Bildirim
BANKAMATİKTEN HAVALE YARDIM...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
90 tl koyucaksın baska yolu yok fınansbank hesabı warsa urunu satan kısının masrafsız yolluyabılırsın parasını -
beyler birde ben havale yaptıktan sonra ürün kargo ile mi gelcek extra bir ücret vermicem demi... -
beyler yardım lütfen. -
ödemiyorsun diye biliyorum. -
90 tl atacan 1 tl uçacak -
toplam 89 tl tutar siz 90tl atın 1tl bozuk para olarak verir büyük ihtimal ? hangi banka ile atcaksınız acaba ? -
çoğu bankada ücret 4 lira alırlar ama neyse..90 lira at , 1 lira verir..kargo ücreti içinde olması lazım.hangi site? -
hepsiburada kargo ücretinide alıyo.genellikle iş bankasından ödeme yapıyorum fakat çoğu zaman 2-3 tl çöpe gidiyo.(3tl havale ücreti) -
x-ticaretten alıyorum.. garanti bankası bankamatiğinden..
BİRDE ÜRÜN SİPARİŞİ VERDİM ŞÖLE DİYOR ATM DEN 5 TL KARŞILIĞINDA SADECE TELEFON NUMARANIZI YAZMANIZ YETERLİ DİYOR HAVALENUMARASI FALAN YAZMICAZ MI KARDEŞLERİM İLK DEFA İNTERNETEN ALIŞVERİŞ YAPIYORUM YARDIM EDİN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutsuz_insan -- 5 Mart 2011; 15:50:53 > -
UP
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X