Şimdi Ara

bacak kasları nasıl gelişir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
12.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya size bi sorum war boyum 179cm ama bacaklarım biraz ince geliştirmek için ne yapabilirim

• yüzme yap
  • koş lola koş
  • sırtını duvara daya,sandalyede otururmuş gibi yap,ne kadar bacakların ilerde olursa o kadar zorlar seni...geliştiğini görüceksin
  • bacaklarındaki acıyı hissedene kadar zorla...acıma başlayınca biras daha dewam et.. böle böle gelişir..
  • kendini çok kasmadan yavaştan koşmaya başla her hafta arttır koşunun sürelerini kapasitenin tamamını kullan böylece hem kondisyonunu hem de bacak kaslarını geliştirebilirsin
  • yazın yüzmeye gittim basketlede uğraşıyorum ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sırtına bir halter al 20 kg civarı sırtın düdüz şekilde yere çömel kalk arka bacak kasların süper gelisir...
  • dediklerinizi yapcam
  • ya dedikleri gibi bacaktaki kıllar bacak kaslarının gelişmeyi engelliyo mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

ya dedikleri gibi bacaktaki kıllar bacak kaslarının gelişmeyi engelliyo mu ?

kim diyo onu
  • quote:

Arkadaş doğru söylüyo..Futbolcular falan kesiyolar bacaklarındaki kılları..
  • doping
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!

quote:

onun nedeni bacakların güzel görünmesi kasların gelişmesiyla alakası yok
  • bisikletle yüksek vitesde yüksek yerlere cık, dumbbel al ıkı elıne otur kalk yap(baldırlar için). ayak bilegi ile diz kapagı arasındakı alt kas için ise ayak parmak uçlarında ,topukların yere degmıcek sekılde zıpla bir sag bir sol olmak üzere bide gercekden bacakdakı kıllarla kas gelısımın bı ilgisi varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!

quote:

abi onlar görüntü kirliliğini engellemek için kesiyorlar
  • her hafta halısaha maçı yap aynı gün aynı saatte her hafta deli gibi koş 5 hafta sonra farkı görüceksin
  • biraz kilo al sonrada bisiklet sürki kem kaslı olur hemde kalınlaşır bacağın.bende keşke inceltebilsem biraz boyda kısa benim(1.74) çok abes duruyo.
  • ben kucukken bayagi bisiklet surdum su an bacak kaslarim kaya gibi her gun yuruorum bi de ama mutlaka bi tane bisiklet al we agir viteslerde kullan 1 ayda farketcegini goreceksin fakat aksatma yapma hergun sur bide biraktiktan sra dikkat et yag a donusmesin
  • benim baldırlardada baya yağ var eritemiyorum bacaklar cok kotu duruyor ozellıkle otururken sadece bacakları gorsen sısko sanarsın yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.