Merhaba arkadaşlar. Çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Okurken tekrar sınava hazırlanıcam dolayısıyla kırık OBP'den etkilenieceğim. Bu yüzden inanılmaz yüksek netler çıkarmam lazım.
Öncelikle olarak Mart'a kadar bana en az 30 olmak üzere aslında 35 net çıkarabilmem için yol gösterir misiniz? 35 net çıkarmam gerekli aslında zor bir şey olmadığını biliyorum. Full kasıcam.
LYS matematiği için de bana önerilerde bulunun lütfen. Kitap önerisinden ziyade (çünkü çok kitap var) nasıl bir yol izlemem gerek? Hangi konulara yoğunlaşmalıyım? Yapabilir miyim gibi. Desteklerinizi bekliyorum
güncel
sizin kafa yapinizi anlamiyorum neden tercih yapiyorsun madem calisacaksin hayir yani amac ne inanilmaz yuksek netler cikarip orada kalmak varken sacma sapan siralamalara dusup hayatinz boyunca daha kotu bir okulda okumanin amaci ne
BlairWaldorffB
kullanıcısına yanıt
yerimde olsan anlardın karşıdan konuşmak kolay yaş 20 oldu zaten geç kaldım bir sene daha kazanamazsam diye korkuyorum sınavda hep heyecanımdan kaybettim bu sene de kazanamazsam iyice berbat olucak her şey o yüzden kendimi garantiye almaya çalışıyorum
bu sekilde garantiye almiyorsunuz kendinize zarar veriyorsunuz aslinda biraz kendinize guvenip inansaniz zaten istediginiz yeri basarirsiniz bu sekilde cok iyi bir siralama elde etseniz bile cok gerilere duseceksiniz, yaptiginiz sey mantiksiz biraz guclu olun kendinize guvenin ve en iyi yere girersiniz gerekli calismayi da sergilerseniz
Hukuk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme