Şimdi Ara

Bankalar çok adaletsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gittim numaramı aldım numaram 770 sonra beklemeye başladım benim işlemim para çekmekti bekliyorum işte 746 oldu 747 oldu falan sonra numara gidip başa atıyor 150 oluyor 280 oluyor benden sonra gelen kişiler benden önce işlerini halledip gidiyor ben para alıcam ya bena nasıl bi fiş verdilerse en sona heralde alacakları bırakıyorlar önce kredi çekicekleri daha üst kişileri falan alıyorlar onların fişi de farklı benim işim para çekme olduğundan nasıl bi fiş verdilerse en sona atıldık enayi gibi bankada fiş sistemini bile gelme sırasına göre değil kişilerin değerine göre ayarlıyorlar sanırım . lanet olsun böyle adalete de bu bankaların eline düşürenlere de

• kaç para çektin knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: fp

kaç para çektin knk

Ne kadar para çektiğimin ne önemi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BütünNicklerAlınmışYaLa

quote:

kaç para çektin knk

Devlet bankaşarında hariç her bankada var bu uygulama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JindaR

quote:

Orijinalden alıntı: BütünNicklerAlınmışYaLa

quote:

kaç para çektin knk

Devlet bankaşarında hariç her bankada var bu uygulama

Aynen ayrımcılığın daniskası önce yağlı müsteriler sonrası zaten para alcak seve seve beklicekler felseefsi yapmaya çalışmışlar ama böyle adaletsizliğe uğrayan bizler sesimizi bi şekilde çıkartmazsak hep böyle devam eder
  • millet saçmalamayın. Onlar o bankanın müşterisi oldukları için onlara öncelikli sıra numarası verilir.
    O kişiler banka veya kredi kartlarını takıp sıra numarası alırlar ve onlara öncelik verilir.
    O kişiler de sizin gibi para çekme işlemi yapacak olsalar bile sıra önceliği vardır. Atm den para çekmek varken şubeden
    para çekmeyi tercih ederseniz daha çooook sıra beklersiniz. Sıradan bir faturayı ödemeye bile en kalabalık bankayı tercih
    edenler sıra beklemeyi de göze alacaklar tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

millet saçmalamayın. Onlar o bankanın müşterisi oldukları için onlara öncelikli sıra numarası verilir.
    O kişiler banka veya kredi kartlarını takıp sıra numarası alırlar ve onlara öncelik verilir.
    O kişiler de sizin gibi para çekme işlemi yapacak olsalar bile sıra önceliği vardır. Atm den para çekmek varken şubeden
    para çekmeyi tercih ederseniz daha çooook sıra beklersiniz. Sıradan bir faturayı ödemeye bile en kalabalık bankayı tercih
    edenler sıra beklemeyi de göze alacaklar tabii ki.

Son soylediklerine katilmiyorum. Bankamatikten 1000TL uzerini cekemiyosun. Miktarin yuksekse iceriden cekmek zorundasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar birde soyle uygulama var. Gorevli kisi az ise. Diger bolumlerede onlar baktigi icin sira az ilerliyor. Orada fis alirken 2-3 cesit fis veriyor cunku. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kobi'lere de öncelik tanınıyor, ben kredi kartı borcu ödemek için, müşterisi olduğum ve öncelikli sıra aldığım halde, adama 2 dk'da sıra geldi 15000 yatırdı gitti. Sıraları zaten ona göre tanımlıyorlardır adamlar, kim işine geliyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATEŞ -- 22 Ağustos 2013; 11:49:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.