Şimdi Ara

Bagajı nispeten büyük olan hb arabalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
9.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bagajı nispeten büyük olan hb arabaları yazalım. Elbette bir sedan bagajı kadar büyük olmasa da, ona yakın olan arabalar vardır mutlaka.

• c4, cruze ikisi 400 litre civarı.
    cee'd,i30, golf 380 civarı
  • JAZZ
  • Delta 380 ile 465 litre arası,Bravo 400 ,C4 408 litre bagaj hacmi sunuyor. Bunlardan daha yüksek var mı bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pejo 308 430 lt
    golf 380 lt
    yeni leon 380 lt
  • Valla litreyi gececeksin. Bu yaz colt ile heryere goturdugum sallanir ve katlanamaz beşik ne Fluence bagajina ne de vw bora bagajina sigdi..

Pederin memlekette bagda bahçede yetistirdigi şeylerin cuvallari ve miz kutularini ne symbol ne de accent bagaji aldi.. memelekette otogara ben taşıdı onlari, istanbulda kamyonet tuttu babam..

Bagaj hacminden daha önemli şey o hacme açılan kapidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aracın bagajı 430 litre bildiğim oldukça büyük zaten fark ediliyor hemen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En uzun sedan araçlar ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • B sınıfında sanırım en büyüğü Jazz'ın. 399litre diyor. C sınıfı gibi. Arabanın iç hacmi de çok büyük zaten.
  • Sırf bu yüzden Hb araçları sevmem. Sadece bagaj olayından değil, verdiği konforda önemli benim için. C sınıfı bir araçta aldığım konfordan sonra kolay kolay hb araca geçmem. Ama hb olsun bagaj hacmi geniş olsun mantığını anlamadım ben. Yani sizin kriterlerinize uymasa bile mi alacaksınız hangisinin büyük ise?
  • chevroleti yakındaan takip ettiğim için aveo hb in 355 lt cruzehb in ise 450lt kadar bagaj hacmi var diye biliyorum. bir arkadaşın söylediği: bagaj hacminden çok o hacmi kulladıracak kapı önemli. bu sebeple sedan yerine sw tercih etmwk daha mantıklı. sedanlarda ise özellikle skodalar hb gibi açİlan kapilariyla bence 1 numara.

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Sırf bu yüzden Hb araçları sevmem. Sadece bagaj olayından değil, verdiği konforda önemli benim için. C sınıfı bir araçta aldığım konfordan sonra kolay kolay hb araca geçmem. Ama hb olsun bagaj hacmi geniş olsun mantığını anlamadım ben. Yani sizin kriterlerinize uymasa bile mi alacaksınız hangisinin büyük ise?

1 SERİSİ, A3 , GOLF konforsuzmu ??? Bunlarda C sınıfı Örnek olarak bu araçların konfor olarak bir astra sedan dan ne eksiği var ???

Haklı olabilirsiniz, benim örnek vermek istediklerim jetta, honda civic tarzı araçlardı. Saydığınız araçlarda konfor bazında bir eksikliği olmayabilir ancak arkadaş bagaj hacmi için istemiş. Yani iki kriterden birisi tutmaz yine. Benim için 2 kriterde önemli.. Öncelik konfor tabiki.

• C sınıfı hatchbackler fena değiller ama B sınıfı sıkıntılı.
  • B polo'nun büyüktür baya
  • C4'ün bagaj hacmi 380 lt. Bagaj zemininin altındaki hacmi de hesaba katınca 408 lt oluyor. Ben o hacmi pratikte kullanmadığım için (şu anda yazlık paspaslar, üstübü, vs duruyor prada) 380 lt olarak kabul ediyorum.

Ama şu da var ki HB araçtaki 380 lt bagaj yükleme kapasitesi olarak sedan araçtaki 500 lt. ile kafa kafaya gider. Hatta dikiz aynasından arkayı görmekten feragat eder ve bagaj rafını çıkartıp tavana kadar yüklerseniz daha da çok malzeme alır.

Bir de konfor lafı geçmiş; bana göre HB aracın konforu sedandan daha iyi. Şu anda aklıma gelen tek dezavantajı ise aracın arkasının çabuk kirlenmesi.
  • Civic HB pandizot seviyesine kadar 415 lt, tavana kadar yüklerim derseniz 475 lt.
  • Arka koltuğu yatan araba al oda kesmezse h100 e yönel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

B polo'nun büyüktür baya

Yanlisiniz olmasin

280 litre polonun bagaji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 3 Mart 2013; 0:45:34 >
  • Son kasa laguna 510 litre.
  • 308 bu konuda başı çekiyor. 430 lt gibi bir hacme sahip.
  • Bildiğim kadarıyla C sınıfında HB kasada yeni Civic 477 litre ile başı çekiyor.Sedan kasada 440 litre.

Kendi aracom Note de maksimum 437 litre olan bagaj hacmi, pandizotu çıkarınca sedan araçlardan daha fazla hacime sahip oluyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.