Şimdi Ara

'Bana takılmalık erkek lazım'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle başlığı ilk okuduğunuzda size ne kadar garip geldiyse bana da duyduğum an bu söz o kadar garip gelmişti.

Eylül ayında ortak arkadaşlarımız aracılığıyla tanıştığım bir bir kız vardı.1 ay flört ettik kendisiyle.arkadaşımla olan mesajlaşmalarından sonra işi ciddiye bindirmek için harekete geçmek istedim.mesajları tek tek yazmayacağım,ama içeriğinde "benden gelecek bir teklifi kabul edeceği,kendisinin de benden bunu beklediği,yarın ki konuşmamızda bu konuyu açacağını vb." yazmış.

ben de duyum aldıktan 1 gün sonraki buluşmamızda yavaş yavaş konuya girdim ve niyetimi iyice belli ettim,ama aldığım cevap cidden şaka gibiydi;

"bana takılmalık erkek lazım yani biz sevgili olmayalım ama seninle her yere gidelim,gezelim işte ne bileyim sinemaya gidelim her şeyi yapalım ama sevgili olmayalım."

şu cümleyi duyduktan sonra (sinirli olduğum halde) bozuntuya vermedim,normal bir şekilde güne devam ettik.o laftan sonra kendisinden o kadar soğudum ki sonraki günkü görüşmemizde inanın suratına bile bakmadım,o günden beridir de tek kelime konuşmuyorum.

üstelik bunu söyleyen kızı tip olarak yorumlamak istemiyorum,"iç güzellik mottosuyla çıkmıştım ben bu maceraya" diyeyim,siz anlayın gerisini bu tarz garip durumlara alışık olduğumuz için geçti,gitti

şimdi size sorum şunlar beyler;
    "takılmalık erkek-kız"tabiri hakkındaki bakış açınız nedir? ve sizin başınıza gelse vereceğiniz tepki ne olurdu?

• arkadaş kalalım demek işte.
  • Version 2.1 vol2 tip kızlarda sık görülen bir durum sıkma canını ye iç ama israf etme
  • Bana bu cumleyi kiz sevgili olunca elbet sonu oluyor biz sevgili olmayalim gezelim tarzinda anlatmisti bence kiz kendini ifade edememis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyus

Bana bu cumleyi kiz sevgili olunca elbet sonu oluyor biz sevgili olmayalim gezelim tarzinda anlatmisti bence kiz kendini ifade edememis
    Özet olarak kız agucuk bugucuk yapmak istiyor kardeşim. Yaşlar 16-18 arası ise takma kafana, sende istersen boş vaktini geçirmek için takıl gitsin ancak yaşlar 20 ve üzeri ise hala bu kızla ilgileniyorsan yazık, bu yaştan sonra agucuk bugucuk yapılmaz kardeşim.
  • Fakbadi gibi birşey sanırsam (kafasını kaşıyan adam smileyi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhanruxs

Fakbadi gibi birşey sanırsam (kafasını kaşıyan adam smileyi)
    iğrenç bir tabir
  • Bana da takilmalik kiz lazim :D
  • O ne demek öyle yaw
  • Her şeyi yaşamak ama bağlı kalmamak özgürlüğünü bozmamak istiyor bu tipler evlilik zamanı adam yok ki derler takmana takılmana baksaydın kızlar mantıksaldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Her şeyi yaşamak ama bağlı kalmamak özgürlüğünü bozmamak istiyor bu tipler evlilik zamanı adam yok ki derler takmana takılmana baksaydın kızlar mantıksaldır
    Yol ver kardeşim ne arkadaş ne de sevgili olarak uğraşmaya değecek bir tip değil bence. Ayırdığın zamana yazık.
  • Bu kız izmirde mi tabıdık geldide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hero-

Özet olarak kız agucuk bugucuk yapmak istiyor kardeşim. Yaşlar 16-18 arası ise takma kafana, sende istersen boş vaktini geçirmek için takıl gitsin ancak yaşlar 20 ve üzeri ise hala bu kızla ilgileniyorsan yazık, bu yaştan sonra agucuk bugucuk yapılmaz kardeşim.

yaş 20 hocam.o konuşmadan sonra arayıp sormadım,konuşmuyorum kendisiyle.ortak arkadaşlarımızdan birisinin bu durum dikkatini çekmiş olacak ki beni sorguya çekmeye başladı,onunla arkadaş kalmamamdan yakındı.sonuçta bir ayrılık/kavga vb. yaşanmadı,arkadaş kalabilirdik ama "takılmalık" kelimesi bana biraz midesizce geldiği için arkadaş kalmak istemediğimi ona iletmesi gerektiğini söyledim

quote:

Orijinalden alıntı: MagicSky

O ne demek öyle yaw

gösteririm ama elletmem gibi bir şey herhalde

quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Yol ver kardeşim ne arkadaş ne de sevgili olarak uğraşmaya değecek bir tip değil bence. Ayırdığın zamana yazık.

ben de öyle düşündüğüm için irtibatı kestim,değmez böyle bir insan için.kampüste ara sıra denk geliyoruz ama selam bile vermiyorum yani

quote:

Orijinalden alıntı: death44

Bu kız izmirde mi tabıdık geldide

İzmir'de değil hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorge Jesus -- 3 Kasım 2014; 14:09:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jorge Jesus

quote:

Orijinalden alıntı: Hero-

yaş 20 hocam.o konuşmadan sonra arayıp sormadım,konuşmuyorum kendisiyle.ortak arkadaşlarımızdan birisinin bu durum dikkatini çekmiş olacak ki beni sorguya çekmeye başladı,onunla arkadaş kalmamamdan yakındı.sonuçta bir ayrılık/kavga vb. yaşanmadı,arkadaş kalabilirdik ama "takılmalık" kelimesi bana biraz midesizce geldiği için arkadaş kalmak istemediğimi ona iletmesi gerektiğini söyledim

quote:

Orijinalden alıntı: MagicSky

O ne demek öyle yaw

gösteririm ama elletmem gibi bir şey herhalde

quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

ben de öyle düşündüğüm için irtibatı kestim,değmez böyle bir insan için.kampüste ara sıra denk geliyoruz ama selam bile vermiyorum yani

quote:

Orijinalden alıntı: death44

Bu kız izmirde mi tabıdık geldide

İzmir'de değil hocam

Kampüs mü ? Son sene yanındaki tipe dikkat et

• Ah gençlik üniversite
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C02BD09

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    çak geç mis gibi işte daha ne istiyorsun.Her şeyi yapalım demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBuLL008

aslında herkesin istediği şey bu ama bana pek uygun değil hocam böylesi,sebebi bir şeylerin net olmasını istememle ve kullanılma durumuyla alakalı
  • quote:

quote:

aslında herkesin istediği şey bu ama bana pek uygun değil hocam böylesi,sebebi bir şeylerin net olmasını istememle ve kullanılma durumuyla alakalı

Son sene öxelikle dikkat et o zaman

• quote:

quote:

quote:

dikkat edeceğim baktı kimseyi bulamadı,benden de zaten ses-seda çıkmadı yamanacak birilerini arayacak,tabi bulabilir mi orası da şüpheli

• quote:

quote:

quote:

quote:

dikkat edeceğim baktı kimseyi bulamadı,benden de zaten ses-seda çıkmadı yamanacak birilerini arayacak,tabi bulabilir mi orası da şüpheli

Sadece ona değil diğerlerine de bu düşğnce ile dikkat çekersin yapınlada kapak atılacak erkek olursun

oda öyle birini bulur ki aklın almaz hesaplamadan iş yapmaz kızlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 3 Kasım 2014; 20:18:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.