Bildirim
Bankadan borç mesajı geliyor ama bankada hsabım bile yok
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
dolandiricilik hic ellme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tan12tirus
arkadaşlar bankadan borç hesabınız vardır diye avukat Akın Aysan'a devir hazırlıkları yapılmaktadır azıyor telefon numarası benim üzerime kayıtlı değil mesajda gelen telefonun numarası şu: 0212 410 90 05
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi mesaj Garanti bankasından gelmektedir.
bankaya gidip bir sor istersen. dolandırıcılıkta olabilir dikkatli ol. -
Banada gelmiştir 1.204 tl borcunuz var gibisinden geçen yıl hiç uğrasma bile.
Aha al aynı no dan baska birinin şikayeti dolandırcılık yada kandırmaca olabilir.
http://forum.donanimhaber.com/m_44028758/tm.htm -
yorumlar için teşekkürler,öncelikle bende aynısını düşündüm 'dolandırıcılar' 3 haftada 2-3 mesaj geldi borcunuz falan filan vardır diye ama ben pek sanmıyorum çünkü telefon benim üzerimr kayıtlı değil ve garanti bankasıylada hiç alakam yok bugün garanti bankasına gidip soruşturucam yorumlarınız için teşekkürler. -
Beni de telefonla aradılar, terör örgütüne para yardımı yapmışsınız ya da hesaplarınız da öyle görünüyor dediler.
Tabi tv lerde bas bas bağırdıkları için hiç tereddütüm bile olmadı. Ama Allah'ları var adamlar arkada resmen tiyatral yeteneklerini konuşturuyorlar.
Komiserim bakar mısınız, telsiz konuşmaları vs, bilmeyen için etkileyici bir düzen.
Evet dedim yardım ettim, verin cezamı bekliyorum.
Aman beyefendi bu dosyayı ufak bir miktarla kapatabiliriz dedi.
Dedim siz nereden arıyorsunuz mamak ilçe emniyet müdürlüğünden komiser burak dedi.
Bekleyin dayımda emniyet genel müdürlüğünde belki fiyatta indirim yapar bir onu arayayım dedim.
Pat kapattı, aradım 155 i arayan numarayı verdim ama pek sanmıyorum sonuç çıksın. Adamlar tam organize olmuş.
Ama o kadar çok para kaptıran var ki...
Dikkat etmek gerekiyor, her gün yeni bir dolandırıcılık...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X