Şimdi Ara

Bakım sonrası ısı değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden konu açmıştım işlemcim boşta bile 80 derecenin altına inmiyordu. Bugün kulak pamuğu ve elektrikli süpürge yardımıyla tozları kabaca aldım şuan boşta 44-52 derece arasında gidip geliyor ancak en ufak bir program açıldığında hemen 90 derece gibi değerlere çıkıyor. Skyrim CS GO ve LoL açtığım zamanda core 0 100 derece oluyor hep diğer çekirdeklerse genellikle 93-98 derece arasında gidip geliyor. Yük altında temizliğe rağmen önceki durumla aynı olması normal mi?

İşlemci Intel Core2 Quad Q8300 45nm

Edit: PCdeki fanlar bakımdan önce 1800 ve 2400rpm hızlarında dönüyordu (2fan) şimdi bios ayarıyla 2100 ve 2780 sabit dönmeye başlamasına rağmen çok yüksek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeffrey Dahmer -- 20 Aralık 2015; 18:29:49 >

• tam oturduğuna eminmisiniz fanın tüm ayakları termal macun sürüldümü
  • Böyle giderse yanar işlemci. Kontrol et macun düzgün sürüldü mü
    Işlemci yerine tam oturdu mu 90 derecede yumurta pişer vallahi
    Fanların Önünü aç kabloları bir kenara topla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı: Ati Radeon HD 4650 55nm

Normalde cpu kullanımı %50-60a çıktığı saniyesinde 70-80e çıkan işlemci şuan 4 saat skyrim oyununa rağmen max 72 derece gördü. Ekran kartı ise 81 dereceye kadar çıktı. 65 ve 82 dereceden oyunu alta attığım anda bile 10 saniyede 40-60 arasına sabitleniyor şuan. Ekran kartının sıcaklığı fazla gibi geldi ona yapabileceğim özel bir şey var mı? Ekran kartında da macun oluyormuş sanırım onu 6 senedir değiştirmedim değiştirmem gerekiyorsa macun önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeffrey Dahmer -- 21 Aralık 2015; 16:12:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.