< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 28 Şubat 2020; 12:14:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 28 Şubat 2020; 12:14:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşim git konyada bir kahvehaneye otur sana açıklasınlar.Çünkü hiçbir devlet aklı, akademisyen son 5-6 senedir attığımız adımları açıklayamaz.
|
Karşı da Yunanistan Bulgaristan da içeri alacak sanki.
Hepsi geri dönecek.. Görün bakın. |
Cumhurbaşkanlığını keşke İnce kazansaydı. Çoğu şeyin daha farklı olacağına eminim
|
aynen ben de bunu anlamıyorum. televizyonu açıyorum, suyun üzerine odun koymuşlar, teyzenin biri oduna basıp suyun öbür tarafına geçiyo, altta da haber başlığı: "Suriye'li göçmenler sınırdan Avrupa'ya geçiyorlar"
öyle bi haber yapıyolar ki, suyun öbür atrafına adım atınca Yunanlar: "tühh beeee, teyze oduna basıp geçmeyi başardı" deyip kırmızı halılarla karşılama yapacaklar. abi böyle oluyosa o zaman ben de gideyim. zaten kendi ülkemde mülteciden bin kat beter muamele görüyorum. |
Niye mermi atamasın? Bundan 15-20 yıl önce kaçak geçenleri vuruyorlardı. Hele bu zamanda, koronavirüs de taşıma ihtimalleri varken, kimse bunları sokmaz ülkesine. Hele Bulgar hiç acımaz, basar mermiyi.
|
Hümanizm kasma. onlar savaşamıyor elinden tek gelen rahat rahat nargile tüttürüp karı kız kesmek diye elalemin savaşında benim askerim kardeşim niye ölüyor? bu iyiliği kim kime yapar? sen ölme diye kendi milletimi telef edicem bedevi çöllerinde ne kadar mantıklı? milletin artık senin gibi hümanizmcilere veya din kardeşimizcilere takati yok benden sana tavsiye sağda solda artık böyle konuşmaları bırak milletin sabrı yok kötü şeylerle karşılaşma.
40 milyar dolar harcandı TL'ye çevir tam olarak yaz 240.000.000.000 TL sıfırları sayabiliyormusun? bu paraya kaç okul yapılırdı kaç hastane yapılırdı kaç fabrika açılırdı işsizlik yüzde kaç düşerdi? Milletimizin refah seviyesi nasıl olurdu? en en önemlisi bu yitip giden şehitlerimiz olmazdı. şimdi sen gelip arapların dahi kapısını açmadığı bedevi suriyelilerini gelip burda savunma. benim askerim orada bombaların altında kalırken elin suriyelisi gelecek askerimin toprağında nargile tüttürüp kadınları rahatsız edecek suça karışcak yazın sahillerde fink atacak daha savunma. dahada savunma mültecilik dediğin birkaç yıl olur tampon bölgelerde yaşar ve dönerler 9 yıldır çöktüler ülkeye. Suriyeli benim kardeşim filan değildir gitsinler nereye gidiyorlarsa eğer sende o kadar hümanizm manyağıysan suriyeli delisiysen al git suriyede kardeşlerinin yanına memleketlerini kurtar burada sağda solda hümanizm kasma. |
10 sene önce 500 kere söylendi
Bu saatten sonra cok merakli olan varsa alip evinde bakabilir. |
Bu salınma işi, Bunlar Türkiye'ye yeni yeni gelmeye başlayınca yapılacaktı. Aradan 8-9 sene geçmiş, karşı taraf her türlü önlemi almış... eee?
Madem bu kadar kolay salabiliyorduk, bunca senedir niye yapılmadı? Asıl sorulması gereken soru budur. |
Bu saatten sonra meraklısı olan evinde baksın değil ben şahsen bir daha bana Osmanlı torunu onlarda Osmanlı mirası din kardeşimiz zorundayız diyenin ağzına şamarı yapıştırıcam kim olursa olsun. yeter hoşgörüymüş o buymuş yeter bıçak kemiğe dayanmadı kemiğide kırdı. hiçbir suriye yalağının kelimelerini çekecek takatim takatimiz yok. sizde acımayın suriyeyi en ufak savunan adamla en az yaptırım olarak aynı masada yemek yemeyin işyerinden alışveriş yapmayın selam alıp vermeyin defolsunlar suriyede kendileri savaşsınlar bu milletin evlatları değil. hiç kimsenin hangi partiden olursa olsun fantazilerini bu milletin evlatları ödemeyecek artık bunun içinde HER YOL MÜBAHTIR.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 28 Şubat 2020; 12:28:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 28 Şubat 2020; 12:34:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 28 Şubat 2020; 15:7:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|