Şimdi Ara

Bana biri bu mültecilerin Avrupaya salınmasındaki çelişkiyi kim izah eder? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
7.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlaşma var senin kabul ettiğin tüm ülkeler arası kabuller dayanaklar anlaşma ve verilmiş sözlere dayanır yani olaki sen bunu çiğnedin bedelleride ağır olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranel

Peki bu çelişkiyi kim izah edecek.

https://multeciler.org.tr/turkiyedeki-suriyeli-sayisi/
    Örneğin suriyeden savaş nedeniyle ülkemize gelen 25-29 yaş grubu. Erkek 210 bin bayan 153 bin
    Suriyeden ülkene gelmiş eli silah tutabilecek erkek sayısı suriyenin esad altında savaşan ordusundaki erkek sayısından fazla türkiyede 2 milyon erkek var suriyeli hepside 15-40 yaş arası sağlıklı ve durumuyor ürüyorlar birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Bu mesaj silindi.
    sen bana bu üslup ile cevap vererek saldırdığın için sana uygun cevap yazdım. beğenmedin mi? o zaman neden bu üslup ile bana saldırdın?

herkes hakkettiği yanıtı alır. önce üslubu kendiniz bozup sonra beyefendilik taslamayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 28 Şubat 2020; 17:19:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Kendisini kabul eden yıllarca bakan tek ülkeye sırt çevirmeyecek gelip huzursuzluk cikarmayacak insanlarina tecavüz etmeyecek adam olacak o zaman. Kimsenin ırkla falan bir derdi yok pislik omurgasız insanlarla derdi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'dan bildiriyorum. Suriyeli öğrencilerimiz tam takım okula geldiler bugün. Hiçbir yere gidecekleri yok. Para veren var, market çeki var.

İzmir'de sahile üşüşen ve Yunan'a geçmek isteyenler de Suriye dışındaki ülkelerden gelenlermiş zaten.

• bende345 kullanıcısına yanıt
    AKP olduğu sürece Gitmezler de Göndermezler de. Hepsi OY Makinası biri İçin. Öncelikle AKP nin Başında ki Zat gitmeli. Sonrası zaten kolay.

• Konuyu okumadım; okusam muhtemelen fikir beyan ederdim ama o nasıl bir başlıktır mübarek?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mülteciler avrupaya gitmek istiyor.. türkiyede alacakları maaş asgari ücret ve altı.. ama avrupada daha iyi...dolar euro ile maaş para alacaklar

Ve türkiyenin milyonları bulan göçmene bakabildiği donemde,mültecileri koz olarak kullanıp bunları avrupaya salıp birazda siz bakın demeleri onlarda sosyal çöküş ve ekonomik kriz yaratacak..

Yunanistanın ekonomisi yetmez zaten . Avrupada mülteci istemiyor..
    terörü ve suriyede ki savaşı çıkaran avrupalılar, ama mültecilere kucak açıp karınarını doyuran biz...

bakın cümbüşe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 29 Şubat 2020; 12:8:27 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

Mülteciler avrupaya gitmek istiyor.. türkiyede alacakları maaş asgari ücret ve altı.. ama avrupada daha iyi...dolar euro ile maaş para alacaklar

Ve türkiyenin milyonları bulan göçmene bakabildiği donemde,mültecileri koz olarak kullanıp bunları avrupaya salıp birazda siz bakın demeleri onlarda sosyal çöküş ve ekonomik kriz yaratacak..

Yunanistanın ekonomisi yetmez zaten . Avrupada mülteci istemiyor..
    terörü ve suriyede ki savaşı çıkaran avrupalılar, ama mültecilere kucak açıp karınarını doyuran biz...

bakın cümbüşe
    hocam zaten Yunanistan'a girebilecek olsalar Yunanistan'da durmazlar da, asıl olay şu ki, zaten alınmayacaklar. Avrupa o kadar aptal değil. bu Suriye'li istilası öyle basit bişey değil. İngiltere bile ondan dolayı kaçtı AB'den.

• Yabanci sky newsin yorumlarina baktim.Ingilizler gobek atior Brexitten dolayi.

• Bu göçmenleri serbest bırakma olayı 35 şehitten sonra milletin gazını almaya yönelik bir oyun sadece.
    Yoksa onlar da biliyor ki biz bıraksak da onlar topraklarına almayacaklar.

