Şimdi Ara

Balıkesir üniversitesi tıp fakültesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl bi yerdir bilen cevaplayabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıp bölümünü bilemem de bu şehir çok kötü. Farklı şehirleri düşünmelisin bence.
  • Niye öyle dedin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gastrovasküler boşluk. G kullanıcısına yanıt
    Balıkesir'de 1 gün geçir. Neden öyle dediğimi anlarsın.
  • Up up up

• Hangi Açıdan kötü anlatabilir misin biraz

• Balikesirliyim. Sosyal olarak kotu ama okulumu okurum dalgama bakarim diyosan iyi. otobusle 2 saatte denizdesin.

• sosyal açıdan pek bişi yok mali açıdan okunur
  • HazelBb H kullanıcısına yanıt
    1-Şehirde doğru düzgün kültür-sanat merkezi yok. Salih Tozan diye bir yer var. Geçen senelerde İlber Hoca geldi. Salonun küçüklüğünden o bile yakınmıştı. Adam akıllı söyleşi olmaz. Tiyatro da son zamanlarda adam akıllı oynanmaya başladı dediğimiz an o da bitti. Her halde belli zamanlara göre mi ayarlıyorlar, bilemiyorum.
    2-Yaylada diye bir alışveriş merkezi var ve şehrin tek sineması sadece bu avm'de. Sinemayı yorumlamak istemiyorum. Hızlı ve Öfkeli 7'de salon inanılmaz havasız ve sıcaktı. Neyse bunlar fazla detay.
    3-Şehrin bir ucundan bir ucuna yürüyerek 2 saatte gidilebiliyor. (yerleşim alanı olarak)
    4-Doğru düzgün mesire-yeşillik alan yok. Değirmen Boğazı var sadece, o da birazcık uzak kalıyor şehir merkezine.
    5-Şehir ucuzdur; ama Allah razı olsun(!) Belediye geldiği günden beri dolmuş taksi ve otobüs bilet fiyatlarını arttırıyor; ama bu zam olayına rağmen diğer şehirlere kıyasla ucuzdur.
    6-Atatürk Parkı var: Orası takılmalık yer açısından iyidir, hoştur; ama serserilerin olduğu bölgeler var. O sınırlara girmemek de fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzatayy -- 5 Temmuz 2015; 22:04:15 >

• Gece hayatı diye bir şey yok sanırım 😀

• HazelBb H kullanıcısına yanıt
    Yok, 11-12'den sonra tenhalaşıyor normal günlerde.
  • kusura bakmayın ama 8-9 büyük şehir haricinde geri kalan şehirlerin sosyal olanakları 3 aşağı 5 yukarı aynı düzeydir.tabii alt katagoriler hariç(düzce bilecik çorum bayburt yozgat uşak afyon vb) Kaldı ki izmire bile gelişmiş köy diyen yüzlerce kişi var.
    Tıp fakültesi geçen sene yeni binasına taşındı ama ana kampüsün biraz uzağında kalıyor.
    içini karartmak istemem ama 2013 yılında balıkesir tabipler odası şöyle bir bildiri yayınlamışlardı.Gerçi üzerinden 2 sene geçti 2 senede gelişme oldu mu bilmiyorum. Facebooktan tıp fakültesinin grupları filan varsa oradan okuyanlarla iletişime geçebilrsiniz.http://www.ttb.org.tr/index.php/Haberler/balikesir-4066.html

• Gerek üniversite kampüsü gerek şehir gerek bölüm hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Mecbur kalınmadıkça uzak durulmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kötüyse puanı niye yüksek acaba ve önerebileceginiz şehir varmı

• Önerebilecegin bi şehir varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: gastrovasküler boşluk.

Bu kadar kötüyse puanı niye yüksek acaba ve önerebileceginiz şehir varmı

Balıkesir Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliğifacebook
    Balıkesir Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği
    https://www.facebook.com/balkestob?fref=ts

https://www.facebook.com/groups/141309975897682/?ref=ts&fref=ts
    buradan okuyanlara danışabilirsin.
    http://www.tiptercihim.com/

• Balıkesir gibi bir yerde okuyacağına okulu bırak git kendine iş falan kur
  • BNSF kullanıcısına yanıt
    Çok saol ya sen de mi tıp istiyosun

• gastrovasküler boşluk. G kullanıcısına yanıt
    rica ederim, yok ben başka bölüm okuyorum başlıkta balıkesiri görünce görünce yarımcı olayım dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.