Şimdi Ara

Bana markanı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
5.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vw sahibi parasının kıymetini bilen, okumuş, görgülü, zeki, lüksü seven, kaliteden anlayan kaliteli adamdır
  • VW sahipleri ile Apple sahipleri arasında korelasyon vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

VW sahipleri ile Apple sahipleri arasında korelasyon vardır.

Türkiye'de Apple almayanı dövüyorlar vw almayanı da dövüyorlar. Ben böyle bir korelasyon kurdum, siz?
  • VW alanlar çoğunlukla Apple alıyorlar.
  • Bu genellemeyi sadece belli araçlar için yapabiliriz.. Mesela peugeot 106, honda civic, volvoların tümü, nissan micra..

Bazı araçlara ise kültürlü-cahil, sakin-asabi, paralı-parasız, yaşlı genç her türlü insan biner.. Mesela hafif ticariler ve yaygın kullanılan B sınıfı birkaç araç..

iki 106 sahibi biribirine çok benzer.. ama iki symbol sahibi biribirine hiç benzemeyebilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavakspor

araç seçimi;

- Alım gücüne
    - Araç kültürüne
    - İhtiyaca
    - Kişiliğe göre

farklılık göstermektedir.

"saydın mı lan" demeyin, kendi görüşümdür...

çok basit ve objektif ve bir yorum.

aynı zamanda konunun saçmalığını da anlatıyor.
  • Sanayi ya da servis ile içli dışlı olanlar daha iyi analiz yapabilirler diye düşünüyorum. size Vw kullanıcılarından bir kaç demet sunayım;

2 gün önce dükkana expertiz için 2010 1.4 polo geldi. aracın testini yaptım lifte aldık. Liftin altıda biraz boşluk var arabayı çıkartırken tak tuk ses geliyor. Aracın sahibi hemen altına eğilip bakıyor nereyi vurdu diye. Halbuki kafası çalışan insan liftin demirinin ses yaptığını anlar ki alıcı adamda dedi zaten

başka bir Vw kullanıcısı (2011 Golf)

Yine motor - fren testi yapıldı araba lifte alınacak, lifte girdim. Kapıyı açınca liftin demirine çarpmasın diye lastikler vardır. hayvanlık yapmazsanız lastik hiç bir şekilde zarar vermez ki biz zaten lastiğe deydirmeden kapıları açar ineriz. Her neyse arkadan arabanın sahibi koştu geldi dikkat et kapıyı vuracaksın diye uyardı. biz salağız ya zaten..

Başka bir tanesi (2006 Golf)

arabayı teste alacağım manuel vites. Asr yi kapatacağım haliyle ki testi yapayım. Şöför kapısının kenarından beni süzüyor ne yapıyor diye. Sonra başladı bu test arabaya zarar verir mi? Birşey olursa ne olacak bilmem ne. Bende her zamanki gibi kibarca siz bekleme salonuna geçin testi başlatayım, aracınıza hiç bir zarar gelmeyecek deyip yolladım.

Size yemin ediyorum ki 100 tane expertize müşteri geliyorsa, bunların kıllık yapan sayısı 10 taneyi geçmez. Bu 10 tanesinin nedense 6 sı falan VW kullanıcısı oluyor. E haklılar tabi o kadar para verip hindistan ineği muamelesi çekmeleri normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

quote:

Orijinalden alıntı: altinok

quote:

Hep İtalyan araçları kullandım. Tüm araçlarım kırmızı yada tonlarında olmak zorundaydı ve şu anda Alfa Kırmızısı Alfa Romeo 156 kullanıyorum.

Benimle iligili yorumunu çok merak ediyorum Hocam.

Kirmizi ve hep Alfa kullanmak bir tarz sahibi Oldugunuzu gosteriyor. Zaten Alfa markasinda israrci olmaniz da secici oldugunuzu, araci bir yerden bir yere goturen bir nesneden daha fazlasi olarak gordugunuzun gostergesi. Siz kilik kiyafet konusunda da buyuk ihtimalle cok secicisinizdir.Nasil tahminim dogru mu? :))

Resmen okudun desem?

