Şimdi Ara

bana bi yardım lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çalıştıgım şirkette yaklaşık on tane bilgisayar var. son 2 haftadır ağda ciddi bi sorun var ama bir türlü çözemıyorum.internete bağlandıgında ağı görmüyo, ağı gördüğü zamanda internete bağlanmıyo. ip ler otomatikken ınternet var ağ yok, ip leri elle verdiğim zaman ağ görüyo net yok. walla elim kolum bağlandı. bi kaç bilgisayara format atmama rağmen durum değişmedi.ama server sağlam çok iyi korunuyo. başına gelen varsa ya da bilgisi olan varsa bana ulaşırsa çok sevınırm

msn: graveyard-guard@hotmail.com
    e-mail: furkan@teknolojicenter.com

• aga yeni bi modemle dene bağlantıyı. çok portlu modem varsa 3-4 pc yi ordan dene ağ ve interneti. yine sorun verirse virüs neyin vardır muhtemelen. bide modemde port açılmışsa onları kapat bazen yapabiliyor.
  • server ın var sa yani 2003 falan kullanıyosan dhcp yi etkinlerştir ve yapılandır ve aynı zamanda modemin dhcp sini kapat !! sonra adsl modem bir router olduğu giriş çıkış IP lerine dikkat et!! (gateway)
  • teşekkür ederm arkadşlar bunları pazartesi günü bi deneyim
    eywallah
  • şu modem port aç kapa olayından pek bişi anlamadım daha önce yapmadım bole bişi

bana daha acıklayıcı çözümler verirsenişz çok sevinirim. çünkü şirket resmen kaos içinde ve elim kolu bağlandı kaldı
    işler aksıyo sürekli
    lütfen
    teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.