Şimdi Ara

Bana markanı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
5.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hunter06

doğru, seçim biraz ele veriyor aslında bende zamanında bu konuda face ime yazmıştım bişeyler paylaşayım izninizle :)

opel kullanıcı grubu ise , her kesimden olabilir ama az biraz da almanyanın yanından geçelim diyen kitledir, alman kalitesi alıp servislerde amerikan patronluğu ile karşılaşır :)

honda kullanıcıları , japon sorunsuzluğunu isteyen ama az birazda spor ruhu taşıyan kitledir , tasarıma önem verir aracına hastadır bağlıdır ama kullanırkende acımaz . trafikte sıkıntı çıkarmaz insanlara , ama şartlar elverdikçe arabanın hakkını verir :)

bmw kullanıcısı , kanı deli akan bakımlı spor erkek tipidir , herzaman agresif kullanır ama gereksiz tehlike yaratmaz, onu temsil edecek başka marka yoktur :)

birde şahin kullanıcısı var, cengaver kitle :) arabaya hiçbir şey olmaz tank verseler değişmez, asla başka arabaya binmez 90 model şahine 15 bin verip isteme yeteneğine sahiptir . ne yapacakları belli olmaz trafikte ne kadar uzak o kadar iyi, sinyal onların dünyasında keşfedilmemiş bir olgu çok lazım olursa açık camdan kafa kol çıkarılır sinyal budur :)

suv kullanıcısı , onlar başka bir dünyadan aslında ne yolla ne kurallarla alakası yoktur, en resmi hallerinde bile gömlekten iki düğme açık ve kirli sakal vardır . park onlar için kaldırım demektir , araba onlar için ikiz yataktan farksız dır, :)

reno kullanıcısı sadıktır dedeleri de reno kullanmıştır asla değişmez siyasetçi gibidir . parçası ucuz heryerde usatsı var kelamları değişmez düsturlarıdır. gelenekçidir trafik kuralları ile sorunu yoktur :)

ben :)
    toyota kullanıcısı, problem sorun olmaması için elinden geleni yapan rahatı ve konforunda vazgeçen kitledir , yol kapmak için önlerine rahatça kırabilirsiniz sorun yapmazlar. araçlarını severler asla hor kullanmazlar bir çukur çıktığında durur tekrar ilerlerler, yavaşlamak yetmez ne olur ne olmaz :)

pejo kullanıcısı , tartışmasız hepside şöle kullanır yaş ilerlemiş ise kırmızı tşört ve converse felan ile akım devam ettirilir asla trafiğe takılmaz makas atar yine ilerler, asla başka marka almaz pejo olması yeterlidir onlara ha birde yere yakın olmalı :)

mercedes kullanıcısı, için aracın mercedes olması dışında hiçbir şeyin önemi yoktur, genelde ağır paralı ama detayların önemsiz olduğu kişilerce alınır . onlara göre herkes mecedese göre ayağını denk alır almalıdır zaten , aracı soğutmak gerekirse klima açılmaz uğraşılmaz cam açılır sigara içilecekse camdan atılır küllük aranmaz . fazlasıyla rahat bir dünyadır onların ki :)

audi kullanıcısı buckingham sarayından çıkmadır , asla cam açık araç kullanmazlar kimseyle muhattap olmazlar asla sağa sola bakmazlar . çukura girer araç sallanır ama onlar sallanmazlar, arabalarına aşıktırlar ama acımazlar , farlar daima açıktır . ki audi olduğu anlaşılsın ona göre davranılsın bu konu candır onlar için .

vw kullanıcısı kraldır trafik kuralı önemli değildir hiçbir zaman, o vw alarak yazmıştır zaten trafiğin kuralını . hiç kızdırmaya gelmez çok kasar , asla başka marka düşünmez . aracına özen göstermez çünkü vw tanktan farksızdır onlara için :)

sürçilisan ettiysem affola :)

• quote:

Orijinalden alıntı: altinok

quote:

Orijinalden alıntı: trexin

vw sahipleri tutkulu ve kişilik sahibi insanlardır. çok paraları varsa birden fazla vw alarak değerlendirirler. çünkü paranın alabileceği en prestijli en değerli varlığın bir vw olduğunu bilen mükemmelliyetçi insanlardır. aynı zamanda vw onlar için bir yatırım aracıdır

Ciddi ciddi mi yazdınız yoksa bir ironi mi yazdıklarınız?

vw sahiplerinin kişiliğine lafım olamaz. vwlerin çok prestijli görüldüğü ve yatırım aracı olarak da kullanılabileceğini gördük ama ironi olsun diye yazdım
  • hangisini sayayım

reno,mercedes,vw,fiat,ford,nissan,toyota,peugeot...

hepsini kullandım
  • Megane coupe ya da opel tigra kullanıcıları hakkında ne dusunuyorsunuz ?

:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • audi kullanıcısıyım ama quattro. açıklama bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

audi kullanıcısıyım ama quattro. açıklama bekliyorum.

Ben de Audi kullaniyorum ama 2 ceker. :D
    Simdi anlatsam kendini ovuyor derler siz anladiniz. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi 'yi anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum şu anda zaten 1 numara
  • Sis farlarını açmış gördüğü her deliğe girmeye çalışan apaçi kılıklıların otomotiv tercihi;Jetta,Civic(sedan),Leon.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.