Şimdi Ara

bakar mısınız? anakart değişti win 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopu içinde lisansli win8 kurulu olarak almıştım. ücretsiz güncelleme ile win10 a yükselttim. yeni anakart değişti ve format atılmadı herhangi bir değişiklik yok. normal haliyle windows 10 kullanıyorum. bilgisayarı ayarlardan sıfırlarsam windows 10 lisansımı kullanabilir miyim? anakart değiştiği için iptal olur mu? (ürün anahtarı yokmuş dijital lisans varmış)

• Microsoft hesabı ile oturumunuz açık mı? Açıksa şurada cihazınızı görüyor musunuz?

https://account.microsoft.com/devices

Görüyorsanız lisasınız sizin için özeldir ve RETAIL'dır.

Donanım değişikliği yüzünden kaybolmaz. İsterseniz yeni alacağınız PC'yede aktarabilirsiniz.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    hesabım ile ilişkili windows. siteye girdim şöyle bişey çıktı. o zaman anakart değişse de kullanabiliyor muyum? 'bu farklı bir cihaz' falan demez mi?
    bakar mısınız? anakart değişti win 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kandela_ -- 6 Ocak 2018; 21:11:52 >
  • Kandela_ kullanıcısına yanıt
    Evet kullanabilirsiniz. Anakart değiştirdikten sonra eğer lisans sorunu yaşarsanız.

Ayarlar/Güncelleştirme ve güvenlik/Etkinleştirme bölümüne girin.

Bu bölümün en altında sorun gider butonuna tıklayın ve hesabınızı doğrulayıp.

Donanım değişikliği yaptığınızı belirtin. Lisansınız tekrar aktif olacaktır.
    alakasız ama antivirüs olarak ne önerirsiniz? uzun süredir eset smart security kullanıyordum ama iyi değil lisansı internette heryerde bulunuyor diyorlar. en iyisi hangisi acaba
    Lisansı internette olmayan antivirüs var mı ?

Ben windows defenderi kullanıyorum gayet yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    AVG AntiVirus Free kullanıyorum. Öneririm.
  • 3 senelik lisansım uçtu gitti yeni ssd aldım ona kurdum anakart falan değişmedi ve lisans yok ortada

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Lisansınızı bir yere kaydetmiş miydiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Statü Hakları

Lisansınızı bir yere kaydetmiş miydiniz?

hocam windows gitmiş lisansı ikinci e postaya gömmüş saatler sonra fark edebildim. e posta ile tekrar etkinleştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 5 Ağustos 2021; 19:40:16 >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Benim de pro lisansım ve home lisansım var. Bir bilgisayarda aktif edilebiliyor, başka bilgisayarda kullanabiliyorum.

• Telefonla aktif edebilirsiniz. Bende de Pro ve Home lisansları var.

• Lisans kaydının bir sınırı var mı acaba? Email hesabıma kayıtlı bir lisans var. Laptoptan sonra masaüstüne aynı email hesabımı açtığımda masaüstü de lisanslandı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.