Alfadan ve Alfa kırmızısından bende vazgeçemiyorum. 2006 147 kullanıcısıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

İşin maddi tarafını ne yapacağız? adam S80' binmek istiyor ama maddi gücü şahine binmeye yetiyor. Bence Otomobil tercihi direk maddi güç ile alakalı başka bir şeyle değil.

hocam ama şahin parasına onlarca marka var onlara neden binmediğide önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Mazdaları merak ediyorum :)

+1

akıllı, genç ve mühendislerin tercihidir.

he hoş bir kaç 50+ kişilerde de mazda gördüm. onlarada oğulları felan aldırmış herhalde
  • Hafif Ticari: Rallici karakterli, trafik düzenine karşı, sol şerit hastası, genelde tam gaz kullanan, yolların kralı karakterli arkadaşlardır. Efendi kullananlara lafım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

quote:

Orijinalden alıntı: tavakspor

araç seçimi;

- Alım gücüne
    - Araç kültürüne
    - İhtiyaca
    - Kişiliğe göre

farklılık göstermektedir.

"saydın mı lan" demeyin, kendi görüşümdür...

çok basit ve objektif ve bir yorum.

aynı zamanda konunun saçmalığını da anlatıyor.

Hem arkadaşın yorumuna katılıyorsunuz hemde benim araç/kişilik korelasyonuyla ilgili konuma saçma diyorsunuz, objektif yorum gördüğünüz arkadaşın saydığı maddeler içinde -kişiliğe göre.. maddesi yok mu? Kişilik-karakter kelimeleri size yakın kelimleler olarak görünmüyor mu? İlk önce insan kendisiyle çelişik olmayacak, yorum yaptığı konulara saçma demiyecek, cidden saçma bulsa bile bu kelimeyi kullanmayacak hatta mümkünse o konuya girip insanlara saygısızlık yapmayacak.
    Edit. İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinok -- 18 Temmuz 2012; 9:41:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur.K

quote:

İşin maddi tarafını ne yapacağız? adam S80' binmek istiyor ama maddi gücü şahine binmeye yetiyor. Bence Otomobil tercihi direk maddi güç ile alakalı başka bir şeyle değil.

Bununda sebebi maddi, şahin parasına alcağı yabancı menşeyli eskimiş otomobilin arızasından ve masrafından korkuyor. Şahin nasıl olsa çok ucuza onarılabiliyor diyor ve bu yönde tercihini kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vet147

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altinok

quote:

Hep İtalyan araçları kullandım. Tüm araçlarım kırmızı yada tonlarında olmak zorundaydı ve şu anda Alfa Kırmızısı Alfa Romeo 156 kullanıyorum.

Benimle iligili yorumunu çok merak ediyorum Hocam.

Kirmizi ve hep Alfa kullanmak bir tarz sahibi Oldugunuzu gosteriyor. Zaten Alfa markasinda israrci olmaniz da secici oldugunuzu, araci bir yerden bir yere goturen bir nesneden daha fazlasi olarak gordugunuzun gostergesi. Siz kilik kiyafet konusunda da buyuk ihtimalle cok secicisinizdir.Nasil tahminim dogru mu? :))

Resmen okudun desem?

Alfadan ve Alfa kırmızısından bende vazgeçemiyorum. 2006 147 kullanıcısıyım.

Hmmm, 147 ile 156 abi kardeş gibi görülürse, size de yukarıdaki arkadaşa yakın şeyler söylenebilir.

• para vardı da bentley e mi binmedik.
    gittik şahin aldık... sunroof lu
  • quote:

quote:

quote:

Bununda sebebi maddi, şahin parasına alcağı yabancı menşeyli eskimiş otomobilin arızasından ve masrafından korkuyor. Şahin nasıl olsa çok ucuza onarılabiliyor diyor ve bu yönde tercihini kullanıyor.

işte hocam o da karakterini göstermez mi maceracı ve cesur bir kişilik değil

• vw sahipleri tutkulu ve kişilik sahibi insanlardır. çok paraları varsa birden fazla vw alarak değerlendirirler. çünkü paranın alabileceği en prestijli en değerli varlığın bir vw olduğunu bilen mükemmelliyetçi insanlardır. aynı zamanda vw onlar için bir yatırım aracıdır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

işte hocam o da karakterini göstermez mi maceracı ve cesur bir kişilik değil

Bakış açısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: trexin

vw sahipleri tutkulu ve kişilik sahibi insanlardır. çok paraları varsa birden fazla vw alarak değerlendirirler. çünkü paranın alabileceği en prestijli en değerli varlığın bir vw olduğunu bilen mükemmelliyetçi insanlardır. aynı zamanda vw onlar için bir yatırım aracıdır

Ciddi ciddi mi yazdınız yoksa bir ironi mi yazdıklarınız?
  • BMW yazmayı bilmediğinden dolayı genellemelerinin ne kadar yanlış olduğuna değinmeye gerek bile duymuyorum...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.