Şimdi Ara

Bana lazım olan ürünler yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Hatay İskenderun'da oturuyorum.

Kasa projeme başlıyorum yanlız ben ihtiyacım olacak bu sitede birçok kişinin kullandığı ürünleri nerden bulacağım yardımlarınızı bekliyorum.

Pilex Yan kapak için.

CPU göstergeleri

Fosforlu bağcıklar ve fosforlu boyalar

Bunları nerede bulabilirim arkadaşlar sipariş edebileceğim bir site veya Hatayda alabileceğim biryer.

• hatayda djemo31 yani emrah abi yaşıyor o ilgileniyordu modifiye parçalarıyla istersen bi pm at
    fosforlu bacık derken ayakkabı bağcığımı o tüm ayakkabıcılarda var 1 tl boyalar için etrafında bauhaus yada koçtaş gibi yerler varsa temin edebilirsin ayrıca büyük nalbullarla bulabilirsin florasan boya dersen daha iyi olur.
    plex i de reklamcılardan teminedebilirsin, plexy dersen anlamayabilirler akrilik pencere
  • quote:

Orijinalden alıntı: coopuq1

hatayda djemo31 yani emrah abi yaşıyor o ilgileniyordu modifiye parçalarıyla istersen bi pm at
    fosforlu bacık derken ayakkabı bağcığımı o tüm ayakkabıcılarda var 1 tl boyalar için etrafında bauhaus yada koçtaş gibi yerler varsa temin edebilirsin ayrıca büyük nalbullarla bulabilirsin florasan boya dersen daha iyi olur.
    plex i de reklamcılardan teminedebilirsin, plexy dersen anlamayabilirler akrilik pencere

Çok teşekkürler
  • ayakkabı bağcığı zaten tüm ayakkabıcılarda var.
    Plexi reklamcılardan.
    Boya ararsan da nalbura bir uğra.
  • Rica ederim
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.