Şimdi Ara

bacak ve kalçayı nasıl inceltirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler belim falan ince. göbek desen yok denilecek kadar az. ama bi bakıyosun kalça ve bacaklar çok kalın. bunları nasıl inceltirim evde ne tür spor yapmam lazım?

• Merdiven çık hızlı tempoda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greencircle

beyler belim falan ince. göbek desen yok denilecek kadar az. ama bi bakıyosun kalça ve bacaklar çok kalın. bunları nasıl inceltirim evde ne tür spor yapmam lazım?

aynen hocam , benımde boyle bı problemım var.
  • Koş.
  • Benimde aynı sıkıntı var.Bacaklarım çok kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Koş.

Koşmaktan başka mesela evde yapabileceğim çok efor harcatan bir hareket falan yok mu peki? incelsin istiyorum şunlar artık ..
  • Bisiklet en iyi çözüm arkadaşlar ama yapı olarak kalın bacaklıysanız çokta umutlanmayın.
  • bak kardesim saana kesin çözüm verim ben 110 kiloydum ip atlayarak ve koşu yaparak 3 ayda 77 kiloya düştüm... özellikle ip atlayarak ip kosudan 2 kat daha fazla işe yarıyor... İP ATLAAAAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasttimes87

Bisiklet en iyi çözüm arkadaşlar ama yapı olarak kalın bacaklıysanız çokta umutlanmayın.

en azından sıkılaşsın istiyorum ben. yani yayık yayık kalmasın , çok berbat ..
  • Aynı durum bende de. Takip.
  • quote:

quote:

Bisiklet en iyi çözüm arkadaşlar ama yapı olarak kalın bacaklıysanız çokta umutlanmayın.

O zaman dediğim gibi bisiklet çok yararlı olur ayrıca orta tempo uzun mesafe koşu da işinizi görür.
  • quote:

quote:

quote:

O zaman dediğim gibi bisiklet çok yararlı olur ayrıca orta tempo uzun mesafe koşu da işinizi görür.

hocam güneş alerjim var çok çıkamıyorum dışarıya , ancak yağmur yağdığında çıkabiliyorum. ip atlamayı bir deneyeyim ben

• hocam aynı sorun bende de var. Kac yıldır ınceltmeye calıstım baktım olmuyor barı gobek yapayımda fazla sırıtmasın dedım. Sımdı bıraz gobek var bu yıl unıye yerlesırsem spora agırlık verıp duzeltecem ama cok zor degıl aslında 9 aylık sıkı bır calısma ıle yaglardan tamammen kurtulup ucgen bır vucudumuz olabılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam güneş alerjim var çok çıkamıyorum dışarıya , ancak yağmur yağdığında çıkabiliyorum. ip atlamayı bir deneyeyim ben

Merdiven kardesim merdiven 10 numara hep bacak hem kaça her şeye yararlı. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Doktor123

hocam aynı sorun bende de var. Kac yıldır ınceltmeye calıstım baktım olmuyor barı gobek yapayımda fazla sırıtmasın dedım. Sımdı bıraz gobek var bu yıl unıye yerlesırsem spora agırlık verıp duzeltecem ama cok zor degıl aslında 9 aylık sıkı bır calısma ıle yaglardan tamammen kurtulup ucgen bır vucudumuz olabılır.

hocam rüya gibi konuştun da .. o kadar kolay olur mu ki ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doktor123

hocam aynı sorun bende de var. Kac yıldır ınceltmeye calıstım baktım olmuyor barı gobek yapayımda fazla sırıtmasın dedım. Sımdı bıraz gobek var bu yıl unıye yerlesırsem spora agırlık verıp duzeltecem ama cok zor degıl aslında 9 aylık sıkı bır calısma ıle yaglardan tamammen kurtulup ucgen bır vucudumuz olabılır.

hocam rüya gibi konuştun da .. o kadar kolay olur mu ki ..

yapanlar nasıl yapıyor. Moralını bozma :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalın dediğin kısım yağ olur demi spor yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.