Şimdi Ara

Bana Yardımcı Olurmusunuz Bu Konularda Çok Acemiyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk sorum aylık 6 milyon civarı giriş alan bir web sitesi için sunucu gereklimidir yoksa sınırsız web hosting gibi hizmetlerde iş görür mü ? (site youtube videolarının yada diğer video servislerinin linkleri yazı fotoğraf ve gifler barındıracak sadece ve kullanıcı hesapları olacak)

diğer sorum ise ben alan adı dahil web alanını 10 yıllık alıp rahat etmek ve birdaha ilgilenmek istemiyorum.

alastyr web hostingte Profesyonel paketini alırsam herşey sınırsız ama 2 yıl gibi bir süre var fiyat 2 yıl için 227 tl

natro da Kurumsal Pro Plan Cloud Hosting hizmetini alırsam 10 web sitesi barındırabiliyorum yıllık 274,46 TL 10 yıllık alırsam 1.646,75 TL

godaddy den üst düzey web barındırma alırsam yıllık 251,88 10 yıl için 1.918,80 TL ve herşey sınırsız.

sizce ben ne yapmalıyım. alan adı ve hostu aynı yerden alma düşüncem var bana ne önerirsiniz ve sorularımı cevaplarmısınız ?

kurumsal büyük ilerlemek isteyen biriyim lütfen bebe becikler dalga geçici yada saçma yorumlarda bulunmasın

toplamda 10 adet alan adı alıcam ve iki tanesi 6 milyon civarı aylık hit alabilir. ilk başlarda gelir kısmı olmayacağı için çok ekonomik olsun istemekteyim

• PM attım hocam.
  • aylık 6 milyon az buz değil bence sunucu gerekir.
  • Sunucu seçimi daha mantıklı olur, hosting bu konuda muhtemelen yetersiz kalacaktır ileriyide düşündüğün zaman. https://plusclouds.com buraya bak istersen yada aradığında falanda özel çözümler üretebiliyorlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknolojiGurusu

Sunucu seçimi daha mantıklı olur, hosting bu konuda muhtemelen yetersiz kalacaktır ileriyide düşündüğün zaman. https://plusclouds.com buraya bak istersen yada aradığında falanda özel çözümler üretebiliyorlar....

Cloud Server hosting gibi degil, her yerden alinmaz cloud alacaksan amazon cloud dan alacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 5 yıldır kullandığım aşağıdaki firmayı öneririm , destekleri gayet iyi . Domain ücretsiz bu arada:)

www.justhost.com/track/rovima?page=/vps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluviaggiatore -- 14 Ağustos 2015; 22:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Soyak

quote:

Sunucu seçimi daha mantıklı olur, hosting bu konuda muhtemelen yetersiz kalacaktır ileriyide düşündüğün zaman. https://plusclouds.com buraya bak istersen yada aradığında falanda özel çözümler üretebiliyorlar....

Cloud Server hosting gibi degil, her yerden alinmaz cloud alacaksan amazon cloud dan alacaksin.

amazonu düşünüyorum bende zaten. çünkü onedio gibi ayda 20 25 milyon girişe rağmen sorun çıkarmayan bir servis amazon. ama çoğu diğerleri resmen çöp. bu etapta alan adlarını godaddy den alıp web hosting ile başlayıp siteler büyüdükçe cloud a yada vps sunucuya geçecem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Soyak

quote:

Dediğin doğru Cloud server hosting gibi değil ama kendimde Plusclouds' la çalıştım o sebepten önerdim. Türkiye lokasyonlu olması, teknik desteğinin baya başarılı olması ve projeye özel çözümler bulmaları beni cezbetmişti açıkçası. Ama tabi tercih meselesi...

• TeknolojiGurusu kullanıcısına yanıt
    Eğer türkiyeden hosting,cloud server vs. alacaksan köklü yerlerden alacaksın. Natro vs.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.