Şimdi Ara

Bana Yeni bir oyun tavsiye edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben knighttan çok sıkıldım(başlayalı 2 hafta olmasına rağmen).Ben lisedeyken ultima oynardık hatta bırakabilmek için charlarımı silmiştim ancak öyle bırakabilmiştim.şimdi bana ultima tarzı bir oyun önerebilirmisiniz binek hayvanı olan deişik meslekler olan(ultimadaki gibi olması imkansız ama),Şehir dışı yerlerde PvP yapabileceğim(bana göre bu oyunları zevkli kılan PvPdir sadece belirli yerlerle PvPyi sınırlandırmak bu oyunlardan zevk almayı engeller)son olarak ırk sistemide olursa çok iyi olur bunların hepsini bir oyuna toplamak çok zor oyüzden bunlardan bazılarını barındıran sizinde zevk aldığınız oyunları tavsiye ederseniz mutlu olurum.Forumda Hero benim ilgimi çekti acaba nasıl bir oyun

• rappelz güzel bir oyun ama ırk yok dediklerinin gerisi rappelzde mevcut
    bi de silkroad war ama onda da ırk yok onu da deneyebilirsin
    istersen wideolarını weriim beğendiğine başlarsın
    silkroad
    http://video.google.com/videoplay?docid=7793018573757858022&q=silkroad
    bu da rappelz
    http://video.google.com/videoplay?docid=-814453028126959685&q=rappelz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_Sheitan_X -- 6 Ekim 2006; 19:26:39 >

• ben hero online nuorum 1 hafta oldu baslayalı ama güzel oyun binek var her joba ayrı binek bende ultima oynadım akrdeş en son liosy de berserkerimi kaybedince pvp serverlerine vurdum kendimi onlardanda sıkılınca bıraktım....

heroda her joba ayerı binek var tiger lion wolf geyik gibi...

ayrıca faction var oda şehirlerde kapısılabilio faction arealar vede duel sistemi var ayrıca savaşlarda oluo (faction) güzel oyun bide attack mount var ama uodaki gibi dragon ww fln yok büyük deil kurt kaplan kartal ayı vs.vs.

başlamanı tavsiye ederim silkroadı salla çok sınırlı pvp sistemi rappelz de fazla akrışık gibi....

UO NUN ÜZERİNE OYUN TANIMAM hiç bi rpg oyununda o kadar büyük harita vede o kdr türlü monster ve ayrietten o kdr ii pvp sistemi ev kurma evi gdöşeme vede en az 50 skill var blacksmith yani silah basma set basma gibi hayatımdaki en süper oyun ve sigaradan içkiden uyuşturucudan öte baımlılık yapan bir oyun UO bir hayat tarzıdır desem yeridir yani....

• quote:

Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR

ben hero online nuorum 1 hafta oldu baslayalı ama güzel oyun binek var her joba ayrı binek bende ultima oynadım akrdeş en son liosy de berserkerimi kaybedince pvp serverlerine vurdum kendimi onlardanda sıkılınca bıraktım....

ayrıca faction var oda şehirlerde kapısılabilio faction arealar vede duel sistemi var ayrıca savaşlarda oluo (faction) güzel oyun bide attack mount var ama uodaki gibi dragon ww fln yok büyük deil kurt kaplan kartal ayı vs.vs.

başlamanı tavsiye ederim silkroadı salla çok sınırlı pvp sistemi rappelz de fazla akrışık gibi....

UO NUN ÜZERİNE OYUN TANIMAM hiç bi rpg oyununda o kadar büyük harita vede o kdr türlü monster ve ayrietten o kdr ii pvp sistemi ev kurma evi gdöşeme vede en az 50 skill var blacksmith yani silah basma set basma gibi hayatımdaki en süper oyun ve sigaradan içkiden uyuşturucudan öte baımlılık yapan bir oyun UO bir hayat tarzıdır desem yeridir yani....

salla ou yu o oyunu eski topraklar oynuyo ateri oyunu gibi

• UO eski ama şimdiki oyun ların hepsinden saha zevkli.Sen hiç herhangi bir oyunda balık tutup kesip pişirip sattınmı :D ? yada odun kestinmi yada ev alıp döşeyebildinmi?UO nun tek sorunu kendini yenileyemedi.Şimdi aynı mentalitede UO2 diye bir oyun çıksın piyasayı siler süpürür sadece wow kalır gibi geliyo bana.O amn ben heroyu deniyim rappelz güzel benziyor ama çeşitli sorunlar varmış şu anda en azından o sorunlar halledilene kadar hero oyniiim :D .
  • cabal online oyna :D
  • Arkadaşlar şöyle Knight online gibi bir oyun öneremezmisiniz bende internettin yabancısıyım Knıght online önermeyin bilgisyar kaldırmıyo ne olur

• Bitanede önerdiğiniz oyunun sitesini söylerseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR

ben hero online nuorum 1 hafta oldu baslayalı ama güzel oyun binek var her joba ayrı binek bende ultima oynadım akrdeş en son liosy de berserkerimi kaybedince pvp serverlerine vurdum kendimi onlardanda sıkılınca bıraktım....

salla ou yu o oyunu eski topraklar oynuyo ateri oyunu gibi

UO olmasa şu an ne KO ne MU ne SRO vardı WoW bile yoktu o oyun olmasa sen hala oyuncak arabalarınla oynardın UO ya laf etmeyin!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.