-Netmaster infinity 401 / Kablonet üyeliği ile internete erişimim var. -Huawei B618s-22d / Superonline ile superbox içinde data hattı da var. Fakat hat ödenmemiş faturalar sebebiyle kapalı internet erişimi yok ve başkasına ait. Açtırmayı düşünmüyor komple bana verdi. -Huawei HG531s V1 wireless ADSL2 + Router / Vodafone tak çalıştır.
Bana ait internet kablonet infinity 401, statik ip özelliğini de açtırdım. Fakat bu internet ailemin evinde kurulu. 5 km ötede bekar evim var fakat bina altyapısı fiber ve kablonete uygun değil. Bu modemlerle uzaktan erişim vb. bir yöntemle bekar evimden erişim sağlayabilir miyim ? Superbox sim kartı kapalı ama kablonetin wan ına veya başka ttnet hesabına bağlanmak için kullanılabilir mi ? Önerisi fikri olan varsa yardımlarınızı rica ederim. Hiçbiri olmuyorsa bu modemleri nasıl değerlendirebilirim ? O şekilde de fikir verebilirseniz çok memnun olurum. -Tp link TL-wn 822n wireless adaptörüm ve iphone5s tcell hatlı telefonum da mevcut. Pc olarak da Hpi5
Şimdiden hepinize teşekkürler..
bu modemlere uzaktan erişim derken 5km uzaktan internet olarak kullanmak istiyorsanız kesinlikle bu cihazlar 5km mesafede çok ama çok yetersiz kalacaktır. bu tarz u uzun bir mesafe için çok iyi bir wifi anteni gerekiyor. ancak bahsettiğiniz uzaktan kontrol sadece modemi kontrol etmek ise modemin ayarlarında uzaktan yönetim kısmından işinizi halledebilirsiniz.