Arkadaşlar öncelikle Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde ikamet ediyorum. Bir dükkanım var ,doğrusu dükkan babamın, ve şuan kirada. Babam biraz esnaflık olayından çekiniyor. Kendisi ilk senesinde emekli olalı bir sene geçti. Onun mantığı dükkan kirada dursun 3-5 kuruş gelirse karıma şeklinde. Ama gelin görün ki dükkan bence mantıksız bir iş yerine döndü. Çok ucuza çalışıyr. Şuan bazlamacı ve aylık 1000 tl gibi bir ücret veriyorlar ki şu son zamanlarda bu ücreti de veremiyorlar. Pek memnun değilim kiracıdan. Dükkan hakkında vermem gereken bilgiler; bir bina altında iki komşu dükkan (ikisi de aynı ölçüde) arasından birisi bizim. Diğer dükkan Sahibinden. com'den satışta fiyat 260.000 denilmiş. 56 metre kare olup üst tarafta da asma kat mevcuttur. Yanlış bilmiyorsam giriş 56 asma kat 65 metre kare. Dükkanın önünde; tabure, masa, tente falan konulmaya müsait bir alanımız mevcut. Dükkan ilanda da gözüktüğü üzere vitrin tarzında. Yani enine bir dükkan. Dükkanın muhiti olarak da bilgi vermem gerekirse esasında geleceği olan bir muhit. Kahramanmaraş hakkında bilgisi olanlar için İbrahim Çalık Lisesi civarında anayola 40 mt (tam bilmiyorum) kadar uzaklıkta bulunuyor. Bahsedilen ana yol üzerinde benim dükkanım ile aynı anda yapılmış yeni dükkanlar var ve açılıyorlar yavaş yavaş.
Benim düşüncem Baklavacı Şemsettin firmasının bayiliğini almak. Yani çok mantıklı geliyor. Kilogram başına 5 TL kar veriyorlarmış. Ayrıca bulunduğum ilde bu firmanın bayisi yok. Bu fiyatlara fıstıklı baklava da yok. Bu arada Baklavacı Şemsettin'in fiyat listesi: Sizce bu fikir mantıklı mı? |
BAKLAVACI ŞEMSETTİN ŞUBESİ AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
-
-
Kilogram başına 5 TL mi? Az degil mi? Günde 2 kilo satarlar en fazla.
-
dalga mı geçiyon kg başına 5 tl nedir üstelik onların hepsini satamayacaksın elinde kaldıkları da olacak değmez sat gitsin 260 bin tlyi altına yatır sene sonunda 430 tl olacak baya kar yaparsın -
quote:
Orijinalden alıntı: go girl babyKilogram başına 5 TL mi? Az degil mi? Günde 2 kilo satarlar en fazla.
Hocam 100 KG satsak 500 lira yapar. Yani baklava sonuçta alıcısı olur diye düşünüyorum. Ayrıca fiyatı çok uygun tadı da gayet iyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam
dalga mı geçiyon kg başına 5 tl nedir üstelik onların hepsini satamayacaksın elinde kaldıkları da olacak değmez sat gitsin 260 bin tlyi altına yatır sene sonunda 430 tl olacak baya kar yaparsınHocam dükkanı uzun vadeli düşünüyoruz, satmak pek mantıklı değil gibi.
-
şemsetttin baklavası berbat tavsiye etmem KG si 5 tl ye günde 100 kg baklama falan satamazsın yaz ayındayız şerbetli tatlı çok gitmez.
Covid de var şimdi dükkanı boşuna açmayın
-
tavuk dönerci olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANşemsetttin baklavası berbat tavsiye etmem KG si 5 tl ye günde 100 kg baklama falan satamazsın yaz ayındayız şerbetli tatlı çok gitmez.
Covid de var şimdi dükkanı boşuna açmayın
Eylül ayı için planlıyoruz. Ayrıca tanıdık yemek şirketleri falan da var biraz ucuza satılabilir diye düşünüyorum.
-
Kardeşim 5 tl kar nedir ya sadaka resmen. O karla senin günde kaç kilo satman lazım biliyor musun dükkanı çevirebilmen için.
