Şimdi Ara

Babasına tecavüz iftirası atan kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
1
Favori
10.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.hurriyet.com.tr/gundem/kiz-kardeslerden-babalarina-inanilmaz-iftira-cinsel-istismar-41726563

Kızı birisi evlilik vaadiyle kandırıp kredi çektiriyor. Kız da babasından korktuğu için kız kardeşiyle birlikte karakola gidip babam bizi taciz etti diye şikayetçi oluyorlar. Adam tutuklanıyor. Kız sonradan pişman olup itiraf ediyor. Bu ne ya. Bu devirde kız evlat sahibi de mi olamayacağız, bunlar nasıl şeyler nutkum tutuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 28 Ocak 2021; 14:18:9 >

• Ben bir keresinde bir avm'nin otoparkında zar zor yer bulmuştum önden kadın sürücü geliyordu ama çok acelem vardı hızlanıp yere ben soktum arabayı, kadın sonradan arabadan inip yanıma geldi ve sen nasıl bir adisin şerefsizsin dedi.

Hanımefendi acelem var kusura bakmayın bir yere yetişmem gerekiyordu zaten geç kalıyorum dedim. Sonra bana aynen şu şekilde '' o arabayı oradan çıkarmazsan yapacaklarımı görürsün'' dedi. Ne yapacakmışsınız dedim. Seni içeriye attırırım dedi. Nasıl yapacaksın dedim.

Yine aynen şu şekilde '' beni taciz ediyor derim gençliğin biter'' dedi.

Öncelikle söylemeliyim ki, kadına şiddeti asla savunan biri değilim.

Ancak bu olayda o kadar şaşırdım ki size anlatamam. Resmen kadına şiddet olaylarından faydalanıp silah gibi bana doğrulttu. Lafa bak ya ''beni taciz ediyor derim gençliğin biter''

Resmen bunu silah gibi kullanıp suçsuz yere birini içeri attırabilir.

Anlattıklarım CSB değil. Cidden yaşadığım bir olay bu.

Erkek olsa da aynısını yapıyorum hem de her avm'e gittiğimde, bu işler böyledir baktın karşında biri geliyor tek bir boş yer var herkes tabiki boş boş otoparta dolanmayı sevmez atlar ilk gördüğü yere. Erkek kadın ayrımı yaptığımı zannediyorsun ama öyle birşey yok merak etme.

Güzel duyar kasıyorsun, yok erkekliğimi kullanmışım, yok ses çıkarmaz yok üstüme yürümez falan. Sadece 10 dakikadır dolanıyordum çok acil bir yere yetişmem gerekiyordu ilk bulduğum yere girdim, aklımdan senin kastığın duyarla alakalı hiç birşey geçmedi. Emin ol erkek olsa da yapardım.

Ama sen kadının ''beni taciz ediyor derim gençliğin biter'' cümlesini haklı bulup başka seçeneği mi var diyorsun, sanarsın özel mülkünün otoparkına gizlice park etmişim gibi.

Sen ve senin gibiler duyar kasmayı bıraksanız bence.

Ayrıca yapmadığım halde ''beni taciz ediyor derim gençliğin biter'' iftirasını nasıl olarak haklı bulup başka seçeneği mi var diyebiliyorsun anlamıyorum. Sen yapacak birşeyin kalmayınca iftira mı atıyorsun ?

• Konu o başlıkla tutmadı, bir de böyle deniyorum

• Kadına şiddetin, tacizin en büyük destekçisi böyle iftira atanlar. Haklı oldukları konuda kendilerini böyle haksız durumlara düşürmeleri inanılmaz.
  • Suan hapiste yatanların coğunluğunun kadın iftirasından yattığından eminim ama kanıtlayamam. Çünkü ülkemizde kadınlar ilahlastırıldı. Emeğin geçen herkesin allah belasını versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin1667 -- 29 Ocak 2021; 15:49:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin1667

Suan hapiste yatanların coğunluğunun kadın iftirasından yattığından eminim ama kanıtlayamam. Çünkü ülkemizde kadınlar ilahlastırıldı. Emeğin geçen herkesin allah belasını versin

Bu kadınların ilahlaştırılması bana çok ilginç geliyor neden diye sorarsanız 21. yüzyılın en büyük kanseridir iki cinsiyetten illa birisini göklere çıkartıyorlar ilk önce erkekti şimdi kadın bu böyle olmaz hiçbir cinsiyete torpil geçilmemeli

• Ne olursa, kim olursa olsun yargısız veya kanıtsız infaz kadar saçma birşey olamaz. Kadın hakkı diye savunuyorlar eyvallah ama bu şekilde de suistimale davet çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O adamı anında suçlu kabul edenler o kızdan daha düşük zeka seviyesine sahip.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bir keresinde bir avm'nin otoparkında zar zor yer bulmuştum önden kadın sürücü geliyordu ama çok acelem vardı hızlanıp yere ben soktum arabayı, kadın sonradan arabadan inip yanıma geldi ve sen nasıl bir adisin şerefsizsin dedi.

