Şimdi Ara

BAKKAL AÇMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
30.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pi22

"Bakkala Açılmak" diye okudum kusura bakma

• goodfalles dediklerine katılıyorum ilk etapta büyük karlar yok gözümde borcumu ödeyebileceğim ve beni geçinderecek kadar gelire razıyım
  • bizim yan sokakta bir bakkal vardı onun yeri hem bizden iyi değil hemde ona çok yakın bir bakkal daha vardı birde bakkal sahibinin yaşıda ilerlemiş birikimide vardı bizim yukarımızda bir bakkal vardı onun işleri fena değildi ama kumar filan oynuyordu tutunamadı zannedersem
  • Hocam esnaf olarak dile getiriyorum. Eğer çevreniz varsa müşteride sorun yaşamazsınız ve çok iyi dilli birisi olması lazım sürekli hal hatır sorucak o veresiye defteride olmuyacak ama tanıdıklara indirim olucak.Daha sonra bankalar esnafa kredi veriolar onlara bir göz atın Baban ve siz işleticekseniz eğer bakkalın içeriğinin çok çok iyi olması lazım mesala kapının önüne bi kere tabure ve masa olması gerek+ gazete bulunması gerek birde ÇAY oldumu süper olur ben o tür yerleree giderim ondan dedim.Öyle olduğu zaman bim senin yanında sinek gibi kalır. Bknz. Bakkal bir mahallenin kalbidir.Bizi biz yapan değerleri koruyalım(Erdal Bakkal)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizem -- 23 Eylül 2012; 17:07:53 >

• MESAJIMDA DA söylediğim gibi güvenlik işinden daha iyi kazanacağımı düşünüyorum bilmiyorum sizin görüşleriniz nedir şuan 1050 para alıyorum gelecek kaygısıda var
  • ekmekte 10 kuruş demişsinizde benim tahmilerime göre 75 kuruş olan bir ekmekte 25 kuruş kadar kalıyor
  • Dükkan kirası 300 tl ama köhne bir yer değil önünden geleni geçeni var okul 200 mt uzaklıkta cadde 50 mt
  • Bende 17 yaşındayım babamın bakkalı vardı 3 kişi değişe değişe çalıştırdığımız halde genede kolay olmuyordu bence tek duracaksanız bayağı bi sıkıntıyı göze alacaksınız pc, tv koymanız gerekli. Oranın insanınında önemi büyük market takıntısı veya ucuz olması vs. bakkalı tercih eden insanlar mı acaba ? mesela biz 2. bakkalı açmıştık anayolda caddeydi insanlar vızır vızır geçerdi ama içeri giren çok az olurdu vs zararına kapattık mahalle bakkalımız dhaa iyi işliyodu onuda kışın verdik kış ayları büyük handikap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJoNuRr

quote:

Orijinalden alıntı: dranov

quote:

Orijinalden alıntı: meryem29

bim vs. marketlerle aramda 500 metre var yakınlarda yok diyebilirim şöyle bir hesap ettim dükkan kirası 300 tl günde 200 ekmek satsam satarız diye düşünüyorum aylık ortalama 1500 tl ekmekten sadece karım oluyor

Kirası 300 lira olan dükkandan para kazanamazsın arkadaşım,bu işler tek başına olmaz seni dinlendirecek güvenilir birini de bulman gerekecek.Günde 200 ekmek satsan ayda 6.000 ekmek yapar.Ekmeğin karı 10 kuruş,10 kuruştan ayda 600 lira karın olur.

Gecen gündüzün yazın kışın haftasonun olmayacak,bu yüzden insan çabuk yıpranır.Masrafları iyi hesap etmelisin,kar edeceksin ama giderler de çok önemli.

Günde en az 2.000 lira ciro yapmayacaksan hiç bulaşma derim..

Günlük 2 bin lira ayda 60 bin lira yapar naptın hangi bakkal kazanıyor o kadar

O 60.000 liradan masrafları düşünce sana 5 bin ya kalır ya kalmaz.

Ben günlük cirosu 6.000 olan market işlettim.

• bakkal işinde bildiğim kadar 1.sırayı ekmek alıyor zaten ekmek satamazsam kapatırım çünkü ekmek dükkan gider vs. karşılıyacak diğer sattıklarımda bana kar kalmalı dükkan yeri belirttiğim gibi mahalle bakkalına uygun yer üsküdar da üsküdar da biilenler bilir binalar bitişiktir ve çok kısa alan içinde nüfüs yüksektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MJoNuRr

quote:

quote:

bim vs. marketlerle aramda 500 metre var yakınlarda yok diyebilirim şöyle bir hesap ettim dükkan kirası 300 tl günde 200 ekmek satsam satarız diye düşünüyorum aylık ortalama 1500 tl ekmekten sadece karım oluyor

Kirası 300 lira olan dükkandan para kazanamazsın arkadaşım,bu işler tek başına olmaz seni dinlendirecek güvenilir birini de bulman gerekecek.Günde 200 ekmek satsan ayda 6.000 ekmek yapar.Ekmeğin karı 10 kuruş,10 kuruştan ayda 600 lira karın olur.

Gecen gündüzün yazın kışın haftasonun olmayacak,bu yüzden insan çabuk yıpranır.Masrafları iyi hesap etmelisin,kar edeceksin ama giderler de çok önemli.

Günde en az 2.000 lira ciro yapmayacaksan hiç bulaşma derim..

Günlük 2 bin lira ayda 60 bin lira yapar naptın hangi bakkal kazanıyor o kadar

O 60.000 liradan masrafları düşünce sana 5 bin ya kalır ya kalmaz.

Ben günlük cirosu 6.000 olan market işlettim.

yok artık

• ticaret biraz risk işi Allah nasip ederse tutturursun bizim mahallede caddeye yakın olan yerde adam pastahane karşısına börekçi açtı mahaLLEDEDE HİÇ TANINAN biri değil ama maşallah işleri güzel tutturdu gidiyor
  • Bence iyi fikir zaten tecrübelisinizde.İnşallah olur meryem kardeş.
  • Kuruyemiş dükkanı karı yüksek diye hatırlıyorum.
  • Ekmek satmakla pek para kazanılmaz.. Çoğu market, alışveriş olsun diye, ekmeği 75 kuruşa satıyor. Alkollü içki ruhsatı alabilirsen ve sigara da satarsan dükkan geçindirecek kadar iş yapar. Yakında okul varsa, meşrubat - kuruyemiş gibi şeylerde satılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

Şayet yakınlarda bim varsa önermem

bim heryerde. şuanda oturduğum yere yeni taşındığımda evimi bulmak için birine bim i sormuştum (evimin karşısında bim var) adam dediki burda 3 tane bim var hangisini soruyosun
  • quote:

Dükkan kirası 300 tl ama köhne bir yer değil önünden geleni geçeni var okul 200 mt uzaklıkta cadde 50 mt

Okul varsa yemek tarzi yer aç çig köfte gibi ? bu arada nerede otuyrosun ?
  • Tost soğuk sandviç satmayıda düşünüyorum gider herhalde üsküdar da oturuyorum

• Arkadaşlar dediğim gibi evliyim çocuk var güvenlik işi yapıyorum kendimi dusunsem yaptıgim ise belki bir süre daha devam ederdim ama artık olmuyor hiç bir ilerleme yok bir seylerlede mesgul olmak ticarette yapmak istiyorum

• Herşeyi herzaman bimden almıyoruz bende ev gecindiriyorum önümde bakkal var hiç tanımıyorum ama alışveriş yaptigim oluyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.