Şimdi Ara

BALIKESİR ÜNVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLGİSİ OLAN VAR MI ULAŞIM ,YURT,EĞİTİM,SOSYAL YAŞAM KISACA EE MÜHENDİSLİĞİ OKUNUR MU?

• Her yaz 3 ay tatilimi balikesirde yaparim boyle sakin guzel bi yer bulamazsin hic dusunme kisin cokca ogrenci var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • Kyk yurdu şehrin çıkış tarafından otobüs terminali var oraya yakın durumda,çağış kampüsü ise şehrin diğer ucunda kalıyor,bu biraz sıkıntı kyk yurdunda kaldığın zaman körüklü otobüsler ile okula ulaşım 1 saati bulabiliyor özellikle sınav zamanları kuyruklar oluşuyor ve o otobüsler 1 saatlik yolu salkım saçak gidiyor tıklım tıklım yani abartmıyorum o yüzden gidersen kyk da kalmanı tavsiye etmem.Merkez de özel yurtlar var fiyatları pek pahalı olmamakla birlikte çok ta ucuz değil.Kiralar merkezde 400 den başlar ama kötüdür o evler kesenin ağzını açıp 500-600 arası bişeylere ev tutabilirsin.Çağış kampüsüne rezidans yurtlar yapıldı lüks ve modern ama pahalı ayrıca kampüstesin orada durulmaz sıkıcı olur kampüs şehir merkezindne 20 km dışarıda dağ başı gibi tabi her geçen gün gelişmekte olan bir kampüs.

Çağış kampüsünde bana göre en prestijli ve gösterişli mimarlık ve mühendislik fakültesi ile turizm yüksek okulu bunlar zaten ayrı bi dünya ortam çok güzel bu bölümlerde.Aralarında da sıkı bir rekabet vardır her alanda gidince öğreniceksin :)

Sosyal yaşam her anadolu şehrinde olduğu gibi kısıtlıdır ama senin nereden geldiğine bağlı İstanbul,İzmir gibi yerlerden gelen adamı kesmeyebilir ama kötü değildir bolca cafesi mevcut gece hayatı vardır yani.Mimarlık ve mühendislik fakültesinin başarıları var dünya çapında iyidir yani kaliteli bir kadrosu var.

Balıkesir küçük şirin bir yer kafa dengi arkadaşlarını da buldun mu çok güzel geçer üniversite yılların.

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    8 yıl önce açıldı
    balıkesir
    15 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.