|
Bakan Uraloğlu cevapladı: Yasakların devamı gelecek mi?
-
-
Alla alla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
memnun olanlar discord kullanmayan şükürcü tayfadır... dünyadan haberleri yok, yasaklamanın bir çözüm olacağını zannediyorlardır.
-
Bu kadar suça sebebiyet veren ne discord ne roblox ne de yetersiz hapishaneler. Toplumdaki eğitimsizlik,yozlaşma ve mutsuzluktur. Çözümü sonuçlarda aramayın problemin kaynağına yatırım yapın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de discordu çok kullanmıyorum ama bu saçmalık. Çünkü düşünme yetileri yok, bir plan yapamıyorlar olayı çözebilmek için kapat/aç yapabiliyolar sadece.
-
Sanki kendisi “göklerden gelen ses”ten izinsiz bir şey yapabilecekmiş gibi açıklama yapmış!
Çözüm ne sen anlat mr herbokolog
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok doğru ağzınıza sağlık. İstenen cahil kesimin ekmeğini yemeğe başladılar
-
üsluba bak, birader sana anlatsak da anlamazsın gibi
Memnun olan fetöcü cahil kesim.
-
WhatsApp derhal kapatılmalı kadınlı erkekli konuşmalar var.
Özet:
- A: Discord diye bir şey var, biliyor musun?
- B: Yooo bilmiyorum, nedir o?
- A: Ahlakı bozan bir platform.
- B: Eyvah, demek ahlak bozuyor. Kapatsanıza o zaman?
- A: Kapattık.
- B: Allah razı olsun. Ahlak gidiyordu az daha.
- A: Memnuniyet anketine yönlendiriyorum. (1) Hiç memnun değilim. (5) Çok memnunum
- B: 5555beş55beş55
Problemin kaynağı kendileri olduğu için onu düzeltmeyi zor görüyorlar, yasak kolay. İnsanlarda neden bu kadar psikolojik sorunlar çıkmaya başladı.
Neden depresyon oranı Türkiye'de bu kadar yüksek? Suça son yıllardan neden çok fazla özenme var? Bunların kaynağını söyleyeyim: Kötü ekonomi ve adaletsizlik.
Suç işleyince hemen geri salınacağını bildiği için korkmuyor, çekinmiyor. Psikolojiler desen zaten bozuk. Bunu düzeltip insanları mutlu etmek zor, Discord'u engellemek kolay. Basar engeli tabi :)
-
Sen anlat ben anlamasam bile belki anlayan çıkar
Tipe bak çay demle.
Kime Bakan bu? Meslegi nedirki? Neye yarar?
Sene 2024 hatta bitmek üzereyken ben bu kadar cehalete katlanamıyorum artık
-
fahonun yeni elemanları bunlar engelle geç
-
Toplum Ahlaken çöküşün eşiğinde özellikle ilk kapatılması gereken TİKTOK gençlerin çocukların elindeki internet sadece güvenli kanallara açık kalmazsa maalesef geleceğimiz parlak değil.
Devlet elinden geleni yapıyor bence yararlı bir şey varsa içinde mutlaka faydasızları zararlıları da türüyor. İçerikler yapay zeka ile bloke edilebilir. Zilyon tane içerikler içinde arama yapmak zaman ve devasa emek gerektirir.
örnekwww.site.com/faydalı bilgi sayfa açılırwww.site.com/zararlı bilginin linki bloke edilmeli. siteyi komple kapatmaktansa bu şekilde bloklama en iyisi. Çünkü içerisinde insanların ulaşmak istediği yararlı bilgileri paylaşımları da engellememiş olurlar.
memnun olanlar discord kullanmayan şükürcü tayfadır... dünyadan haberleri yok, yasaklamanın bir çözüm olacağını zannediyorlardır.
|
Bu kadar suça sebebiyet veren ne discord ne roblox ne de yetersiz hapishaneler. Toplumdaki eğitimsizlik,yozlaşma ve mutsuzluktur. Çözümü sonuçlarda aramayın problemin kaynağına yatırım yapın.
|
Özet:
- A: Discord diye bir şey var, biliyor musun? - B: Yooo bilmiyorum, nedir o? - A: Ahlakı bozan bir platform. - B: Eyvah, demek ahlak bozuyor. Kapatsanıza o zaman? - A: Kapattık. - B: Allah razı olsun. Ahlak gidiyordu az daha. - A: Memnuniyet anketine yönlendiriyorum. (1) Hiç memnun değilim. (5) Çok memnunum - B: 5555beş55beş55 |
Memnun olan fetöcü cahil kesim.
|
Ben de discordu çok kullanmıyorum ama bu saçmalık. Çünkü düşünme yetileri yok, bir plan yapamıyorlar olayı çözebilmek için kapat/aç yapabiliyolar sadece. |
Sanki kendisi “göklerden gelen ses”ten izinsiz bir şey yapabilecekmiş gibi açıklama yapmış!
|
çok doğru ağzınıza sağlık. İstenen cahil kesimin ekmeğini yemeğe başladılar
|
üsluba bak, birader sana anlatsak da anlamazsın gibi
|
fahonun yeni elemanları bunlar engelle geç
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X