Şimdi Ara

bahçivan aşçıya aşçı şöföre şöför uşağa sonra hepsi uşağa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bahçıvan, Aşçı, Şoför ve Uşak Hikayesi

Bu hikaye, aşçıya yardım etmek için bahçıvanı, şoföre yardım etmek için aşçıyı ve uşağa yardım etmek için şoförü gönderen bir hizmetçiyi anlatıyor. Ancak daha sonra hepsi uşağa yardım etmeye gidiyor.

Hikayeye göre, bahçıvan aşçıya yardım etmek için mutfağa gönderilir, ancak aşçı şoföre yardım etmek için bahçeye gitmesini söyler. Şoför ise uşağa yardım etmek için mutfaktan ayrılır. Son olarak, uşak aşçıya yardım etmek için bahçeye, aşçı da şoföre yardım etmek için mutfağa gider.

En sonunda, herkes uşağa yardım etmek için bir araya gelir. Bu hikaye, iş birliği ve yardımlaşmanın önemini vurgular. Herkesin kendi görevini yerine getirmesi önemli olsa da, gerektiğinde başkalarına yardım etmek de aynı derecede önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim mi içim fesat acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

Benim mi içim fesat acaba
    Neden

• Hocam başlangıçta herkes babafingosunu birbirine saplıyor, en sonunda da herkes uşağa babafingoyu daldırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Hocam başlangıçta herkes babafingosunu birbirine saplıyor, en sonunda da herkes uşağa babafingoyu daldırıyor.
    Hocam merak ettim bunu detaylı en ince şekilde anlatıtnısınız

• Herkes Cübbeli hocamız kadar iman dolu bir ruha sahip olsa bu tarz sapık şairler türemezdi.

Selam ve Hurma ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Herkes Cübbeli hocamız kadar iman dolu bir ruha sahip olsa bu tarz sapık şairler türemezdi.

Selam ve Hurma ile.
    Neden hocam neden!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Menemen Oto Çekici
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birbirimize takacağız da bir de üçüncü kişi var. Onun için bakın çok ilginç bir şey yapacağız. Üçgen biçiminde birbirimize takacağız. Ben Haydar Bey'e takacağım, Haydar Bey Mehmet Bey'e takacak, Mehmet Bey bana takacak. Ve yarın böylelikle gazeteler için haber niteliği olan bir şey ortaya çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Herkes Cübbeli hocamız kadar iman dolu bir ruha sahip olsa bu tarz sapık şairler türemezdi.

Selam ve Hurma ile.
    Sefa seni çok muhterem gördüm

Hayırdır olm rüyana aksakallı dedeler falanmı girdi

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elk.de kullanıcısına yanıt
    Her düşünen canlı elbet bir gün gerçekleri fark edecek ve arınacaktır şunu unutmayalım berrak bir gölden kirli su akmaz güzel bir ruhtan kötü söz çıkmaz.

Seccade ve Tespih ile.
  • Sırası yanlış bir kere.

Aşçı bahçıvanı, bahçıvan şoförü, şoför uşağı, sonra hepsi uşağı.
  • Şair Cem Yılmaz, orada eşcinsel gurup ilişkisini anlatmış. Esasen eski yılların "Alaman" yapımlarından esinlenilmiş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.