Bahacanın şu an satığı en son Shop sitesini hata Tam tesekulu olanı nereye atim soleyi bir yer herkes alsın bu yamyama para kaptırmayın Demo:http://test.shoptr.net/
ver Web Siteme Koyayim Arkadas Boylece Adresi veriris Herkes Ceker ilgi Paylastikca Guzeldir:) Adam Kazik Bi Fiyat cekince Mecbur Oscommerce Kullanmak Zorunda Kalmistim..
sıraya girelimde ne kadar bekliycez?
akşam koyacam bekleyin
Peki Bi Adresi Yokmu Bunun ? :)
evet bi atın ve adreside verin bakalım nasıl bişe!!!
Baya güzel bir scripte benziyor.
Tam sürümünü paraylamı satcanız
BENDE İSTİYORUM
Hadi artık belitoruz.
sabreden derviş....
Eğer burdan yayınlarsan senin bu forumdan atılmanı arz edeceğim üstlerime Çünkü yaptığın hakkız bir iştir birisi bunu yazıyor sende bunu kullnıyorsun Vede kul hakı yiyorsun bende bir warezciyim ama paralı şeyleri paylaşmak yerine test amaçlı kullanmayı yeğlerim Sende bunu burdan yayınlarsan kullananlarada hata yaptıracaksın kul hakkı yedireceksin kendin ye yemek isteyenlerede yedir Ama pmden yedir burdan ulu ortaq show yapma Hem bu scripti sen almadın başkaları aldı uzatmayalım Eğer herkes burdan elindekileri yayınlasalarda nette adam gibi site kalmazdı
abi icimi karartın ya aslında haklısın ama herseyı de lisansıyla almaya kalksak ismiz zor .mesela kım windows u lisansla kullanıyo (ben aldım ama yınede kulanmıyorum) yanı derin dusunursen neler var neler .orn: dınledıgımız mp3 ler bıle netten indirince kul hakkına gırer .....
Bende En az 200 tane siteee varrr tamam mıı??? Yakınad bunlardan biriyle oyun sitesi yapıcam O yüzden uzatmıcam Ama bunun için paylaşılacak belli yerler vardır buralardan paylaşılmaz
necrozan kardeş doğru söylüyor!!!!
ama şahsen benim amacım sadece bi bakmaktı nasıl bişe diye..yoksa kullanmam öyle ücretli şeyleri!!!
evet ya bencede dogu soluyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme