Şimdi Ara

bana bi rota çizseniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbulda bi anadolu lisesinde 10.sınıfta okuyorum ve inşaat müh. veya mimarlık istiyorum ama aslında şu sınav sisteminden de pek anlamıyorum mesela lys de alan dışında 1 testi fulleyip diğer testlerden de en az10 net çıkarmam geretiğini yeni öğrendim. neyse gelelim konuya 1.5 sene lik ortalmam 67 civarı düşük bi ortalama ve bu ortalamayla okulun bana pek puan vereceğini düşünmüyorum sizce bu ortalamamı yükseltmek için şimdi mi çalışmalıyım ne yapmalıyım? bu arada sayısal öğrenciyim mat ve geo eksiğim yok denecek kadar az sadece fen derslerim eksik şimdiden tamamlamalı mıyım seneye dershaneye gitmeme gerek varmı bi yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh.tumblr -- 3 Mart 2012; 14:39:34 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh.tumblr

istanbulda bi anadolu lisesinde 10.sınıfta okuyorum ve inşaat müh. veya mimarlık istiyorum ama aslında şu sınav sisteminden de pek anlamıyorum mesela lys de alan dışında 1 testi fulleyip diğer testlerden de en az10 net çıkarmam geretiğini yeni öğrendim. neyse gelelim konuya 1.5 sene lik ortalmam 67 civarı düşük bi ortalama ve bu ortalamayla okulun bana pek puan vereceğini düşünmüyorum sizce bu ortalamamı yükseltmek için şimdi mi çalışmalıyım ne yapmalıyım? bu arada sayısal öğrenciyim mat ve geo eksiğim yok denecek kadar az sadece fen derslerim eksik şimdiden tamamlamalı mıyım seneye dershaneye gitmeme gerek varmı bi yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

arkadaşım ben 11. sınıfım keşke 9. sınıfı verseler 9. sınıftan çalışmaya başlarım ayrıyetten ben derim okul derslerine önem verme sadece konularına calıs saten okulada çalışmış olursun hem beni tek sevindiren bir konuda aobp büyük ihtimal kalkıcak seneye sana kadar kesinleşir saten ben derim şimdiden başla çok yararını görrsün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.