peki balıkesir eskişehir kaç saattir tam olarak gidip bilen varmı
2 saat 15 dakika sürüyor ortalama 85 km ile hızla.
adamları aradım metroyu 6 saat diolar 5.5 6 saat
o zaman mola kesin var
Balıkesir-Bursa otobüs ile 3 saat sürüyor. 2.5 saat de Bursa-Eskişehir sürse 6 saat sürer molalarla falan.
Otobüs Fırmasına sorsana. En küçük sorunlarınızı böyle halletmeye kalkıyorsanız vay halinize. Bir araştır, soruştur bulamazsan yaz buraya.
Ankara-Balıkesir'e giden araba veriyor. Daha bir hafta olmadı deneyeli. Eskişehir'de de büyük ihtimal verir.
hocam ben gecen gun balikesirden bursaya geldim
balikesirde 15,00da cıkan araba bursaya gelmeden bile mola verdi kendi yerlerinde.
firma: kamilkoc
Bildiğim kadarıyla balıkesirde eşkişehire direk otobüs yok zaten.Balıkesir-ankara olması lazım.Ne zamn bindiysem bursada mola vermiştir hep. Ama güzargah değişmiş olabilir.Firmayı ara yinede.
mola verir ama ir defa oda bursadan çıktıktan sonra BALIKESİR-BURSA arası 172 KM 2.5 saat sürüyo Balıkesir-Bursa arası balıkesirli olduğumdan biliyorum
Çevre yolunda dolaşır büyük ihtimal şehir içine girmezssiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan Gürel
mola verir ama ir defa oda bursadan çıktıktan sonra BALIKESİR-BURSA arası 172 KM 2.5 saat sürüyo Balıkesir-Bursa arası balıkesirli olduğumdan biliyorum
Şikâyetiniz başarıyla iletildi
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. ticket.asp?rid=548809
Pencereyi kapa ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme