Şimdi Ara

BANA YARDIM EDECEK BI BABAYİĞİT YOKMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADSLAR GİRDİGİM Bİ SİTEDE KENDI NIKIM DISINDA BİR SÜRÜ NIKLE GİİRİŞ YAPILMIŞ HEPSI BNM PCDEN GİRİLDİGİ İÇİN BNDE GÖRÜNÜYO BASKA PCDEN GİRİNCE BU NIKLER GİDİYOR BNM PCDEN AMA ŞİFRELERINI BILMIYORUM IP DEGŞTİM MAC DEGSTIM AMA HALA BNM UZERIMDE O NIKLER NASIL ÇÖZERIM BU KONUYU Bİ ANLAYAN YOKMU HERŞEYİ BİLİYONUZDA BUNU MU BILMIYO KIMSE ANLAMADIM Kİ

• Bilgisayarında her hangi bir güvenlik açığı var mı ?

- Remote Desktop bağlantısı açık mı ?
    - Bilgisayarında herhangi bir virüs , spam, trojen var mı ? ( Güzel bir antivirüs ile tarama yaptın mı ? )
    - Güvenlik duvarın açık mı kapalı mı ?
    - Bağlantı çeşitin Wireless mi Lan mı ?

Son olarak şöyle bir basit bir şey var nicklerin üstüne tıklamadan delete tuşuna basmayı yada kullandığın browser la geçmişi ve ayarları sıfırlayıp tekrar gelip gelmediğini teyit ettin mi ?
  • güvenlikle ılgılı sıkıntı yok sitenın kendı gğvenlıgınden dolayı o nıkler bnm pcden girildiigi için bnde gorunuyor ip adresı alınıyor çünkü.bnm problemım format atmadan yada basjka pcye gerek kalamdan o nıklerı nasıl sıfırlarım pcmden .ip ve mac degstrdım ama gene aynı .. nıklerm bnm pcden gırıldııgı ıcın bnde gorunuyo of yya nereye yazayım kım anlar bu işten yokmu bı heker
  • ip ve mac değiştirmen çok bir şey ifade etmez ama en azından farklı browser lar deneyebilirsin. Bu arada site adı ney ?
  • browser ne demek ki
  • tarayıcı yanı opera safarı mozılla chrome,.....
  • oyunun kendı simgesi var .önce oyunu yukluyosun sonra onun simgesine tıklayıp oyun sitesi acılıyo browsere gerek yok yanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edecek aranıyor..
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım ya bılgısayar format at oyunu sıl saveleıyle yenıden yukle bu senın dedıgın sıtelerde de olur benım facebooku acınca bır suru arkadasın facesı yazıyo otomatık tamamlama yanı
  • oyunu silip yenıden girmek işe yaramıyor malesef oyle olsa herkes yapardı zaten..oyuna uye olunca pcden bişeyı kayıt altına alıyo hangı nıkle gırersen gır tanıyo pc yı bu nasıl oluyo ve nasıl onlenıyor onu merak edıyorum ben
  • bilen yokmu lütfen yardım
  • Ip Adresiniz : Sunucuya kaydedildi
    Browseriniz : Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.107 Safari/534.13
    üye olunca böyle bişey cıkıyo ip dgştim ama neden sonuc degsmedı yaa
  • online oyundan anlamam ama cclenar la temizlik yaparsan net geçmis kayıt altina alın nick temizler
  • cclener le silsem problemım çözülürmüki yada regeditten bu oyunu sılsem alt klosorlerden nasıl olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.