Şimdi Ara

Bana markanı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
5.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kışın C230T, Kısa yol VW Golf, uzun yol Mercedes buyurun analizinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

quote:

Orijinalden alıntı: altinok

İnsanın bütün tercihlerindeki tek kriterin para olarak düşünülmesi ilk önce insanın kendine hakarettir. Senin özel bir dünya görüşün, fikrin, kriterin, tarzın yok mu arkadaş. Eğer tek etken para olsa dünyanın bütün büyük zenginlerinin hep aynı aracı alması gerekmez mi? Ne diye onca marka, model var, bu insanın tercihindeki tek kriterin PARA olmadığını göstermez mi?

bir nebze haklısınız ama maddi durum en önemli faktör yinede benim aracımın piyasa değeri 22bin TL ve ben alfa romeo 156 ya biniyorum mesela aynı paraya bora'da var bu olayda sizin dediğiniz doğru insanların zevkleri vs. ortaya çıkıyor ama gel gelelim bunu volvoya üni. mezunları biner vs. şeklinde diyemezsiniz. kaldı ki ilk mesajınızda mercedes ve bmw'ye zenginlerin bindiğini söylemişsiniz sonuç olarak aynı şeyden bahsediyoruz yine maddiyat giriyor işin içine ;)

Doğru söylüyorsunuz ben Türkiye'deki genel durum için kendi düşüncelerimi söylemiştim belki de yanılıyorumdur.

• doğru, seçim biraz ele veriyor aslında bende zamanında bu konuda face ime yazmıştım bişeyler paylaşayım izninizle :)

opel kullanıcı grubu ise , her kesimden olabilir ama az biraz da almanyanın yanından geçelim diyen kitledir, alman kalitesi alıp servislerde amerikan patronluğu ile karşılaşır :)

honda kullanıcıları , japon sorunsuzluğunu isteyen ama az birazda spor ruhu taşıyan kitledir , tasarıma önem verir aracına hastadır bağlıdır ama kullanırkende acımaz . trafikte sıkıntı çıkarmaz insanlara , ama şartlar elverdikçe arabanın hakkını verir :)

bmw kullanıcısı , kanı deli akan bakımlı spor erkek tipidir , herzaman agresif kullanır ama gereksiz tehlike yaratmaz, onu temsil edecek başka marka yoktur :)

birde şahin kullanıcısı var, cengaver kitle :) arabaya hiçbir şey olmaz tank verseler değişmez, asla başka arabaya binmez 90 model şahine 15 bin verip isteme yeteneğine sahiptir . ne yapacakları belli olmaz trafikte ne kadar uzak o kadar iyi, sinyal onların dünyasında keşfedilmemiş bir olgu çok lazım olursa açık camdan kafa kol çıkarılır sinyal budur :)

suv kullanıcısı , onlar başka bir dünyadan aslında ne yolla ne kurallarla alakası yoktur, en resmi hallerinde bile gömlekten iki düğme açık ve kirli sakal vardır . park onlar için kaldırım demektir , araba onlar için ikiz yataktan farksız dır, :)

reno kullanıcısı sadıktır dedeleri de reno kullanmıştır asla değişmez siyasetçi gibidir . parçası ucuz heryerde usatsı var kelamları değişmez düsturlarıdır. gelenekçidir trafik kuralları ile sorunu yoktur :)

ben :)
    toyota kullanıcısı, problem sorun olmaması için elinden geleni yapan rahatı ve konforunda vazgeçen kitledir , yol kapmak için önlerine rahatça kırabilirsiniz sorun yapmazlar. araçlarını severler asla hor kullanmazlar bir çukur çıktığında durur tekrar ilerlerler, yavaşlamak yetmez ne olur ne olmaz :)

pejo kullanıcısı , tartışmasız hepside şöle kullanır yaş ilerlemiş ise kırmızı tşört ve converse felan ile akım devam ettirilir asla trafiğe takılmaz makas atar yine ilerler, asla başka marka almaz pejo olması yeterlidir onlara ha birde yere yakın olmalı :)

