Şimdi Ara

Bahçehir üniversitesi tam burslu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tam burlusuna gitsek dersten kalsak bursu tamamen kesiyorlar mı bilgisi olan lütfen acil cevap versin teşekkürler

• Üniversitenin burs yönetmeliğinde yazar. En sağlıklı bilgiyi ordan alabilrsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki teşekkürler
  • Üniversiteye giriş/tam burs: LYS ile Üniversite’nin tam burslu kontenjanlarından birine yerleşen öğrencilere verilen burs olup, Hazırlık Programı dahil olmak üzere toplam 7 (yedi) yıl (MYO öğrencileri için toplam dört yıl) süreyle, eğitim ücretinden tam muafiyet sağlar. Bu burs, yaz okullarında, çift anadal ve yandal programlarında da geçerlidir.
    Üniversiteye giriş/kısmî burs: LYS ile Üniversite’nin kısmî burslu kontenjanlarından birine yerleşen öğrencilere verilen burs olup, Hazırlık Programı dahil olmak üzere toplam 7 (yedi) yıl (MYO öğrencileri için toplam 3 yıl) süreyle, eğitim ücretinden belirtilen oranlarda muafiyet sağlar. Bu burs, yaz okullarında, çift anadal ve yandal programlarında da, aynı oranlarda geçerlidir.
    MYO bursu: Bahçeşehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’na LYS ile yerleşen Meslek Lisesi mezunlarına yüzde 25 oranında karşılıksız meslekî eğitim bursu verilir. Bu burs Hazırlık Programı dahil olmak üzere toplam 3 (üç) yıl sürelidir.
    LYS Yüksek Başarı Bursu: LYS puanı ile Üniversite’nin herhangi bir programına yerleşen ve yerleştiği puan türünde, Türkiye sıralamasında ilk 1000 öğrenci arasına giren öğrencilere, Hazırlık Programı dahil olmak üzere toplam en fazla 7 (yedi) yıl süreyle ve her yıl dokuz ay, destek bursu verilir. Bu burs, kayıt dondurulan dönemlerde verilmez. Destek bursunun miktarı her yıl Mütevelli Heyet Başkanlığı tarafından belirlenir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• burda dersten kalınca veya başka bir durumda burs durumu yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamo456

burda dersten kalınca veya başka bir durumda burs durumu yazmıyor.

Hazırlık Programı dahil olmak üzere toplam 7 (yedi) yıl (MYO öğrencileri için toplam dört yıl) süreyle, eğitim ücretinden tam muafiyet sağlar. Bu burs, yaz okullarında, çift anadal ve yandal programlarında da geçerlidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesilmiyor yani teşekkür ederim peki üniversite hakkında bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamo456

kesilmiyor yani teşekkür ederim peki üniversite hakkında bilginiz var mı?

Not ortalamana yada her hangi bir duruma bakılmaksızın ÖSYM tarafından kazanılan bursun 7 yıl geçerlidir.

Üniversite hakkında:http://forum.donanimhaber.com/m_64743583/mpage_1/key_bahcesehir+universitesi/tm.htm
  • bende bunu merak ediyordum kesilmiyor diyorsunuz iyiymiş o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.