Şimdi Ara

Bad Company 2'den aldığım hiç bir tadı alamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar olayım bu battlefield vietnamdan (bc2 ek paketi olan değil) tutun hardlineına kadar hepsini oynadım. bc2, bf3, bf4, bfh origin hesabımda ekli şu anda. hepsini oynadım ama nedense hiç biri bana bad company 2 nin verdiği mükemmelliği ve atmosferi veremiyor :( BF3 den sonra biraz hızlandı oyun dolayısı ile stratejisi kalmadı. Düşük hızda ilerleyen bir oyun olduğu için güzeldi sanırım. bf3-4 daha çok uçak tank gösterisi olmuştu. hardline da biraz kotardıalr sanki...

hala oynayan varsa lütfen eklesin durmadan tek girmekten sıkıldım bad company 2ye

origin: BBoomerA

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

evet arkadaşlar olayım bu battlefield vietnamdan (bc2 ek paketi olan değil) tutun hardlineına kadar hepsini oynadım. bc2, bf3, bf4, bfh origin hesabımda ekli şu anda. hepsini oynadım ama nedense hiç biri bana bad company 2 nin verdiği mükemmelliği ve atmosferi veremiyor :( BF3 den sonra biraz hızlandı oyun dolayısı ile stratejisi kalmadı. Düşük hızda ilerleyen bir oyun olduğu için güzeldi sanırım. bf3-4 daha çok uçak tank gösterisi olmuştu. hardline da biraz kotardıalr sanki...

hala oynayan varsa lütfen eklesin durmadan tek girmekten sıkıldım bad company 2ye

origin: BBoomerA

BFBC2 3 yıl önce benimde çok keyif alarak oynadığım bi oyundu bende orjinal oyun yoktu. Herkesin sahte oynadığı bi server sistemiyle oynuyordum

Şimdi en ucuza nerden alabiliriz 6 gün sonra finaller bitince beraber oynayabiliriz

• Kesinlikle BFBC2 en iyi oyunu.Battlefield 3 4 de sürekli bir kaos var kim kimi vurdu belli değil.Bfbc2 de sürekli bir takım oyunu dönüyor hiç tanımadığın adamlarla dahi ve maplari vs de çok dengeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence en önemli sebep denge konusu. BC2de oyunlar çok çekişmeli geçerdi. RUsh modunda M-Comlar kaç kez kurulup, kapatılırdı.

Bf3de, BF4 de takımlar acayip dengesiz oluyor. Bunlarda da rush var ama BC2 dekinin yanına yaklaşamaz. Ben çok az gördüm BC2 deki rushın çekişmesini 3de 4de. Ya bölgeler çok az direnç gösterilerek patır patır alınıyor ya da hiç alınamıyor. Bu da oyunun eğlencesini baltalıyor.

Conquestte de aynı dengesizlik var. Hele BF4de.. Maç sonu skorlarına bakıyorum. 800 den düşüyor 650-0 bitiyor oyun 10 oyunun 8i böyle.
  • Bc2 kesinlikle efsane

en unutamadığım Bf anılarım bu oyundadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc12580

Kesinlikle BFBC2 en iyi oyunu.Battlefield 3 4 de sürekli bir kaos var kim kimi vurdu belli değil.Bfbc2 de sürekli bir takım oyunu dönüyor hiç tanımadığın adamlarla dahi ve maplari vs de çok dengeli.

Bilgisayarım çok iyi değil ama ilginç şekilde bad company 2 bf3'den daha fazla kasıyordu o yüzden multisini çok çok az deneme şansım olmuştu...

Ama dediğin doğru BF3'de çok fena karmaşa var,takım oyunu diye bir şey yok denecek kadar az..Takım oyunu sadece medic atıp,asker iyileştirip,cephanesi bitene cephane vermekten ibaret değil
  • çünkü bc2 de sonra bf lerin hepsi çöplük. point blank, wolf team gibi velet oyunları bile daha iyidir bf3-4 ve hardline dan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BC2 Valparaiso,favori mapim.Hala oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

quote:

Orijinalden alıntı: mc12580

Kesinlikle BFBC2 en iyi oyunu.Battlefield 3 4 de sürekli bir kaos var kim kimi vurdu belli değil.Bfbc2 de sürekli bir takım oyunu dönüyor hiç tanımadığın adamlarla dahi ve maplari vs de çok dengeli.

Bilgisayarım çok iyi değil ama ilginç şekilde bad company 2 bf3'den daha fazla kasıyordu o yüzden multisini çok çok az deneme şansım olmuştu...

Ama dediğin doğru BF3'de çok fena karmaşa var,takım oyunu diye bir şey yok denecek kadar az..Takım oyunu sadece medic atıp,asker iyileştirip,cephanesi bitene cephane vermekten ibaret değil

Ben 3 4 sene önce 30 fps ile zar zor oynama çalışırdım ona rağmen büyük zevk alırdım,hayalini de kurardımiyi pc'de oynamanın.Geçen seni pc'yi yenilediğimde ilk indirdiğim oyunlardan oldu.Grafikleri yüksek ayarlardayken daha bugün çıkmış oyunlar gibi o yüzden kasması baya normalmiş o zamanlarda hatta şuan bile orta seviye pc leri zorlandırabilir.Şuan multi serverlarında 30 kişi falan oyun bulunuyor ama bc2 nin asıl efsanesi vietnam modu.Clearwater çalıyor anamenüde daha fazlası olamaz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incir_sefasi -- 2 Haziran 2016; 2:42:19 >

• Benimde öyle en çekişmeli eller en iyi hs lar felan bc2 de . BF3 de rush modu hiç zevkli değil sadece conquest takılıyorsun . BC2 serverları hala doluysa yuklucem zaten.

• serverlar dolu mu arkadaşlar ? şu videoyu tekrar izleyince canım çekti oyunu bu videoyu izleyip almıştım oyunu. 3:10'dan sonrası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-246FC0C8F -- 3 Haziran 2016; 14:27:59 >

• Bence en iyisi bf4. Evet bfbc2 ve bf3 oynayan biri olarak sunu diyebilirim ki hem kasma donma problemlerinin az olması, hem grafiklerin en iyisi olması, hem animasyon ve savaş atmosferini en iyi yansıtan olması sebebiyle bf4 diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.