Şimdi Ara

BALKONDA DERS CALIŞMAK AKILLICA MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • At besleyebilecegim büyüklükte balkonumuz var arkadaslar 12 den sonra güneş daha batıya dogru yol aliyor ve arkasinda golgesini birakarak gidiyor bizim evde tatli ilikimsi bir serinlik düşüyor diyorum ki balkondami ders calissam odada boguluyorum artik akillica mi yoksa düzeni bozmayim mi

Bu arada konu calisirken degil soru çözerken millete canli yayin yapacak halim yok su yazar herif bunu hunu yazmis diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsurganHukukçu -- 19 Nisan 2016; 13:00:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen yaz ramazAnda balkonda kosb yı bitirdim. Bir sıkıntı olmadı ama diğer derslerde sıkıntı olur diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar filan geçiyor , çok çalıştığını görmesinler ,rakip olabilir ne de olsa içinde

Babam derdi ki : Oğlum , su uyur düşman uyumaz.

Yok lan bana ne zaman kazancan artık filan diyor , adam bıktı galiba.
  • Dikkatini dağıtacak bir şey yoksa ve kendini kaptırabiliyorsan sıkıntı olmaz en azından deneyerek görebilirsin
  • Manzara varsa ve ust katlarda otutuyosaniz tadindan yenmez. Aksam saatlerinde ozellikle, perfect.

• Komşu kızları varsa onların önünde çalış adam gorsunler

• bizimkoyunmetalcisi B kullanıcısına yanıt
    bizimkoyunmetalcisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mantıklı ama gece 12 de başlayacaksın sabahın ilk ışıklarına kadar

• Balkonda at besle at sırtında çalış türk genlerin aktifleşir kımız içip gaza gelir fullersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 221B baker street kullanıcısına yanıt
    Destanlar at uzerinde daha iyi ogreniliyormus hocam isvicreli bilimci amcalar acikladi

• bu sene ramazanda biyoloji çalışmaya başliycam inşallah iyi güzel olur
  • ben genelde balkonda çalışıyorum.Odamda olunca bilgisaya takılıp çalışamıyorum.Yani balkon bin kat daha iyi benim için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.