Bir de 260 binmiş. Git Ekrem Çoşkun Döner aç o para baklavaya yatırılmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: unravelingKardeşim 5 tl kar nedir ya sadaka resmen. O karla senin günde kaç kilo satman lazım biliyor musun dükkanı çevirebilmen için.
Bir de 260 binmiş. Git Ekrem Çoşkun Döner aç o para baklavaya yatırılmaz.
Yakinina Ekrem coşkun açıldı hocam. Ayrıca 100'u geçelim 50kg satsa 250 TL eder aylık en az 5 bin TL yapar. Dükkan kira kalsa 1000 TL veriyor :)
-
50 kilo günde satabileceğin mi düşünüyorsun hocam yapma etme :) 10 kilo satarsan öp başına koy.
-
quote:
Orijinalden alıntı: unraveling50 kilo günde satabileceğin mi düşünüyorsun hocam yapma etme :) 10 kilo satarsan öp başına koy.
Hocam ne yalan söyleyeyim gram esnaflık yapmadık, görmedik. Eminsen öyledir. Bana sadece kulağa hoş geldi. Peki sizin fikriniz nedir, siz olsanız ne yaparsınız. Etrafata çok marka dönerciler var hocam dönerci olmaz. Bana çay ocağı da mantıklı geldi
-
günde 100 kilo satmak kolay bi iş değil
-
Antep fıstığının kilosu 70-80 lira zaten, o fiyata fıstıklı baklava mı olur? Benim memleketim Antep :) Hayatta öyle yerlerden baklava yemedim, yemem de... İstanbul'da Seç ve Karaköy Güllüoğlu haricinde asla yemiyorum.
İran, Siirt fıstığı olsa yine kurtarmaz. -
Neden
-
eee bunu neden anlattın paran var ki yiyorsun parası olmayanlar tercih ediyor bunları zatenquote:
Orijinalden alıntı: El Fuego
Antep fıstığının kilosu 70-80 lira zaten, o fiyata fıstıklı baklava mı olur? Benim memleketim Antep :) Hayatta öyle yerlerden baklava yemedim, yemem de... İstanbul'da Seç ve Karaköy Güllüoğlu haricinde asla yemiyorum.
İran, Siirt fıstığı olsa yine kurtarmaz. -
Ne alakası var parayla? İnsanın parası az diye sağlıksız gıda tüketmek zorunda değil. 1 kilo almaz, bi tabak alır, mis gibi yer.
-
quote:
Orijinalden alıntı: El FuegoNe alakası var parayla? İnsanın parası az diye sağlıksız gıda tüketmek zorunda değil. 1 kilo almaz, bi tabak alır, mis gibi yer.
dalga mı geçiyorsun hiç mi fakirlik çekmedin bilmiyorum insanların çoğu yemeye ekmek bulamıyor bu ülkede gidipte baklavanın tanesine 5 liramı vereyim? misafir geldiğini düşün baklava alacağım diyelim gidipte kişi başı 1 tane baklavamı vereceğim senin paran var sen yemeye devam et işte bu yüzden zenginler zengin fakirler fakir bu dünyada zengin olanlar yokluğun ne anlama geldiğini bilmiyor
-
Hasta mısın, manyak mısın? Kötü 1 kilo yerine, iyi bir dilimi tercih ederim. Kafa yapını değiştir en kısa sürede.
-
quote:
Orijinalden alıntı: El FuegoHasta mısın, manyak mısın? Kötü 1 kilo yerine, iyi bir dilimi tercih ederim. Kafa yapını değiştir en kısa sürede.
ben bir dilim baklavaya 10 tl vermem kardeş değeri o değil fiyatlara şimdi baktım 2 katına çıkmış fiyatları da ölmeyi yeğlerim anladın mı madem o kadar paran var yolla bana 1 kg baklava ağız tadıyla muhabbet edeyim seninle
Benzer içerikler
- mng kargo çalışma şartları
- kıvanç tatlıtuğ boy
- misol 50 mg kullananlar yorumlar
- doğalgaz sayaç okuma işi zor mu
- bi-profenid kullananlar yorumları
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X