Bildirim
Babamın Arabasını Kullanıyorum Ehliyetsiz.. Cezası?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
819TL en az. 3319TL en fazla. Artı olarak çekici, otopark ve başka şeylerden yazarlarsa.
Cezanın değişken olması savcıya bağlıdır. İster günlük 20tlden yazar ister 100tlden. -
2. Yakalanıştada 3 ay hapis yazıyo kitapta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah korusun bir kazaya karıştığında hele ki ölümlü veya yaralanmalı bir kazada senden çok arabanın ruhsat sahibi olan annen ya da baban içeri girer. 50 yaşında kadın ya da Adam hapiste bi kaç sene kalırsa bir daha da iflah olmaz. Bence ehliyetsiz araba kullanmadan önce ilk olarak bunları düşün. Daha acemisin ve suçsuz olsan bile karıştığın bir kazada neler olabileceğini en kötüsünü düşünerek aklına sok bence. Benden sana bir abi tavsiyesidir, uyarsın uymazsın kendi bileceğin iş ama 10-15 dakikalık zevk için kendini, aileni ve sokaktaki insanları ateşe atma. -
senin gibi birisi ben dahil 4 araca park halindeyken çarptı.toplam masraf 15bin tl. babasının ocağına incir ağacı dikti kısaca.yediği cezalar hariç.%100 suçlu olduğu için para cebinden çıkacak.üstüne soğuk su içsinler.çünkü ben de dava açacağım.arabam değer kaybetti onu da isteyeceğim.ehliyetini almadan trafiğe çıkmazsın umarım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X