mercedes kullanıcısı, için aracın mercedes olması dışında hiçbir şeyin önemi yoktur, genelde ağır paralı ama detayların önemsiz olduğu kişilerce alınır . onlara göre herkes mecedese göre ayağını denk alır almalıdır zaten , aracı soğutmak gerekirse klima açılmaz uğraşılmaz cam açılır sigara içilecekse camdan atılır küllük aranmaz . fazlasıyla rahat bir dünyadır onların ki :)

audi kullanıcısı buckingham sarayından çıkmadır , asla cam açık araç kullanmazlar kimseyle muhattap olmazlar asla sağa sola bakmazlar . çukura girer araç sallanır ama onlar sallanmazlar, arabalarına aşıktırlar ama acımazlar , farlar daima açıktır . ki audi olduğu anlaşılsın ona göre davranılsın bu konu candır onlar için .

vw kullanıcısı kraldır trafik kuralı önemli değildir hiçbir zaman, o vw alarak yazmıştır zaten trafiğin kuralını . hiç kızdırmaya gelmez çok kasar , asla başka marka düşünmez . aracına özen göstermez çünkü vw tanktan farksızdır onlara için :)

sürçilisan ettiysem affola :)

• Subaru impreza 1.5 elegance anlat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Hadi bide bunlara yapın bakalım. Adam Saab sahibi üstüne Pajero ve Transporter da.
    Başka bir adam F430 sahibi Kawasaki de var çift kanat akrobasi teyyaresi de cabası,
    daha başkası accent var, A6 ile Range de var.
    Başka biri Cadillac var F355, Lancer var.
    Başkası Toyota var, Range var, Honda var.

Hah yapın bakalım karakter tahminlerini boş işler bunlar takılmayın böyle şeylere. Bundan size iyi konu olmaz olursa yalnız size olur.

İmzamı atarım

KARDEŞİM GEREKSİZ KONULAR AÇMAYIN ŞURAYA

C180 DEDİĞİN ARABA ARGESİYLE SÜRÜŞ DİNAMİKLERİYLE MERCEDES KARAKTERİNİ YANSITAN BİR ARAÇTİR SAÇMALAMAYİN C220 ALIP DEVLETİ ZENGİN EDİNCE MI MERCEDES KARAKTERİ OLUYOR HEY ALLAHIM BUKADAR SAÇMALIK GÖRÜLMÜŞ ŞEY DEGİL 0-100 DISINDA BAKTIĞINIZ HİCBİRSEY YOK MERCEDES 2009 YILINA KADAR E200K SATTI C180K BUNUN YANINDA UÇUYOR DENİLECEK BİR ARAÇ BİRAZ MANTIKLI YAZALIM BANA BU METİNDEKİ ALAKAYI MANTIĞI BİRİ AÇIKLASIN !!!!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Mazdaları merak ediyorum :)

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

doğru, seçim biraz ele veriyor aslında bende zamanında bu konuda face ime yazmıştım bişeyler paylaşayım izninizle :)

opel kullanıcı grubu ise , her kesimden olabilir ama az biraz da almanyanın yanından geçelim diyen kitledir, alman kalitesi alıp servislerde amerikan patronluğu ile karşılaşır :)

honda kullanıcıları , japon sorunsuzluğunu isteyen ama az birazda spor ruhu taşıyan kitledir , tasarıma önem verir aracına hastadır bağlıdır ama kullanırkende acımaz . trafikte sıkıntı çıkarmaz insanlara , ama şartlar elverdikçe arabanın hakkını verir :)

bmw kullanıcısı , kanı deli akan bakımlı spor erkek tipidir , herzaman agresif kullanır ama gereksiz tehlike yaratmaz, onu temsil edecek başka marka yoktur :)

birde şahin kullanıcısı var, cengaver kitle :) arabaya hiçbir şey olmaz tank verseler değişmez, asla başka arabaya binmez 90 model şahine 15 bin verip isteme yeteneğine sahiptir . ne yapacakları belli olmaz trafikte ne kadar uzak o kadar iyi, sinyal onların dünyasında keşfedilmemiş bir olgu çok lazım olursa açık camdan kafa kol çıkarılır sinyal budur :)

