Şimdi Ara

Banka Karıtyla Yurt Dışından Alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba :) ben bu sene üniversiteye başlıyorum İnşallah, şehir dışına çıkıcağm için bi hesap açtırmam gerekiyo mesela İş Bankkasından. Şimdi biz bu aldığımız karta TL yüklüyoruz ya veya yükletiyoruz işte o TL ile internetteki yurtdışındakilere ait olan alışveriş sitelerinde satılan euro dolar gibi para birimi isteyen eşyaları alabiliyo muyuz yoksa onlar için özel olarak dolar euro kartları filan mı çıkarılıyo? Bu konulardan anlamıyorum internetten de bakmaya çalıştım ama istediğim cevabı bulamadım ve size danışıyim dedim. Mesela aliexpress'ten alışveriş yapmak istiyorum, içinde TL yüklü bi banka kartıyla ordan alışveriş yapabilir miyim? En özeti bu oldu sanırım ^^ teşekkürler şimdiden yardımlarınız için :)

• İnternetten araştrdğınıza eminmisiniz??

• expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Sen dedikten sonra benim göremediğim bi şey mi oldu acaba diye bidaha araştırdım da yok ya :D ben mi tam anlamıyorum yazılanları, göremiyo muyum yoksa bulamadım mı bilemedim. Benim sorum "banka kartı ile internetten alışveriş yapabilir miyiz?" değildi. "TL yüklü banka kartıyla aliexpress.com'dan alışveriş yapılabilir mi mesela?"ydı. Bununla alakalı bi şey bul'a'madım valla. Yoksa araştırmadan bi şey sormuyorum burda :)
  • ATM kartınız İnternet ödemesine açıksa istediğiniz siteden istediğiniz para birimi ile alışveriş yapabilirsiniz. Para TL hesabınızdan döviz kuru karşılığı olarak çekilecektir.

Öğrenciyseniz İş bankası ideal bir seçenektir, yanına Enpara da açabilirsiniz. Ücretsiz EFT/Havale yapmak için Enpara'yı kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.