Şimdi Ara

Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği (Tam Burslu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği (Tam Burslu) eve burada okuyan arkadaşlar varsa bana ulaşıp bilgi verebilir mi ?
    bu gün hem yıldız teknik üniversitesine hemde bahçeşehir üniversitesine gittim bahçeşehiri beğendim konumu yeri insanlar güzel yıldız tekniğin içine giremedim şimdilik ama konumunu ve orada yaşayan insanları beğenmedim sıcak kanlı değiller vs..

• + + + + +
  • Bau ytü kadar kasmaz okurken zorlanmaz daha yüksek ortalama yaparsın.Çevrendeki insanlar düşük seviyeli olacak ders olarak.Mesela okuyan arkadaşım vardı bau yazılımda fizik 101 calculus çanları 15 falan geliyormuş millet 15le geçiyor dedi Tam burslularda 4 e yakın ortalama yapanlar oluyormuş ayrıca
  • Hocam bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bau damisin kardesim ))

• BAU iyi ya YTÜ den eğetim olanakları olarak piyasaya çıktığında YTÜ daha önde olabilir ama BAU de kendine geliştirme fırsatın daha çok olur
  • ytü ye gittimde gidersem davutpaşa kampüsünde okuyacağım ama çevresini hiç beğenmedim..
  • Tabi ki bahçeşehir. Coop yeter, ayrıca tam burslulara garanti iş imkanı var diye biliyorum. Şirketlerle bağlantılar açısından da çok daha iyi bence, laboratuvarları da çok güzel. Ayrıca denize sıfır, Beşiktaşın ortasında, daha ne olsun

• ailede bir iç savaş hakim bu konuda daha doğrusu onların hepsi ben tek bana karşılar bide halamın kocası da bu sektörde onların yanında bilende böyle diyor diye savunma yapıyorlar ikna edersem bende gelicem inşallah..
  • Gençler sorusu olan varsa yardımcı olabilirim
  • TAGRNT kullanıcısına yanıt
    11.1k yaptım ama o civarda bir yer olmadığı için düşündüğüm okullar;
    BAU, YTÜ, Hacettepe, TOBB.
    Özel olması hoşuma gitmiyor, insanlar nasıl zengin tayfa falan, kampüs var ama bilg. mühendisliği hangi binada? %50 vb. burslular var, bunlarla eğitim nasıl oluyor. YTÜ-BAU arasındayım Ankara 2.seçenek. BAU'nun yurtdışı kampüsleri var onlara gitme olanağı, yurtdışına çıkma olanağı nasıldır? Birkaç sorum daha var mesela burslular da olduğu için sınıf seviyesi daha düşük oluyor diyorlar, mezun olduktan sonra yurt dışında çalışma olanağı nasıl bir de öğretim kadrosu nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soudexxx

11.1k yaptım ama o civarda bir yer olmadığı için düşündüğüm okullar;
    BAU, YTÜ, Hacettepe, TOBB.
    Özel olması hoşuma gitmiyor, insanlar nasıl zengin tayfa falan, kampüs var ama bilg. mühendisliği hangi binada? %50 vb. burslular var, bunlarla eğitim nasıl oluyor. YTÜ-BAU arasındayım Ankara 2.seçenek. BAU'nun yurtdışı kampüsleri var onlara gitme olanağı, yurtdışına çıkma olanağı nasıldır? Birkaç sorum daha var mesela burslular da olduğu için sınıf seviyesi daha düşük oluyor diyorlar, mezun olduktan sonra yurt dışında çalışma olanağı nasıl bir de öğretim kadrosu nasıl ?

Yurt dışı kampüslerinden yaz okulu veya dönemlik yaralanabiliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.