tam 26 senedir böbrek hastası olan babam gece 2 de rahatsızlandı bozyaka ssk gitiler dahalen gelmediller
Sen napyn evde gitsene yanlarına. Geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Boidae
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
quote:
Orijinalden alıntı: iddaameydani
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Alıntıları Göster
Umarım bir an önce iyileşir. Telefon et bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: Uygurca
Umarım bir an önce iyileşir. Telefon et bu arada.
Alıntıları Göster
Allah acil şifalar versin.
quote:
arkadaşım ben engelliyim yani evdeyim, annem ile gittiler, telefon ettiler 2 igne vurmuşlar yatıyormuş durumu iyi şu an demişler.
quote:
Orijinalden alıntı: ÖzelYön
quote:
arkadaşım ben engelliyim yani evdeyim, annem ile gittiler, telefon ettiler 2 igne vurmuşlar yatıyormuş durumu iyi şu an demişler.
Alıntıları Göster
Allah acil şifalar versin moralini bozma kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun dostum, telaş yapma bak durumu iyiymiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
Alıntıları Göster
Allah acil şifalar versin , geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Eyvallah
Allah acil şifalar versin , geçmiş olsun.
Alıntıları Göster
üzüldüm yaw allah sabir versin ailenize
quote:
Orijinalden alıntı: J.R.R
üzüldüm yaw allah sabir versin ailenize
Alıntıları Göster
Morpheew
Babamın oraya gitmesinin bir nedeni var izmirde bir çok acile gitti bir tek dolantini orada vuruyorlar zorda kalınca, diger buca ve tepecikde dolantin yok ama bu sefer doktorlar vurmamışlar, doktor demişki bak sana anlatayım bu son çare, sana gelir gelmez dolantini vururduk ama sakıncaları var birincisi karacigere zararı ikinci ise bazı insanlarda solunumu kesiyor allah korusun seni bir igne ile öldürürüz sonra bizim başımız agrır o en son çare diyede bilgi vermişler.
quote:
Morpheew
Babamın oraya gitmesinin bir nedeni var izmirde bir çok acile gitti bir tek dolantini orada vuruyorlar zorda kalınca, diger buca ve tepecikde dolantin yok ama bu sefer doktorlar vurmamışlar, doktor demişki bak sana anlatayım bu son çare, sana gelir gelmez dolantini vururduk ama sakıncaları var birincisi karacigere zararı ikinci ise bazı insanlarda solunumu kesiyor allah korusun seni bir igne ile öldürürüz sonra bizim başımız agrır o en son çare diyede bilgi vermişler.
Alıntıları Göster
Geldiler arkadaşlar, doktor eve gidince küvet varsa sıcak suyu doldur yat içine demiş, şimdi küvetde yatıyor,
sağolun hepiniz evde tek kalınca birazda tırstım, yukardan sesler geliyor, yan taraftan nagralar falan.
quote:
Geldiler arkadaşlar, doktor eve gidince küvet varsa sıcak suyu doldur yat içine demiş, şimdi küvetde yatıyor,
sağolun hepiniz evde tek kalınca birazda tırstım, yukardan sesler geliyor, yan taraftan nagralar falan.
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun kardeş.
quote:
quote: