Şimdi Ara

Babasıyla arası iyi olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 yaşına geldim 1 kere bile oturup adam gibi konuşmamışızdır

Benden 2 yaş büyük amcamın oğlu var adamın tek derdi ondan daha iyi olmam,benden 2-3 cm daha uzun sürekli bak o senden daha uzun diyor:)

İkimiz de boktan bi yerde tıp okuyoz,o iyi bir yerde okusa ya da ben tıp kazanamasaydım beynimi yerdi üniversite boyunca

Harbiden babasıyla iyi anlaşan var mı bi tek benim babam mı böyle

• Millet babasıyla iyi anlaşsa forumda verilen sosyal tavsiyeler bu halde olmazdı. Türk erkeklerinin ortak sorunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Babamla aram çok iyi, arası daha iyi olanı görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik %90 tr ailesi sorunu hocam,belli bi eğitim görmemiş babalar ile çocuklar arasında daha cok oluyor diye gözlemliyorum ama yine de istisnalar vardır.
    istisnalara bir örnek Prof. Dr. Abuzer Kömürcü ve oğlu gösterilebilir

• Sınav dönemi biraz açıldıydı fakat şu aralar çok iyi, geçmişte de baya iyiydi. Çok eşeklikler etmeme rağmen çok arıza çıkarmadı sağ olsun.

• Ergenlik başlarında aramız biraz soğuktu ama yaş büyüdükçe babamın kıymetini anladım. Sizi anne babanızdan başka kimse karşılıksız sevmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepomniachtchi -- 25 Eylül 2023; 21:21:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sosyal biri değilim bu halde bile yurda gidiyorum diye çok seviniyorum aile yanında okunmaz üni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nepomniachtchi kullanıcısına yanıt

Çok acı bir olay sonucu aynen dediğiniz gibi ailemin değerini anladım ve her zaman kendime sorarım:

"Trafik kazası yapsan ve suratın tanınmaz hale gelse sana kim bakar?" diye, cevap çok net.

• Nepomniachtchi kullanıcısına yanıt

Esas annen baban karşılıklı seviyor, sırf seni onlar dünyaya getirdi diye seviyorlar. Başka bir adam olsan umurlarinda olmazsın, seni sen olduğun için sevmiyolar.

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    Valla böyle gerçeklerin yanı sıra her şeye burunlarını sokup insana nefes alacak alan bırakmamaları gibi sorunlarda var . Tek isteğimiz sadece tavsiye vermeleri , hayatımıza dahil olmamaları.

• Ona karşılıklı sevmek denmiyor. Ortalıkta bir karşılık yok. İçgüdüsel sevgi o. Mesela tavuğun altına o fark etmeden civciv eklersen ve onu da yumurtalarından çıktı sanarsa onun için de canını tehlikeye atıyor. Dediğim gibi içgüdüsel bu karşılıklı değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayır. Birazdan eve geldiğinde kavga edicez hatta

• hydr0766 H kullanıcısına yanıt
    Karsilikli icmek iyiymis hocam , baya modernsiniz

• Benimkiyle aram bayağı iyi. Bir mezun senemde biraz limoni olmuştuk onda da senin az çok ne yapabileceğini kestiriyorum ama sen gidip sınava adam akıllı çalışmadın yattın sinirimi bozuyor bu diyordu mezun senesinde çalışmam için rest çekmişti işte biraz. Ne okuduğumu da çok umursamıyordu ne istersen oku ama iyi bir yerde oku kafasındaydı. Şu anda ktü tıptayım acaba sonum ne olacak :d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.