suv kullanıcısı , onlar başka bir dünyadan aslında ne yolla ne kurallarla alakası yoktur, en resmi hallerinde bile gömlekten iki düğme açık ve kirli sakal vardır . park onlar için kaldırım demektir , araba onlar için ikiz yataktan farksız dır, :)

reno kullanıcısı sadıktır dedeleri de reno kullanmıştır asla değişmez siyasetçi gibidir . parçası ucuz heryerde usatsı var kelamları değişmez düsturlarıdır. gelenekçidir trafik kuralları ile sorunu yoktur :)

ben :)
    toyota kullanıcısı, problem sorun olmaması için elinden geleni yapan rahatı ve konforunda vazgeçen kitledir , yol kapmak için önlerine rahatça kırabilirsiniz sorun yapmazlar. araçlarını severler asla hor kullanmazlar bir çukur çıktığında durur tekrar ilerlerler, yavaşlamak yetmez ne olur ne olmaz :)

pejo kullanıcısı , tartışmasız hepside şöle kullanır yaş ilerlemiş ise kırmızı tşört ve converse felan ile akım devam ettirilir asla trafiğe takılmaz makas atar yine ilerler, asla başka marka almaz pejo olması yeterlidir onlara ha birde yere yakın olmalı :)

mercedes kullanıcısı, için aracın mercedes olması dışında hiçbir şeyin önemi yoktur, genelde ağır paralı ama detayların önemsiz olduğu kişilerce alınır . onlara göre herkes mecedese göre ayağını denk alır almalıdır zaten , aracı soğutmak gerekirse klima açılmaz uğraşılmaz cam açılır sigara içilecekse camdan atılır küllük aranmaz . fazlasıyla rahat bir dünyadır onların ki :)

audi kullanıcısı buckingham sarayından çıkmadır , asla cam açık araç kullanmazlar kimseyle muhattap olmazlar asla sağa sola bakmazlar . çukura girer araç sallanır ama onlar sallanmazlar, arabalarına aşıktırlar ama acımazlar , farlar daima açıktır . ki audi olduğu anlaşılsın ona göre davranılsın bu konu candır onlar için .

vw kullanıcısı kraldır trafik kuralı önemli değildir hiçbir zaman, o vw alarak yazmıştır zaten trafiğin kuralını . hiç kızdırmaya gelmez çok kasar , asla başka marka düşünmez . aracına özen göstermez çünkü vw tanktan farksızdır onlara için :)

sürçilisan ettiysem affola :)

Estağfirullah. Yazdıklarınızın bir kısmına katılmasam da bu konuda yazılmış en düzeyli mesaj, büyük harfle yazan, marjinal bir marka/model söyleyip hadi buyur yap analizi diyen mesajlar gibi değil. Zaten o tür mesajları da çok ciddiye almıyorum.

• nissancılara ne dersin?

Allahtan cemaatciler şuna solcular şuna sağcular şuna biniyor denmemiş, kan çıkardı vallahi..

katılıyorum sana, belki çok çeşitli insanların tek ortak noktası sadece arabaları olabilir ama bunlar atıyorum bir toyota mazda, yada bir alman yada hyundai vs.. olabilir ama örneğin bu adamları çakal kasa bmwyle gezerken göremessin.. bence söylenmeye çalışılan bu..
  • benm karakter tahlilimide yap. rocco punto evo albea arasinda kaldim. roccoyu eledim. punto almak cok istedim. sonuc albea aldim. birazda peder beyin istegiyle. c.kale ankara esya tasima sorunum var az yakmasi gerekiyo.

not: yas 24 ogrenci olarak yarismaya katiliyorum.

bida not: dediklerin biraz sacma olmus. senin dediklerin belki herkese 500k para ver ne alirsin diye sor. sadece araba alcaksin satmakta yok. anca ole olur o is.

