Şimdi Ara

Bankalardan nasıl kredi alabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir iş kurmak istiyorum. Güvence oalrak gösterebileceğim bir varlığım yok. Girişimciler için uğraştırmadan kredi veren bi banka yokmu. 10000 liracık kredi lazım. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

• bi maaşın gelirin yada vergi tabelan var mı ?
  • Şu an hiçbirşey yok. Kredi bulabilsem işletmeyi devralacağım. İşletme çalıştırma ruhsatını alsam krediyi alabilirmiyim.
  • dünya bankası vs hibe gibi kredi veren kuruluşlar var. ödeme 3 yıl sonra başlıyor ve fazileri çok düşük. arkadaşım kıytırık bir bilgisayarcı açmak için bile krediyi alabilmişti. genç girişimci kredisi miydi hatırlayamıyorum şimdi
  • şimdi bildiğim kadarıyla banka kredileri belli hipotek gözetmeksizin ( bu illaki mal mülk olmayabilir. maaş vs. ) kredi vermezler.ben mesela üniversite öğrencisiyim.talepte bulunmuştum.vermediler sonra biraz araştırınca öğrendim. mal mülk olmasın belli bir yerden o da tabi maaşını gösterebileceğin yer olucak yani bağkur ssk vs bağlı olmak lazım. yada herhangi bir şekilde bir işletme sahibi olman lazım.küçük orta büyük... vergi levhan ve bunu tutan ve vergi dairesine bildiren bir muhasebecin.

çalıştırma ruhsatı alıp vergi levhanı alıp birde tahmini aylık gelir dedin mi büyük ihtimal verirler diye düşünüyorum.
  • ben yaklasık 5 seneden beri garantı bankasıyla calısıyorum 3 ay once gittim 10.000 ytl kredı istedim degerlendırmeye alıcaz dedi ertesi sabah tel geldi krediniz hazır dıye kefılsiz hemde..en cok hangi bankayla calıısyorsan o bankaya git
  • teminat yoksa zor yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuyla ilgili olarak interaktifkredi danışmanlık ve derecelendirme şirketini ararsanız eğer sizlere yardımcı olabilir ve bankalardan hiç bir sıkıntı yaşamadan kredi çekmenizde yardımcı olabiliriz. veya bana öm atarsanız kredi almak isteyen kişilere yardımcı olabilrim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.