• Gidenler afgan hepsi suriyeli yok

• Gaz meselesi de var. Bu saatten sonra artık bizim de tuttuğumuzu koparıp almamız lazım. Bokun içinde bir inci de biz çıkaralım artık!

Aşağı inince libya, israil, mısır hatta dışarıdan rusya ve benzeri uluslar bile oralara göz dikmiş durumda.

Ülkece o gazlardan kapamazsak komple bırakıp gidelim!
  • Biz 4 milyon mülteci sığınmacı bakıyoruz. İdlibden bize çıkın orada kürt devleti kuracağız diyorlar. Bize 2 milyon sığınmacı geliyor bize siz bunları alın ama bize göndermeyin denildi.

Türkiye de madem beni idlibde istemiyorsunuz ben mültecileri ülkemde tutmak zorunda değilim ki yasalara göre de zaten gitmesine izin vermek zorundasın. Sizin işinizi yapmıyorum dedi.

Çok geç kalınmış bir hamle. Esad ile konuş diyen sırf alevi diye esad seven hainlere de gelsin.

Bu arada Suriye 1918 e kadar da eyaletimiz olan bir yer.

• Ben avrupa ülkelerinin suriyelileri öldürüp/ölüme terk edip sonra suçu bize atıp soykırım yaptılar diyeceklerini düşünüyorum..

Neyin ne olacağı hiç belli değil

• Ben izah edeyim. Bir savaş çıkması ihtimaline karşın bunları ayak altından kovmak için yapılmış bir şeydi bu bence. Tıpkı Ermenilerin 1. dünya savaşında Suriye'ye sürülmesi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Biz 4 milyon mülteci sığınmacı bakıyoruz. İdlibden bize çıkın orada kürt devleti kuracağız diyorlar. Bize 2 milyon sığınmacı geliyor bize siz bunları alın ama bize göndermeyin denildi.

Türkiye de madem beni idlibde istemiyorsunuz ben mültecileri ülkemde tutmak zorunda değilim ki yasalara göre de zaten gitmesine izin vermek zorundasın. Sizin işinizi yapmıyorum dedi.

Çok geç kalınmış bir hamle. Esad ile konuş diyen sırf alevi diye esad seven hainlere de gelsin.

Bu arada Suriye 1918 e kadar da eyaletimiz olan bir yer.
    Suriye'de senin hükmün Yok 1918 filan önemi Yok bak Fransa bile manda olarak tutamadı çıktı oranın halkı kimse ona aittir o bölge biz dediğin değil

Osmanlı hanedanlığının hüküm sürdüğü bir yerdi Suriye Hicaz'a giden yol sahibi değildi hiçbiryerin sadece hüküm sürüyordu halktan vergi karşılığında güvenlik sağlıyordu sancaklar vardı Osmanlı'nın neden kültürel bir etkeni Yok neden Araplar ve Doğu nefret ediyor Osmanlı'nın bu olgunun nedenidir.Osmanlı gittiği yerlerde benimsenen bir olgu değildi misal Fransızlar İngilizler İspanyollar Portekizliler sömürge altına aldığı pek çok yere nüfuzunu yerleştirmiştir ister isteme o bölgenin insanları kıyıdan köşeye artık amaçlara biat eder hale gelmiş ideolojiyi benimsemiştir Osmanlı'da bu yoktur ortaçağ devletidir hükmü bitince yokolmuştur.

Zaten Osmanlı İstanbul'dan öteye gitmemiştir pek hanedanlık ana sancak İstanbul'da olduğundan varlığını gösteren başka bir örnekte yoktur.Hanedanlık yönetimidir ve ömrünü bitirip yokolmuştur Rusya'daki çarlık gibi.

• Yani buraya yazmak kolayda ,bu Suriyeliler gitsin mi kalsın mi karar verin

• Af buyurun onlarin yaptigi argo tabiri ile "Gaz almak".
    Karadan nasil gececekler siniri.Bolca sahil guvenlik kullaniyorlar denizdede.Biraz belki gecer ama az miktarda.Bolca katliam olur.Tr nin ozellikle turk yapisini degistirmek icin arap kardeslerini aldilar, salarmi ensarlari.

Bunuda unutmasin erk.İhracatin %60kadari abye.Gonderirseniz ambargo yaparim der iseler ne yapar bizimkiler.Ruslarda yazin gelmiyecek.Tas mi kemirecek palas.Biz fanileri alistirdi bu sartlara.

Af buyurun ancak "Ruzgar yaparlar".

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.