Şimdi Ara

Bana bir akıl verin arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitedeyken 6-7 bin lira kredi kartı borcum birikti. Çok küçük bir memlekette yaşadığımdan iş bulamadım. Babamı araya sokup birilerinden rica minnet iş buldurdum. İş antalyada otelde bar garsonluğu. Dün ilk kez çaluştım ayak tabanlqrım şiş şu anda deli gibi su topladı. Kalkıp gittim yine bugün ama 1 saat çalışabildim. Jilet kesiği gibi acıyor çünkü. Bu iş yapılacak gibi değil beyler. Geri dönsem araya soktuğumuz adamkara ayıp olacak babamın başını öne eğdirecem devam edeyim borcu kapayım desem dayanılacak gibi değil 10-12 saat kesintisiz ayaktasın... Hadi döndüm diyelim ne iş bulupta bu borcu öderim... Çok sıkıntılıyım arkadaşlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otellerde calismak sikintilidir ama isi biliyorsan duzgun yapiyorsan sezon boyunca cikarmazlar. Buyuk ihtimal daha once bu kadar sure ayakta kalmadigin icin yorucu gelmistir. Uzun sure ayakta kaldiginda ayagini rahatsiz etmeyecek bir ayakkabi al. O borcu suan en kisa surede otelde kapatirsin diye dusunuyorum. Otel calisanlara kalacak yer veriyorsa orada kal, kalacak yer parasi verme. Zaten otel yemekte verdigi icin yemek parasi da minimuma iner. Borcu odemek icin mecbursun calismaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben altmış yaşına geldigimde 3. emekliligimi hak ederim prim gün sayısı olarak 33 yaşındayım 16 yaşından beri çalışıyorum kısacası çalışacaksın akılla olacak iş değil bu....

Ayrıca benim düşüncem ve sözümdür bana akıl vermek isteyenlere,Bana akıl değil para verin.
  • hayatında hic calısmadın galiba dostum vasıfsız işci kaç saat calısıyorsa ayaktadır başka cıkar yolu yoktur ben 17 yaşındayım cumartesi pazar inşaatta calısıyorum okul haşlıgım yol param cıksın diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.