Şimdi Ara

Baltalı Keçi Loru mükemmel değerler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün migrosta yorsan boreklik lor ararken gözüme çarptı ve bakayim dedim iyiki de bakmisim besin degerleri harika 100gr da 26gr protein 1.2gr yağ 2gr karbonhidrat dahasina gerek yok sanirim :))
     Baltalı Keçi Loru mükemmel değerler... Baltalı Keçi Loru mükemmel değerler...

• Unutmadan yazayım arkadaşlar fiyatı 5.60 TL idi MİGROS ta
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleron

Unutmadan yazayım arkadaşlar fiyatı 5.60 TL idi MİGROS ta
    Geçen görmüştüm ama bende ki 2 paket lor bitmediği için almamıştım. Tadını çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

Geçen görmüştüm ama bende ki 2 paket lor bitmediği için almamıştım. Tadını çok merak ediyorum

Tadı inan bana mükemmel yörsan halt etmiş yani yanında yarısın yedim paketin şimdi gidip geri kalanını yememek için zor tutuyorum kendimi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleron

quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

Tadı inan bana mükemmel yörsan halt etmiş yani yanında yarısın yedim paketin şimdi gidip geri kalanını yememek için zor tutuyorum kendimi :)

Alıntıları Göster
    300 gram 5.60 TL bana pahalı geldi.

Yörsan 500gr böreklik lor'u 3.70 e alıyorum yanılmıyorsam. Neredeyse 2 katı fiyat farkı var.
    Para sorun değilse götürün o ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

300 gram 5.60 TL bana pahalı geldi.

Yörsan 500gr böreklik lor'u 3.70 e alıyorum yanılmıyorsam. Neredeyse 2 katı fiyat farkı var.
    Para sorun değilse götürün o ayrı

Alıntıları Göster
    meşhur siteye de açan senmisin bu konuyu

• Migros ürünleri normal fiyatın 2 katına satan berbat bir firma...

300 gr - 6 TL
    500 gr - 10 TL

gibi bir fiyata denk geliyor.

Değerler fiyatı 2 katına çıkaracak kadar muhteşem değil, kimse kusura bakmasın.

Migros'un her zaman attığı kazıklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Migros ürünleri normal fiyatın 2 katına satan berbat bir firma...

300 gr - 6 TL
    500 gr - 10 TL

gibi bir fiyata denk geliyor.

Değerler fiyatı 2 katına çıkaracak kadar muhteşem değil, kimse kusura bakmasın.

Migros'un her zaman attığı kazıklar...
    Fiyat migrostan dolayı değil ancak migrosta pahallı, carrefour gibi yerlerde 5 liraya almıştım sanırım. Hayatımda yediğim en güzel yağsız lor. Üstelik protein oranı diğerlerinden çok yüksek. Besin değeri+lezzet birleşince mükemmel kombinasyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

meşhur siteye de açan senmisin bu konuyu

Evet bilgi paylasinca güzeldir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

Ben 1.bucuk liraya alıyorum yarım kilo. 5.60 verilirmi ona sence ?

haklısın fiyatı yüksek sadece denemek icin almıstım. normalde 50gr yörsan böreklik lor alıyorum 4.50 lira. sen ne marka alıyosun ve nerden alıyosun 1.5 liraya besin değerlerini de söylersen iyi olur bende denerim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ucuza light beyaz peynir yok mu bildiğiniz ? Aknaz demeyin iğrenç, sütaş güzel ama 11.45 tl fiyatı var 700gram. 13.50 tl ye 1 kilo tam yağlı kaymak gibi peynir varken yağsız peynire bu kadar vermek zoruma gidiyor. Zaten yumurtası tavuğu tozu para gidiyor. Varmı daha ucuza light peynir ?
  • Lor peynirini gordugum anda migdem bulaniyor artik bu kadar igrenc birsey olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Lor peynirini gordugum anda migdem bulaniyor artik bu kadar igrenc birsey olamaz
    Tadı ve konusu çok fena zaten keçi sütünden yapıldığı için olsa gerek lor'u rahat tüketebilen biriyseniz alın benim gibi zor yiyen arkadaşlara tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Tadı ve konusu çok fena zaten keçi sütünden yapıldığı için olsa gerek lor'u rahat tüketebilen biriyseniz alın benim gibi zor yiyen arkadaşlara tavsiye etmem.

millet tadı en güzel lor peyniri diye bunu söylemiş sen tam tersini diyosun ne iş böyle
  • quote:

quote:

millet tadı en güzel lor peyniri diye bunu söylemiş sen tam tersini diyosun ne iş böyle

Hocam kokusu özellikle normal lor'un bile tiksindirici bir kokusu mevcut bunda ağır bir koku var ben lor'un tadını genel olarak sevmediğim için öyle yazdım tekrar dediğim gibi kokusu bayıyor insanı.

Yağ oranı çok düşük olması avantaj ama sürekli tüketilecekse pahalıya gelebilir.

• quote:

quote:

quote:

Hocam kokusu özellikle normal lor'un bile tiksindirici bir kokusu mevcut bunda ağır bir koku var ben lor'un tadını genel olarak sevmediğim için öyle yazdım tekrar dediğim gibi kokusu bayıyor insanı.

Yağ oranı çok düşük olması avantaj ama sürekli tüketilecekse pahalıya gelebilir.

Alıntıları Göster
    çok pahalı bari 500gr olsaydı

• Valla tadi efso ama fiyatı 6.90 olunca sinirlerim bozuldu yinede 3 paket gömdüm. Bu arada yörsan hiç bulamadım bugüne kadar onun tadı nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2B422838E

Valla tadi efso ama fiyatı 6.90 olunca sinirlerim bozuldu yinede 3 paket gömdüm. Bu arada yörsan hiç bulamadım bugüne kadar onun tadı nasıl.
    Fiyatı pahalı. Bence hala en iyisi teksüt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Fiyatı pahalı. Bence hala en iyisi teksüt.

Alıntıları Göster
    bu ürün hala satılıyor mu ? bulundugum semtteki migrosa gelmiyor uzun zamandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: antitekgoz

Bu mesaj silindi.
    Geçen yıl bizim A101'de vardı ama bu yıl göremedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.