Videonun içinde Mimar Sinan ile ilgili bu anı da var . Bir değişiği :)
Teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: Yazat
Okudum, okudum ama bir noktayı anlayamadım.
Leonardo Da Vinci'nin şifresi ile ne alakası var? Bunu yazan arkadaş acaba bu 'şifre' sözcüğünün neyi ifade ettiğini biliyor mu?
İnsan azıcık araştırır...
Mimar Sinan, Da Vinci'yi döver denmeye çalışılmış ama ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.
-------------------------
Yine de büyük üstad Mimar Sinan'a selam olsun.
Onun öğrencileri cihanın dört bir yanında inanılmaz eserlerin çorbasına tuz katmışlardır. Bunlardan en meşhuru Taj Mahal'dır ki bu bile onun dehasını ispatlar.
Kendi eserlerine değinmek bile gereksiz.
batı herşeyi abartır ve çok iyi satar ve insanlığı uyutmakta çok yeteneklidirler
saol
quote:
Orjinalden alıntı: acr
quote:
Orjinalden alıntı: Yazat
Okudum, okudum ama bir noktayı anlayamadım.
Leonardo Da Vinci'nin şifresi ile ne alakası var? Bunu yazan arkadaş acaba bu 'şifre' sözcüğünün neyi ifade ettiğini biliyor mu?
İnsan azıcık araştırır...
Mimar Sinan, Da Vinci'yi döver denmeye çalışılmış ama ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.
-------------------------
Yine de büyük üstad Mimar Sinan'a selam olsun.
Onun öğrencileri cihanın dört bir yanında inanılmaz eserlerin çorbasına tuz katmışlardır. Bunlardan en meşhuru Taj Mahal'dır ki bu bile onun dehasını ispatlar.
Kendi eserlerine değinmek bile gereksiz.
batı herşeyi abartır ve çok iyi satar ve insanlığı uyutmakta çok yeteneklidirler
İyi güzel söylüyorsunuz ama 'şifre' bu anlamda kullanılmıyor
Oturup uzun uzun anlatmak vardı ama bence kendiniz araştırırsanız daha faydalı olur. Da Vinci'nin şifresi, bu adam inanılmazdı eserlerinde acayip şifreler bıraktı demek değildir.
Sonuna kadar okudum. Kafam duman anlamadm tekrar okudum
Teşekkürler emeğine sağlık..
quote:
Orjinalden alıntı: Sefid.dL
Sen bunu okuduysan...
Soad ın şarkı sözlerinden daha işe yarar bir yazı olduğunu düşünüyorum...
Ters laleden bahsedilmemiş :(
çok güzel yazı eline sağlık.
quote:
Orjinalden alıntı: Sefid.dL
Sen bunu okuduysan...
Sen bunu okumadıysan seni adamdan saymıyorum ben
birrbirlerini görmeme olayı nedir ya bilen varsa açıklasın lütfen
sonuna kadar okudum gerçekten çok guzel
quote:
Orjinalden alıntı: W7K2D!
Ters laleden bahsedilmemiş :(
ondan bahsedermisin bi ara bi proğramda izlemiştim ama unuttum
topic i açan arkadaş yazıyı okudum paylaşım için sağol
Camiye gelenleri göstermişlerdi. Bir grup kadın ters laleye ellerini sürüp dua ediyorlardı, birde caminin içindeki sudan şifalı diye içiyorlardı.
en çok hosuma giden de ne oldu biliyomusunuz safevilerin gönderdikleri mücevherleri elçilerinin gözü önünde toz edip harca karıştırmaları oldu. adamlara çok güzel kapak olmuş.Gerçekten büyük insanmış mimar sinan allah rahmet eylesin.