Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Backbone Gamepad Iphonelar için Satın Al 21 Mart 2023 10:14 1 1 Backbone Gamepad Iphonelar için Ipad Mini 6'da kullanmak için aldım ama yazılımı yüzünden bir türlü bağlayamadım. Soundizayn'dan satın aldım, aldığım akşam denedim çalışmadığı için de satıyorum. Kar marjı gütmeden aldığım fiyata veriyorum. Lightnin girişli tüm iphone'lar ile kullanabilirsiniz. Gamepad destekli tüm oyunlarda sorunsuz çalışıyor, remote play ile; Xbox, PS ile bağlantı kurup oynayabilirsiniz. GFNow desteği de mevcut. Dual Sense görünümlü, beyaz renk. Ürünün fotoları kendisine aittir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 23 Şubat 2025 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Apple Macbook Air M1 MGND3TU/A 26.10.2023 Faturalı [SATILDI] 17.3" 144Hz IPS LED Taşınabilir Monitör [SATILDI] PS VR V2 Full + Full Set [SATILDI] Mac'ler için NVMe Disk slotlu TYPE-C Hub