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

İşin maddi tarafını ne yapacağız? adam S80' binmek istiyor ama maddi gücü şahine binmeye yetiyor. Bence Otomobil tercihi direk maddi güç ile alakalı başka bir şeyle değil.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: elfiasis

benm karakter tahlilimide yap. rocco punto evo albea arasinda kaldim. roccoyu eledim. punto almak cok istedim. sonuc albea aldim. birazda peder beyin istegiyle. c.kale ankara esya tasima sorunum var az yakmasi gerekiyo.

bida not: dediklerin biraz sacma olmus. senin dediklerin belki herkese 500k para ver ne alirsin diye sor. sadece araba alcaksin satmakta yok. anca ole olur o is.

Daha kendi iradenle bir malın sahibi olma hakkına sahip olamamışsın dolayısıyla bir karakter tahmini yapmak güç.

2. notunda yazdığın konuda haklısın zaten bende o meyanda şeyler yazdım konunun sonraki mesajlarında, keşke biraz dersine çalışıp gelseydin.

• quote:

Orijinalden alıntı: altinok

quote:

Orijinalden alıntı: elfiasis

benm karakter tahlilimide yap. rocco punto evo albea arasinda kaldim. roccoyu eledim. punto almak cok istedim. sonuc albea aldim. birazda peder beyin istegiyle. c.kale ankara esya tasima sorunum var az yakmasi gerekiyo.

Daha kendi iradenle bir malın sahibi olma hakkına sahip olamamışsın dolayısıyla bir karakter tahmini yapmak güç.

2. notunda yazdığın konuda haklısın zaten bende o meyanda şeyler yazdım konunun sonraki mesajlarında, keşke biraz dersine çalışıp gelseydin.

Ne farkeder ki ? Sizin ilk mesajda ornek verdiginiz BMW Mercedes sahiplerinin büyük cogunlugu baba parasıyla genclerin aldığı araçlar özellikle 3.20D, C180 felan filan. Size bütçe sunulunca yapmış oldugun secim senin karakterini yansıtır. Kendi bütçene gore secim yaparsan elindeki paraya gore bı secim yapmak zorunda kalırsın tamamen duygusal yani. Bu arkadasında babası bütçeyi sunmuş tercihi onun karakterini yansıtır bence

• ford transit

yeni kasa kangoya geçmeyi düşünüyoruz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 13 Temmuz 2012; 21:57:26 >
  • Bir ara jetPa Malezya'dan Proton marka araçlar getirmişti, Malezya'dan araç gelecek, bunu da dindar(!) Fadıl Akgündüz getirecek olursa sahibi kim olabilir sizce?
    Ben Proton bir marka araç gördüğümde içindekinin muhtemelen sakallı, muhafazakar yada ortayaş ve üzeri birisi olduğunu tahmin edebiliyordum. Uç örnekler vermeye gerek yok, siz hiç Proton marka bir aracın faça yapılıp drag yarışlarına katıldığını gördünüz mü?

Söylemek istediklerimi anlatamıyorum yada yanlış anlaşılıyorum bu da gereksiz tatsızlığa sebep oluyor.
  • bkz:mütahit kasa mercedes
  • Hep İtalyan araçları kullandım. Tüm araçlarım kırmızı yada tonlarında olmak zorundaydı ve şu anda Alfa Kırmızısı Alfa Romeo 156 kullanıyorum.

Benimle iligili yorumunu çok merak ediyorum Hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

Hep İtalyan araçları kullandım. Tüm araçlarım kırmızı yada tonlarında olmak zorundaydı ve şu anda Alfa Kırmızısı Alfa Romeo 156 kullanıyorum.

Benimle iligili yorumunu çok merak ediyorum Hocam.

Beşiktaş bu sene kırmızı üniforma ile çıkacak sanırım dünyalar senin hadi iyisin.

Konuya gelince bu konuyu ilk başta maddi duruma (segmentlere ayırıp) sonra markalara göre değerlendirmek lazım. :))

Yoksa her türlü para babasının garajında mercedes var yani.
  • arabam yok ama markam land rover. tam öyle denemez ama range rover hastasıyım(sport ve evoque değil)
  • Hocam FIAT TEMPRA
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.