında hiç unutmazsın.sosyal hayattaki davranışların bile buna göre şekillenir.durumunu çok iyi anlıyorum.yapacağın tek ve en doğru şey hiç bir şekilde babanın ağzına düşücek yanlışlarda bulunmamak örnek:sınıfta kalmak,zayıf getirmek vs vs.her zaman sert ol babandan çok fazla güleryüz bekleme aranızdaki ilişkiyi komutan-er ilişkisi gibi düşün.ve üç yıl sonra üniversiteyi kazansan da bu olayları başından savabileceğini düşünme.sonuçta ardında huzursuz bi aile bırakcaksın.yapacağın en iyi şey alışmak ve katlanmak olucaktır.bu süreçte babana benzeyen kötü davranışlarını değiştirmeye çalış.üzülme yalnız değilsin

edit:baban konusunda biraz katı yazmışım galiba,belli mi olur belki de zaman içinde istediğin gibi biri olur,bu ihtimali de göz ardı etmeyelim.

Dostum çok teşekkürler yok sert konuşmadın hakaret et sevinirim çok teşekkürler yorumun için
  • Benim babamda bazen garip garip şeylere takıyor bir iş yaparken hata yapamamı bekliyor.1955-1970 arası doğan çoğu babada var bir gariplik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Benim babamda bazen garip garip şeylere takıyor bir iş yaparken hata yapamamı bekliyor.1955-1970 arası doğan çoğu babada var bir gariplik.

Türk kızları diye genelliyorduk şimdi de Türk babaları mı çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Benim babamda bazen garip garip şeylere takıyor bir iş yaparken hata yapamamı bekliyor.1955-1970 arası doğan çoğu babada var bir gariplik.

Türk kızları diye genelliyorduk şimdi de Türk babaları mı çıktı?

Şahsi görüşüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.