Şimdi Ara

BABAMIN ALDIĞI SAMSUNG GALAXY S3 SAHTE Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DÜN SAAT 7GİBİ BABAM TELEFONU GETİRDİ.KURCALAYAYIM DEDİM
    GÖZÜME ÇARPAN ilk şey dahili belleğinin 2gb olmasıydı.
    Bir başka şey ise arkadaşlar android sürümü 4.1.9
    İmei Sorgulattım kayıtlı diyor.
    Arkadaşımdada galaxys3 var onla internetten konuşurken bişey sordum şuraya gir dedi.Bende orası yokki felan diyorum.Orjinal mi sahtemi nolur yardım edin.
    Fotoğrafları en kısa sürede atıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feleginsillesi -- 5 Şubat 2013; 23:01:23 >

• Elixir programıyla donanımına bakarak anlayabilirsin,yada benchmark testi yaparak standart bir s3ün alacağı puana yakın olup olmadığına bakarak anlayabilirsin.Ayrıca anlattıklarına göre üzülerek söylüyorum ki sahteye,yani dubai malına benziyor,onların da dahili hafızası 2 gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feleginsillesi

DÜN SAAT 7GİBİ BABAM TELEFONU GETİRDİ.KURCALAYAYIM DEDİM
    Arkadaşımdada galaxys3 var onla internetten konuşurken bişey sordum şuraya gir dedi.Bende orası yokki felan diyorum.Orjinal mi sahtemi nolur yardım edin.

Hocam bu sahte s3 cüler bunalttı hepimizi iyice aşağıdaki konuyu incelermisiniz ;

http://www.forumsanal.net/samsung-mobile/10924-sahte-samsung-galaxy-s3-nasil-anlasilir-dikkat-tuzaga-dusmeyin.html

• Dahili hafıza 16 Gb olması gerekir yani şu an satılan Samsung Galaxy SIII için söylüyorum.
  • Google Playden antutu benchmark ı indirip hemen test edin derim. Zaten kendini belli eder. Kamerası da cok kötü cekiyorsa cakmadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Google Playden antutu benchmark ı indirip hemen test edin derim. Zaten kendini belli eder. Kamerası da cok kötü cekiyorsa cakmadır.

test sonucu 4597 çıktı.babam bir tanıdıktan almış telefonu.henüz parasını ödememiş.hemen yarın geri veriyorum adama.gidip hafta sonu vatandan başka bir yerden orjinal s3 alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal s3lerde 15000 civarı çıkıyor hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Google Playden antutu benchmark ı indirip hemen test edin derim. Zaten kendini belli eder. Kamerası da cok kötü cekiyorsa cakmadır.

test sonucu 4597 çıktı.babam bir tanıdıktan almış telefonu.henüz parasını ödememiş.hemen yarın geri veriyorum adama.gidip hafta sonu vatandan başka bir yerden orjinal s3 alıyorum.

Geri verin hocam gecmis olsun :)

• Geçmiş olsun hocam sahte.Kaç liraya almış babanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: qökalp58

Geçmiş olsun hocam sahte.Kaç liraya almış babanız

Babam tanıdıkttan almış.Adam senin oğlan beğenirse verirsin parayı demiş.Yani daha para felan vermedik.O kadar demiştim ben babama vatandan teknosadan hepsiburadadan alalım diye.Dinleyen kim.Akşam gelince göstericem ona telefoenu.
    Telefona root atmışlar.root explorer diye.fabrika ayarlarına döndürüyorum yine o rootexplorer ve superuser kalıyor.root atmışlar telefona belli.babam hala onu kullanmakta ısrarlı.Onu hemen iade ettiripwww.hepsiburada.com dan 1400liralık 2yıl ithalatçı firma garantili galaxys3 almayı düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qökalp58

Geçmiş olsun hocam sahte.Kaç liraya almış babanız

Babam tanıdıkttan almış.Adam senin oğlan beğenirse verirsin parayı demiş.Yani daha para felan vermedik.O kadar demiştim ben babama vatandan teknosadan hepsiburadadan alalım diye.Dinleyen kim.Akşam gelince göstericem ona telefoenu.
    Telefona root atmışlar.root explorer diye.fabrika ayarlarına döndürüyorum yine o rootexplorer ve superuser kalıyor.root atmışlar telefona belli.babam hala onu kullanmakta ısrarlı.Onu hemen iade ettiripwww.hepsiburada.com dan 1400liralık 2yıl ithalatçı firma garantili galaxys3 almayı düşünüyorum.

iade et kardeş .. ÇAKMACILARA İZİN VERME

• Arkadaşlar o sahte olanı bugun iade ettik.Ve 2saat önce gold bilgisayardan 2 adet s3 aldık.birisi bana diğeri kardeşime.şu an ki çok harika 4.1.2 ye güncelledim hafızası felan yerinde.Yardım eden herkese teşekkürler
  • hayırlı olsun
  • malesef sahteeee cunku samsungta 4.1.9 sürümü diye bir sürüm yok
  • quote:

DÜN SAAT 7GİBİ BABAM TELEFONU GETİRDİ.KURCALAYAYIM DEDİM

Kamera ve işlemci hizindan cok rahat anlayabilirsin

• sahte geçmiş olsun

• Hadi geçmiş olsun için rahatlamıştır şimdi :)
  • arkadaşlar bu antutu benchmark testi sonucu 12599 çıktı telefonum sahte olabilirmi???
  • telefonumun önünde samsung yazmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.