Şimdi Ara

bankanın eksik para verdiğimi iddaa etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün bankaya gittim ve harç paramı ödedim(1146 tl) makbuzu aldım makbuzda ödediğim miktar tam olarak yazıyor ama veznedar makbuzun üstüne mürekkep kalem ile 6*100+9*50 yani toplamda 1050 tl para aldığını yazmış bu günde bankadan aradılar ve kasada 100 tl açık çıktığını ve bunun benden kaynaklandığını söylediler ve benden 100 tl para istediler ben genel müdürlük ile iletişime geçeceğimi söyledima ama onlar buna gerek olmadığı onların hata yapmasının mümkün olmadığını parayı ödemem gerektiğini söylediler bu işten anlayan veya bilen birisi veya tanıdığı olan bana bilgi verirse çok sevinirim.

not:lütfen dalga geçmeyin zaten dalga geçecek bir tarafıda yok.

edit:yokmu bir bankacı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leblebimehmet -- 5 Eylül 2012; 17:33:55 >

• Çok suçlayıcı olucak ama veznedeki kişi 100tl indiregandi yapmış veya başka birinden hatasından 100tl fazla vermiş açığıda kapatmak için veznedeki kişi 100tl düşürüp kendi hatasını sendenmiş gibi göstermiş olabilir
  • hadi makine parayı saydıktan sonra makbuzu çıkardı hata olmaz deseler anlicamda veznedar eliyle değiştirmiş miktarı nereden biliyorlarmış hata olmadığını
  • bende açıktan okurken kayıt yenilemeye para yatırdım adam gitmiş yeni kayıt diye yapmış işlemi bende hiç bakmadım.Tabi sonradan tekrar bayıldım parayı.Yani kendileride hata yapabiliyor.Ne malum benden olduğunu diye soracaksın ben tam para verdiğime eminim bir kanıtınız varsa gösterin yoksa ödeyemem bu parayı diceksin.
  • sen tam para verdin ve makbuzda senin verdiğin para yazılıysa hiç birşey yapamazlar yaptıkları an tüketici haklarına git.
  • İyi de hocam paranın tam olup olmadığını sayması gereken kişi gişe görevlisi. Dijital olarak orada tam tutar yazıyorsa havalarını alırlar.

Sen tam para verdiğine eminsen bir şey olmaz
  • adamlar organize çalışıyor bence
  • şikayetvar.com şöyle bir şey yazdım

Dün halk bankasının keçiören şubesine gittim ve ödemem gereken 1146 tl'lik ücretimin tamamını ödedim makbuzumu aldım kontrol ettiğim ve bir yanlışlık yoktu. Bu gün ise bankadan beni aradılar ve kasada 100 tl eksik çıktığını ve benim 100 tl eksik ödediğimi iddaa ettiler kısa zamanda şubelerine gidip bu miktarı veznedara vermem gerektiğini ilettiler. Bende hemen şubeye makbuzum ile gittim bir hata olmadığı zaten ben ödemem gereken miktarı ödediğimi gösterdim ama makbuzun üstüne veznedar 1050tl aldığını mürekkep kalemle yazmış ben onlarında hata yapabileceğini genel müdürlüğe başvuracağımı söyledim ama veznedar ve arkadaşı hata yapmadıklarını ve başka bir yere başvurmama gerek olmadığını söyleyip parayı bakkala verir gibi elden teslim etmem için bana bana baskı yaptılar.Ben şubede organize bir iş olduğunu düşünüyorum. En kısa zamanda bu konuyla ilgili bilgilendirilmek istiyorum.

• Kasada 100 tl açık çıkmış. Veznedeki görevli araştırmış ve dekonttaki eliyle yazdığı tutarı görmüş açığın sebebinin olabileceğini düşünmüş. Sizinle iletişime geçmişler.

Eğer parayı tam verdiğinizi düşünyorsanız hiçbir şekilde alttan almayın. Hiçbirşey yapamazlar. Her veznenin arkasında kamera var tekrar izlesinler. Olmadı dekontları tekrar gözden geçirsinler.

2 sene önceydi sanırım. Tokiden aldığımız evin parası babamın emekli parasından otomatik kesiliyor. Babamda sürekli para bulundurur hesabında nolur nolmaz diye. Bende bi iş için para çektim ama tokinin taksit parasının biraz fazlasınıda hesapta bıraktım. 1 ay sonra icraya verecez vs diye kağıt geldi. Noter masrafı, gecikme faizi, ihtarname vs diye 150 tl + taksit miktarını istiyorlardı. Sebepte hesaba belli bi miktar bloke konmuş. Bizle alakası olmayan. Blokeden sonra kalan tutarda taksite yetmemiş. O yüzden de ödeme gerçekleşmemiş. Gittim konuştum vermeyecez dedim. Ertesi gün hesaptan kendileri kesmişler. Sinir oldum. Bi kaç defa gittim olmadı. Babam gitmişti müdür artistlik yapmış. Babamın ağızından genel müdürlüğe bi dilekçe döşedim. 2 sayfa rahat vardı. Ertesi gün bankadan aradılar gelin görüşelim diye. Gittik müdür yok. İşte efendim özür dileriz vs. İşte dilekçe yazmışsınız biz bunları yaptık mı? İşte personelin hatası. Para ondan kesilecek. Edebiyat yapıyo. Bizim hiçbir hatamız yok başkasının hatasından dolayı biz neden madur oluyoruz paramızın iadesini istiyorum dedim. Hemen iade ettiler.

Sizde hatanızın olmadığını düşünüyorsanız. Peşini bırakmayın.

• Vermiyom de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

İyi de hocam paranın tam olup olmadığını sayması gereken kişi gişe görevlisi. Dijital olarak orada tam tutar yazıyorsa havalarını alırlar.

Sen tam para verdiğine eminsen bir şey olmaz

kasada eksik çıkması zaten sıkıntı
  • bir daha aramadılar.
  • ararlarsa kamera kayıtlarını birlikte incelemek istediğini söyle
  • Gecti bolupazari sur esegi nigdeye de adamlara :) :) elbet kamera vardr gt bak paran tamsa tamdir eksiksede odersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece varsayım olarak sizi aramışlardır kesin kanıtları yoktur

eminseniz verdiğiniz miktardan ödeme filan yapmayın değilseniz hata yapma olasılığınızı da düşünün

bir defa bankaya fazla ödeme yapmıştım 100 lük banknotları 200 gibi hesap etmişim dalğınlığıma sanırım gişedeki bayanda aynı şekilde düşündü işlemleri yaptım geldim aradılar akşama sonra bizde de eksik çıkınca jeton düştü çünkü biz sorun yok deyip telefonu kapattık

Yani dalgınlık kaza herşey olur fazla çıksaydı da arayacaklardı sonuçta buda bir hata
  • arkadaşlar hesap öyle bir karıştıki ben elimdeki parayı hesaplayamıyorum bunlarda bana güven vermediler adam benden 1146 tl istedi ben parayı 2 kere sayıp verdim tekrardan makina saydı adam parayı aldı hesap makinasında 1150-1146,25 lira para üstü hesapladı verdi ve bana gösterdiği tek şey makbuzun üstüne yazdığı 6*100+9*50 tl başka hiç bir şey yok ben nerden bilecem adamın bir önceki günün kasa açığını bana kitlemeye çalışmadığını veya cebe indirmediğini kusura bakmasınlar ama bu parayı vermem hele bakkala para verir gibi veznedarın eline vermem hea çıkartılar kamera kayıtlarını avukatıma göstersinler artık mahkememi olur ne olursa yasal olarak kanıtlasınlar o şekilde olur ancak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.