Hanımefendi acelem var kusura bakmayın bir yere yetişmem gerekiyordu zaten geç kalıyorum dedim. Sonra bana aynen şu şekilde '' o arabayı oradan çıkarmazsan yapacaklarımı görürsün'' dedi. Ne yapacakmışsınız dedim. Seni içeriye attırırım dedi. Nasıl yapacaksın dedim.

Ancak bu olayda o kadar şaşırdım ki size anlatamam. Resmen kadına şiddet olaylarından faydalanıp silah gibi bana doğrulttu. Lafa bak ya ''beni taciz ediyor derim gençliğin biter''

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Ben bir keresinde bir avm'nin otoparkında zar zor yer bulmuştum önden kadın sürücü geliyordu ama çok acelem vardı hızlanıp yere ben soktum arabayı, kadın sonradan arabadan inip yanıma geldi ve sen nasıl bir adisin şerefsizsin dedi.

Elin kadınından her şeyi beklerim, asansöre bile başkasıyla tek kalacak şekilde binmiyorum senin olay gibi bir cümleyle hayatımı karartabilirler. Ama haberdeki çok daha enteresan, baban ya o senin, adamı içeride sapık diye şişleseler bunlar sevinç çığlıkları atardı herhalde. Niyetleri de oydu büyük ihtimal

• Kadın sürücü olduğunu görüp hızlandın yani?

Erkek olduğunu görsen de aynısını yapabilir miydin?

Belli ki erkekliğini kullanıp nasıl olsa ses çıkarmaz, üstüme yürümez, silah çekmez tehlike yok diye düşünüp -veya bilinçsizce(farkında olmadan)- böyle bir şey yapmışsın. Kadın da tabii ki kendini savunmak isteyecek sana karşı koz kullanmak isteyecek. Ne yapabilir ki, başka seçeneği mi var?

Karşısında kadın olduğunu görüp fırsatı kullanıp yerini kapan birisi var.
  • İnsana evladı bunu yapıyorsa başkası neler yapmaz. Çok kötü durum gerçekten.

• larry vs sergey kullanıcısına yanıt

Erkek olsa da aynısını yapıyorum hem de her avm'e gittiğimde, bu işler böyledir baktın karşında biri geliyor tek bir boş yer var herkes tabiki boş boş otoparta dolanmayı sevmez atlar ilk gördüğü yere. Erkek kadın ayrımı yaptığımı zannediyorsun ama öyle birşey yok merak etme.

Güzel duyar kasıyorsun, yok erkekliğimi kullanmışım, yok ses çıkarmaz yok üstüme yürümez falan. Sadece 10 dakikadır dolanıyordum çok acil bir yere yetişmem gerekiyordu ilk bulduğum yere girdim, aklımdan senin kastığın duyarla alakalı hiç birşey geçmedi. Emin ol erkek olsa da yapardım.

Ama sen kadının ''beni taciz ediyor derim gençliğin biter'' cümlesini haklı bulup başka seçeneği mi var diyorsun, sanarsın özel mülkünün otoparkına gizlice park etmişim gibi.

Sen ve senin gibiler duyar kasmayı bıraksanız bence.

Ayrıca yapmadığım halde ''beni taciz ediyor derim gençliğin biter'' iftirasını nasıl olarak haklı bulup başka seçeneği mi var diyebiliyorsun anlamıyorum. Sen yapacak birşeyin kalmayınca iftira mı atıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 28 Ocak 2021; 23:28:1 >

• Kadınların kızların mabadını havaya kaldırın kaldırın daha :DDDD

• O eşşşeği videoya almak lazımmış ya :D

• yuh oha çüş artık ya her gün daha ne kadar şaşırabilirim ki deyip daha çok şaşırıyorum

• Vidoya alıp ona psikolojik baskı yaparak konuşturman gerekirdi. Adalet olmadığı sürece bu ülke daha çok çok sürünür.

• Emre Tuna Mirliva kullanıcısına yanıt

Öyle bir anı videoya alamazdım. Böyle birşey diyeceğini tahmin etmezdim yanıma gelirken ayrıca yanıma geldiği an zaten video çekemezdim fark edip konuşmazdı o şekilde.

Kısacası yapacak birşey yoktu o an.

• Böyle bir haber var diye kadınlara yapılan şiddeti meşrulaştırmaya çalışmayın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • larry vs sergey kullanıcısına yanıt

Aynaya bakınca utanıyor musun kendinden?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.