Şimdi Ara

Bademcik ve boğaz şişliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bademcik ve boğaz şişliğine ne iyi gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dinlenme ve sıcak bir şeyler iç. Hemen inme yolu yok o sisligin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antibiyotik iğne kesin çözüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Dinlenme ve sıcak bir şeyler iç. Hemen inme yolu yok o sisligin
    Tamam hocam teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilinenin aksine çok sıcak şeyler değil, bolca ılık su, boğazı yumuşatacak çaylar. Ağzı günde birkaç kere tuzlu-karbonatlı su ile çalkalama, dişleri fırçalamak daha hızlı iyileşmemi sağlıyor benim.
  • Bence ameliyat ol ben oldum cok rahatladım.
  • Rakı iç iyi gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaz ağrısı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğerki bu bademcik şişliği ve boğaz ağrısı senede birkaç kez olmanın dışında gelişiyorsa mutlaka bademcikler alınmalı. Geçenlerde benim de başıma geldi. Doktorum antibiyotik yazmadı. Halbuki bademcikler beyazlamıştı. O gecesi bir ateş bir tansiyon zirve yaptı soluğu acilde aldım. Kesin çözüm penisilin + serum. İki, üç saate zıpkın gibisin. Bir haftada boğaz ağrın geçer. İnş acile uğramadan geçirirsin. Doğal olarak da haftada bir yada iki kez, 1 tutam sarımsak küçük bir diş ve birazda bal. Ez güzelce karıştır ye. Doğal antibiyotiktir bu söylediğim. Sarımsağın yoksa soğan özü de kullanabilirsin. Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik17

Eğerki bu bademcik şişliği ve boğaz ağrısı senede birkaç kez olmanın dışında gelişiyorsa mutlaka bademcikler alınmalı. Geçenlerde benim de başıma geldi. Doktorum antibiyotik yazmadı. Halbuki bademcikler beyazlamıştı. O gecesi bir ateş bir tansiyon zirve yaptı soluğu acilde aldım. Kesin çözüm penisilin + serum. İki, üç saate zıpkın gibisin. Bir haftada boğaz ağrın geçer. İnş acile uğramadan geçirirsin. Doğal olarak da haftada bir yada iki kez, 1 tutam sarımsak küçük bir diş ve birazda bal. Ez güzelce karıştır ye. Doğal antibiyotiktir bu söylediğim. Sarımsağın yoksa soğan özü de kullanabilirsin. Geçmiş olsun
    hocam şu soğuk havalarda yürürken başımdan ve ellerimden üşüttüm ondan oldu sanırım inşallah geçer.
  • umca denen ilaç. tam da ilaç değil aslında. bir nevi vitamin gibi bir şey. bağışıklı sistemini güçlendiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzellerguzeli

umca denen ilaç. tam da ilaç değil aslında. bir nevi vitamin gibi bir şey. bağışıklı sistemini güçlendiriyor.
    hocam yan etkileri kötüymüş yahu
  • Benim universitedeyken tıp okuyan sayko bi arkadasim vardi ve surekli derdi ki kesinlikle agri kesici, ates dusurucu, antibiyotik tarzi ilaclar almayin cunku bu ilaclari aldiginizda zamanla vucut bunlara karsi bagisiklik kazaniyor ve ilerleyen kullanimda etki almak icin daha cok doz arttirmaniz gerekiyor bu da vucuda buyuk zarar veriyor o yuzden ilaclardan uzak durun, ilac sektorunde muthis para oldugu icin insanlara gereksiz ilaclar veriliyor diyordu. Tezini de bunun uzerine hazirlamisti. 300-400 sayfa biseyler yazmisti zaten ruh hastasinin tekiydi insanliga buyuk buluslar yapmak icin tip okuyorum falan diyordu. Simdi bunu ben niye anlattim biliyo musun, ilac icme yat dinlen kendiliginden gecsin diye.
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    bende hiçbir yan etkisi olmadı. kafana göre kullanmamak gerek tabi. günde 3 defa 20'şer damla demişti eczaneci. neticede vitamin gibi bir şey bu. çok sık kullanmamak gerek. keşke daha önceden haberim olsaydı bundan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.